Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fényrózsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő bejegyzés kicsit talán más jellegű lesz a blogon korábban megjelent írásokhoz képest. Az ok, amiért mégis szeretnénk megosztani, az, hogy némely források szerint a közeli jövőben egy Drake nevű úriember fontos információkat készül közzétenni egy, az egész…..
Fényrózsa 2015.10.31 10:38:00
" Fákat ölelgető hippik"....((((((-: Ez nagyon vicces volt!
A lényeget viszont elég jól megragadja. Miként lát egy háttérhatalom által agymosott szerencsétlen egy fénycivilizációból származót. Fogalmuk sincs a valóságról! Még mindig ott tartunk, hogy egyesek nem fogják fel a létezésük alapját! Az embereknek nemcsak hogy ölelgetni kéne a fákat, hanem leborulni a növényvilág előtt, bocsánatot kérni a pusztításért, az elkövetett bűnökért és köszönetet mondani azért, hogy egyáltalán létezhetünk, mert azt nekik köszönhetjük közvetlenül. A fák tündéreitől én nagyon sokat tanultam, de sajnos csak az tud velük kapcsolatba lépni, aki meg tudja nyitni a szívét. Ez a módszer egy nyelvkulcs, mert ők érzések által továbbított képekkel kommunikálnak. Mindenkinek ajánlom, hogy alázattal nyisson a növényvilág felé. Földanya angyalai ugyanis, talán még a legsegítőkészebbek az irányunkban, a belső földiekkel ellentétben. ( Bár remélem, most már ők is változnak.)
Egyébként nem csak olyan civilizációk vannak a Galaktikus Konföderációban, akik ennyire békések. Vannak olyanok is, akik végső soron nem riadnak vissza egy kis harctól, bár nagyon nem szívesen teszik ezt. Tőlük a hüllők rettegnek, mert nem értik és soha nem is értették, hogy győzhették le őket számos helyen a Galaxisban. Az egyik ilyen emberi civilizáció, egy bizonyos naprendszerből származik, akiket általában csak a magyarokkal kapcsolatban szoktak emlegetni.
( Hogy azt a néhány magyarfóbiást megnyugtassam, aki most felhördült, nem azért mert ők is magyarok, hanem azért, mert többen vannak onnan, akik ide születtek segítőként. Aki onnan való, már úgyis tudja kikről beszélek. (-:)
Ők egyre nehezebben tűrik Boldogasszony- Földanya Szívének további pusztítását, szennyezését. De erről egyenlőre semmit nem írhatok, mert nem kaptam rá felhatalmazást.
Az egyik előző anyagban Goodet írta, hogy a Fényharcosok mennyire nem tudnak összefogni, egoista megnyilvánulások vannak, stb...
Sajnos, ez így van ezo körökben, mert mindenki meg van győződve a saját igazáról. Azt kéne valahogy elérni, hogy senki ne akarjon túltenni a másikon, versengeni, ne akarja bizonygatni pusztán spirituális gőgből, hogy ő jobb kontakta, gyógyító, sámán, táltos, fényjáró, stb... a másiknál. Ez anélkül megint csak nem fog menni, hogy vissza ne nyúljunk a magyar szellemiség gyökereihez. Le kéne végre vetni a Káin-Ábel-Romulus-Rémus önpusztító, testvér-testvér elleni modelljét és vissza kellene térni a versengés nélküli, Hunor-Magor jellegű egymást emelő testvérséghez. Az én meglátásom szerint más út nincs, csak ez a felfelé vezető, magasabb értékrend. (Micsoda szerencse, hogy olyan helyre születtünk, ahol a világ legősibb tudását, az égi értékrendet közvetlenül magunkba szívhatjuk, ugye?)
Beszélnünk kéne arról is, mi itt az országban mit teszünk a változásért a meditáción kívül. Mi a dolgunk ebben az egész folyamatban!
Ma tudtam meg pl., hogy a magyar kormány alá fogja írni az amerikaiakkal a szabadkereskedelmi egyezményt, ami egyáltalán nem érdeke az embereknek. Gondolom tudjátok mivel fog ez járni? GMO-s mag, szemét élelmiszer, stb... Az egész csak utólag lesz tálalva, nyúlfarknyi hírként.
Én hajlandó lennék személyesen is találkozni, azonban érthető okokból óvatos vagyok, mert tudom, hogy nem csak fénytestvérek olvassák az ilyen jellegű oldalakat
Az óvatosságra mindenkinek felhívnám a figyelmét! Pár éve, amikor a 144 000 jelentkezést gyűjtötték, én is jelentkeztem, de óvatosságból egy másik ingatlan címét adtam meg, ahová ráláttam a bérelt lakásomból. A jelentkezés után pár nappal, egy erős negatív energiára ébredtem, éjjel 1 óra körül. Amikor kinéztem az ablakon, a megadott cím előtt egy sötét színű, hatalmas, amerikai terepjáró állt, a világítás parkolófényen, a belső világítás szintén bekapcsolva. Nagyon rossz érzésem volt, ezért miután megerősítettem a védelmemet, alaposabban megnéztem az autót. Az arcokat nem láttam közvetlenül, de mintha valami adatot kerestek volna, valamilyen informatikai kommunikációs eszköz fényét láttam. Kb. 2 órán keresztül figyelték a környéket, aztán elmentek. Már nem lakom azon helyen, ezért írtam le mindezt, de ezek után igen elővigyázatos vagyok a személyes adatok kiadásával. Egy olyan nyilvános, mégis magas rezgésű helyen kellene találkozni, ahol sok ember van. Biztos vagyok benne, hogy megismerjük egymást ismertetőjelek nélkül is!
Minden jót mindenkinek!
Corey hamarosan olyan információk sorát fogja nyilvánosságra hozni, amik szerinte igencsak próbára fognak tenni mindannyiunkat és ellentmondanak majd számos, sokunk által elfogadott és tutibiztosnak mondott elméletnek és hitrendszernek. A belső földi csoportokkal történt…..
Fényrózsa 2015.10.06 11:58:10
Bizony így igaz, ahogy Image Nation írja! Én is ugyanígy érzek ezzel a témával kapcsolatban.
A helyzet az, hogy a hitviták és a saját meggyőződések másokra erőltetésének időszaka lejárt. Régen is értelmetlen volt pl. a keresztény egyház születésének hajnalán, most még inkább az. Az elefánt-hasonlat jut róla az eszembe, amikor a vakoktól megkérdezik milyen az elefánt- biztos ismeritek-.
Amit én leírok, az én tudásom, a saját életem tapasztalataiból fakad, s mint ilyen egyedi és megismételhetetlen, hiszen nincs két egyforma ember és életút a Földön. Így nem is várom el mástól, hogy elfogadja az én igazamat. Persze vannak olyan alapigazságok, amik nagyjából fedik egymást, ezek elfogadhatóak. Az isteni jelenlét a természetben, például ilyen, nem véletlenül mondta Jézus, hogy az "Égi Atyához, csak a Földanyán keresztül juthattok".
Persze ez sem információ mindenkinek, mert nem vagyunk egy tapasztalati szinten. Aki a természetben még a gonosz erőket látja, ezt az információt nem fogja elhinni, nem érzi magáénak. Az egyik legnehezebb egyébként azoknak az útja akik besétáltak az intellektuális ego, a spirituális gőg csapdájába. Ez szintén egyfajta bevállalt szenvedés, folyamatos kétség és keresés. Ők nagyon sok téveszmét hordoznak meggyőződésként, pedig az Isteni lét igazsága egyszerűbb, mint gondolják és ráadásul ott van az orruk előtt.

Más:

Kedves Corey!

Hadd mondjam el, hogy engem bizony nem fog zavarba hozni az általad rám ömlesztett információáradat, mert már eddig is tudtam, éreztem mi az igaz belőle.
Már előzőleg is az volt a véleményem, hogy a világot nem egy H.P. Lovecraft -féle horrornovelláról mintázták, legalábbis az enyémet biztos nem!
S bizony a Felemelkedett Mesterek, az angyalok, az Istenanya és Atya, az "Égiek" tudnak segíteni, ha máshogy nem hát meditációban, vagy álmok útján. Az egyikük ugyanis az én utamat is segítette és segíti, amiért nagyon hálás is vagyok neki, bár ő általában azt mondja, hogy mindazt a jót, amit elértem magamnak köszönhetem. S azt is elárulhatom, én eléggé mélyről indultam, sok szenvedésben volt részem, már gyerekként. :)
Köszönöm jó kívánságaidat az útra, amelyen a megfelelő, erre szakosodott források "kemény dezinformációkkal és hatalmas energiák cúnamijával" fognak próbára tenni. :)))
Az előző levelekből az utolsó kettőt másnak, kissé igazabbnak éreztem, de egyértelműen közvetített volt. Ami nagyon érdekes volt a számomra és kissé hihetőbbé tette a történetet, az a földalatti világ termőtalajára utaló rövid információ. Valóban kőzetőrleményt és egy bizonyos kristályport használnak. Én azt is tudom, milyen arányban, milyen kristályt és mi célból. (Bár most gyógyítóként ténykedek, a szakmámból eredően - nem bölcsészdiplomám van- pontosan tudom mi ennek a jelentősége :))))
Mivel 15 éve alakítottam ki a saját, elég nagy területen fennálló biokertemet, magam is használtam már a kristályport, igaz itt a felszínen csak permetezünk vele. Ezért egyenlőre vélemény alkotás nélkül, de kíváncsian várom a további fejleményeket!

Áldott legyen minden élő! Vagy ahogy a te néped egyik törzse mondja, kedves Corey: Mitakuye oyasin!
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Fényrózsa 2015.10.01 22:10:57
@Magyar Sámán:
Ezek szerint a yin-yang jelképben te is a jó és a rossz egymásrahatását látod? :)))

Ez nagyon nem így van! Taoizmus mint vallás ( ha ugyan vallásnak lehet nevezni, én nem tartom annak), ugyan csak kétezer éves, azonban maga a jel egy sokkal ősibb hitrendszert, világképet tükröz.
A yin jel a női minőségnek felel meg, azaz az univerzum sötét anyagának, a Fényszülőnek! ( Ha úgy tetszik, a régi szkíta-magyar vallásban, ezt az energiát hívták Ukkonak, vagy Boldogasszonynak. ) Igaz nem a New Age találta ki a női minőség összemosását "sötét" oldallal, a bűnnel, gonosszal, hanem három "kedvenc" vallásom a Zarathustrizmus, Judeo-kereszténység és az Iszlám ( Ez utóbbi kettő az elsőtől vette át a hibás szemléletmódot ). A New Age pedig ezt a hibás megközelítést továbbvitte, fenntartotta! Ma már a fél világ ezoterikusai úgy tudják, hogy a Fény a jó, a Sötét a rossz és ezek állandóan harcolnak egymással, de egyenlő erősek. Ez egy elmevírus! Egy mém, amit az "omegás, nyolcágú csillagos" bukottak találtak ki és terjesztették az agyakban:))) (Lehet, hogy ezért vesztek össze az ősi szakadár Földanyát tisztelő civilizációkkal?)
Persze maga a szimbólum a Világ működésén kívül az Embert is jelképezi, a tökéletes lelket, amibe a rossz csak megtévesztéssel, ármánnyal jut zavarva és akadályozva a fejlődést.
Az én világképem szerint a rossz, vagy ártó és sötét oldal egy olyan nemtelen energia, ami a Teremtést és a két teremtő férfi-női őserőt gátolja, zavarja, azaz NEM követi és szolgálja Isten akaratát. ( Ezért tesznek a hüllők a szabad akaratra, illetve -gondolom- azt mondják, hogy ők szabad akaratukból szolgálják a rosszat, ölnek és kínoznak és ezt a fény erőknek természetesen figyelembe kellene venniük! :)) )
Természetesen NEM egyenlő a fény és a rossz,ártó oldal! A rossz egyszerűen csak létezik zavaró tényezőként addig, amíg az Univerzum legapróbb szegletének rezgése meg nem haladja ezt, utána már nem fog tudni hol létezni, legalábbis ebben az univerzumban, itt a Föld nevű bolygón nem. Talán ezért ragaszkodnak ennyire a Földhöz? Csak tán nem ezért kell mindenáron alacsonyan tartani az emberiség tudatszintjét?

Amit írtam az egész témáról: Azzal, hogy felvázoltam az elmúlt években megjelent hírfolyamot ebben a témában, csak az egész hírcsoport "mintázatára" szerettem volna felhívni a figyelmet, mert szerintem némi manipuláció is lapul a háttérben. Amikor jönnek a pozitív oldalról a jó hírek, az a pár millió ember, aki ezeket olvassa reménykedik, örül, hogy végre valaki segíteni fog. Aztán rendszeresen kihúzzák a lábunk alól a talajt azzal az új infoval, hogy nem segítenek, csak megfigyelnek, tehát az emberiség magára van utalva egy fejlettebb fegyverekkel rendelkező, rosszindulatú civilizációval szemben. Miért is? Minél nagyobb a csalódás, a reményvesztettség annál nagyobb a felszabaduló negatív energia szintje. Ez azért elég komoly nyereség azoknak a 4D-s lényeknek, akik a szellemi energiából lakmároznak.
Én erre a MINTÁZATRA figyeltem fel, ezért NAGYON megszűröm amit hallok! Természetesen nem az oldal működtetőjét, vagy a fordítókat akarom ezzel bírálni, hisz ők csak közreadnak dolgokat. Egyébként az egyéni tudatosodás része, hogy mit hiszünk, mit érzünk igaznak!
Azért kíváncsian figyelem az eseményeket! Érdekes például, hogy a közéletben az kezd megvalósulni, amire a múltkori meditációnál felhívtam a figyelmet! Évek óta nem nézek tévét, de többen elmondják a híreket, úgyhogy folytatom amit elkezdtem, a végén még sikerül elérni a békét! :)))

Minden jót mindenkinek!
Fényrózsa 2015.10.01 23:26:11
@Magyar Sámán:
Szerintem én is ezt írtam, csak egy kicsit elbeszélünk egymás mellett. Valószínűleg a női és a férfi felfogás, szemléletmódbeli különbségek miatt.:)) Természetesen a yin-yang jel nem csak a dualizmus hanem az Egység szimbóluma is.
A taoizmust nem baj, ha vallásnak tartod, biztos így tanultad. Nekem egyfajta alap filozófiai és eszmerendszer ( hiszen, mint mondják a Tao maga az út), ugyanúgy mint a buddhizmus. ( Ez is sokak szerint vallás, csak szerintem nem, ill. nem kéne annak lennie.) De tudom, ha ezt most egy buddhista olvassa, felháborodik a vallása védelmében. Jézus tanításaiból sem kellett volna vallást csinálni, dehát így sikerült. ( Én annak idején már Szt. Pál leveleitől is kiakadtam. )
Egyébként az, hogy egy hitrendszert nem tartok vallásnak, az inkább a pozitív megítélése az adott eszmei áramlatnak a részemről.

Kevesebb vallás, kevesebb okoskodás, több tudásból eredő hit és egyszerű szeretet! :)))
Ez az én "különvéleményem".

Áldás! És szép álmokat! :)