Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangképzavar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
Vagy annak beismerése, hogy nem csak az ország nagy része, de a legfelvilágosultabbnak gondolt Budapest is csak arcoskodik, de amikor tehet magáért, akkor szarik az egészbe. De ugye a cím bizonyul igaznak? Géza mester már körbejárta, hogy mi a tét, mi a vissza nem térő lehetőség. Ezt a népszavazást…..
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
hangképzavar 2011.09.02 13:10:43
@birka0000: Feleannyi a jegy? Ha-ha-ha, kac-kac stb.
Korfu-Bp. viszonylatban a wizz éppenséggel duplájába került (volna), mint a Malév... (tudom, nem mindegy, mikor nézed, mikor foglalod, de akkor is...)
Még egy adalék: október vége-nov. eleje Róma, oda-vissza. Jelen állások szerint semmivel sem olcsóbb, mint a Malév. Bocs.
A korfui hazautazásból tanulva maradok a nemzeti légitársaságnál.
hangképzavar 2011.09.03 12:06:05
@tildy:): Ha wizz hitelkártyával fizetted, és csak kézicsomagot viszel, akkor elhiszem. Egyébként + kártyahasználati díj, + foglalási díj, + csomagdíj. Akkor hol is tartunk? (Árakat nem néztem.)
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..