Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lol7

0 bejegyzést írt és 373 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 15-e fekete-nap lett a kommentelők népes táborának naptárában, most már tényleg közeleg a világvége!  Ez is megtörténhet Pannóniában?! Mi lesz így a temérdek e-aktivistával? Népünk megmondóembere, a bárdolatlan stílusáról közismertté vált Bayer Zsolt, letiltotta blogján a…..
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
lol7 2016.11.27 01:14:07
@Francois77:

Az ájtatosmanók tartsák el magukat a hívők felajánlásaiból, ne a mi nyakunkon élősködjenek! A pedopapok kökzépkori hülyéket nevelnek, és még meg is basszák őket. A buzulás nem nemzeti érdek, közpénzből finanszírozásnak nincs helye!
A Pharaon-ügynek sok tanulsága van, érdemes róla olvasgatni, például azért, mert a sztori segít megérteni, hogy mennyire nem osztható fel a világ fekete-fehér, jó-rossz, Kelet-Nyugat, terrorista-nem terrorista tengelyek mentén. A magyar politikai elit természetrajzát is jobban érted, ha megismered…..
lol7 2016.11.27 00:50:06
@A jobbik is hazaáruló LIBSI párt:

"Szoval a libsik gyozelmet , BARMI ARON MEG KELL AKADALYOZNI, BARMILYEN ESZKOZ MEGENGEDETT."

Tehát a júdeokomcsi fideSS ellen te is úgy látod hogy bármi eszköz szentesíti a célt? Akkor jó!
lol7 2016.11.27 00:52:48
@A jobbik is hazaáruló LIBSI párt:

"Ujra megint allamcsod lenne"

Lesz is, ezen dolgozik a hazaáruló Matolcsy.

"idevezenyelnenek 100 millio arabot, hogy kiirtsa a magyarokat."

Már vezénylik, úgy hívják hogy letelepedési kötvény! A terroristáid már orbán szomszédai!
lol7 2016.11.27 00:54:42
@baldoc: Ez a fideSS programja, most ébredtél még csak?
Ha valakinek kétsége lett volna, hogy az LMP hova tartozik, itt az újabb bizonyíték. A Lehet Más (??) a Fidesszel és a KDNP-vel megegyezve biztosítja a kétharmadot alkotmánybírók választásához. Mindig is össze volt nőve, ami összetartozott. Miközben az igazi ellenzék nem csupán kormányváltásról,…..
lol7 2016.11.19 18:06:34
@morph on deer:

"Hülyeség nélkül, mégis, mi lenne akkor az országból?"

Denokrácia.

"Mert ha jól emlékszem, többnyire a hétköznapi emberek itták a levét még eddig minden eféle felbuzdulásnak..?"

A sok hülye aki ezeket megszavazza, bűnrészes, nem árt figyelmeztetni őket a tetteik következményeire. Régen erre szolgáltak a nyilvános kivégzések, hogy a paraszt lássa hogy ő is járhat így ha hazaáruló. A mostani hazaárulókban már nem alakult ki a félelem hogy mi lesz ha ezekre teszik az ikszet.
lol7 2016.11.19 18:07:52
@dr. mesterséges színezék: Tényleg kurva az anyád? Elhiszem ha mondod.
lol7 2016.11.19 23:47:12
@dr. mesterséges színezék: Anyádról? Mit mondjak el róla? :)
lol7 2016.11.19 11:07:36
@Anna King: Az a Télapó volt, az baszta bele az ajeszt az ablakba hajított csukába. :)
lol7 2016.11.19 11:13:47
@Emesz: Ez is egy tipikus ordenáré fasság. Nem azért számítógépezik a gyerek mert csak ennyit kap a szülőtől, hanem mert sokkal érdekesebb a valóságnál. Nálunk pl. akkora csóróság volt, hogy a tipikus olcsójános falusi játékokhoz képest a számítógép egy minőségileg más világot nyitott, mintha a menyországba lépnél be, a lehetőségek kinyíltak előtted, jóhogy azt választottad mint ülni a verandán és bámulni a semmibe. A foci volt az egyetlen ami jobb volt a szg-nél, de sokkal ritkábban ért rá mindenki arra mint leülni a gép elé (már aki egyáltalán leülhetett, mert akkor még az is nagy szám volt hogy volt egyáltalán valami elektronikai kütyüd), meg még biciklizni szeretett az ember, dehát akkor még nem volt mountainbike, csak váltó nélküli ruszkibicikli, azzal meg nem annyira. Kábeltévé se volt, cserébe hétfői adásszünet igen, meg halál unalmas sorozatok a tévében, amit csak azért nézett az ember mert más nem volt. Igen, ilyen világban az ember magától szokott rá a számítógépre - ha egyáltalán megtehette, mert a szülei szereztek valahonnan egyet.
Szerző: Harmat Árpád Péter Spanyolország a középkor kezdetén még nem létezett, csupán egy több királyságból álló spanyol ajkú kultúra próbált megmaradni területén. A térséget 711 –től az Afrika felől Európára támadó arabok kaparintották meg, így az egység a hódítókkal szembeni küzdelemben született…..
lol7 2016.10.31 09:56:54
@Papp Sanyi: Elfoglalták, illetve perszonálúnióra léptek vele, mint mi a horvátokkal, vagy a svédek a norvégokkal. Csak nekik rövidebb ideig tartott.
lol7 2016.10.31 09:57:06
@Filantrop: Természetesen a spanyolok se 500-an voltak, ahogy Thermopülénél se csak 300 spártai volt (+2000 fő egyéb görög segédcsapat). Több ezer indián szövetségesük volt, akik féltek az aztékoktól, valamint leigázott státuszból szabadok szerettek volna lenni. Nekik a spanyolok a függetlenné válás eszközei voltak, azzal nem számoltak hogy úgy járnak mint mi a ruszki "felszabadítókkal".
lol7 2016.10.31 00:58:27
@nemecsekerno_007:

"Az lenne szerintem járható út, hogy minden nyugdíjat egyedileg bírálnánk el. Beleszámítana a vagyon (ingatlan, föld, megtakarítás) ha valakinek mindkét gyereke dolgozik, akkor a befizetett járulék mehetne a nyugdíjas szülőknek, nyílván a családon belüli megállapodás szerint. A többi meg mehetne a magánba. Aztán akik a végén maradnak, azok meg annyi nyugdíjat kapnának amennyi maradt, ill. amennyit hajlandóak adni a többiek szolidaritásból."

Tudod ki dobna be pénzt olyanba amit majd mások elbírálnak kegyként hogy mennyit kaphatsz belőle vissza... Én megtermelem magamnak, azt adják vissza! Illetve el se lopják tőlem! A többiek meg nem érdekelnek. elég c.gányt meg adócsalót tartottam már el eddig is, álljanak a saját lábukra! A manyup pont erről szólt: magadnak rakod félre, nem másnak. Abba volt értelme dobálni, ebbe a közösbe meg nem, hisz hol érdekel a maiak nyugdíja, csak az enyém számít, az meg nem lesz több attól hogy ma több nyuggert stafírozok ki. Adják vissza az ellopott manyupot (felőlem zaciba is vághatják a stadionokat, abból kijön az enyém, a többit meg oda dugják ahova akarják), nekem nem kell adomány mástól, de tőlem se várjon el senki adományt!

És épp az lenne a lényeg, ha már dől a dominó, most dőljön, ne 20 év múlva, 20 év felesleges pénzkidobást követően! Most rakják rendbe úgy hogy érdemes legyen abba pénzt belerakni, vagy szűntessék meg az egészet a p.csába, aztán mindenki magának! A lényeg hogy ha én magamnak rakok félre, akkor ne élősködjön a nyakamon még egy másik (mai) nyugger hogy tartsam el. Tartsa el az apja f.sza, kicsodám az nekem!
lol7 2016.10.31 01:01:15
@István Tamasi: Hát pont azt kérjük vissza.
lol7 2016.10.31 01:07:45
@István Tamasi:

"- Nem kívánom, de mi lesz veled ha lerokkansz? Miből fogod "otthon a lábad lógatni"?"

Soha senki nem támogatott engem, csak a szüleim, ezután se számítok másra, ezután se lesz veszteség ha továbbra se kapok mástól semmit. Én mindig nettó befizető voltam, de már tele a faszom hogy én csak akkor kellek ha lejmolni kell lóvét, ha adni, akkor mindenki fütyörészve elnéz a másik irányba.

"- Azonkívül: Ugye jártál óvodába, iskolába. Akkoriban ki más tartott el mint a mai nyugdíjasok?"

A szüleim adója, semmilyen más nyugger nem fizetett nekem semmit. Én kérhetném vissza anyám nyugdíjbefizetését, amit 1 napig nem tudott használni, mert 1 évvel előtte meghalt. Abból hány cigót meg nyuggert dotáltak?

"Ugye nem gondolod, hogy az összes és teljes óvodai, iskoláztatási költségedet a szüleid fizették?"

De. El ne hidd hogy itt valami jótét lélek fizet mindenki helyett. Csak azt osztják szét amit összedobunk. A rám eső részt a szüleim összedobták.

"- Szolidaritásról hallottál már?"

Hallottam, de nem ismerem. Ez az hogy én tartsam el a mai nyuggereket is, cserébe meg nekem nem marad pénz nyugdíjra? A szolidaritás az lenne ha a mai nyuggerek önként lemondanának a sajátjuk feléről hogy nekem is maradjon amikor odakerülök. De önzők, nekik mindent, nekem semmit - hát akkor én is így, nekik semmit, nekem mindent!
Szinte a teljes ellenzék közösen tüntet október 23-án. De csak szinte. Az Együtt Gyurcsány melletti tüntetésnek nevezte a rendezvényt, és helyette inkább Orbán elleni demonstrációra szólította föl a támogatóit...
lol7 2016.10.22 08:23:41
@ulpius66:

"a kommunista pártból kinőtt mai ballibsi pártocskák"
A ZSIDESZ? Meg a pedopapok 0%-os pártja? Oda gyűlik minden III/III-as besúgó, mert tudják hogy az MSZMP itt tovább él.

"nem akarnak megemlékezni '56-ról"
Végülis jogos hogy a mai kommunista párt a kommunista elhajlásról akar megemlékezni.
lol7 2016.10.22 10:51:27
@Világít a torony:

Orbán és besúgó haverjai az 56-os ÁVO-sokról emlékeznek meg!!!
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
lol7 2016.10.22 09:15:05
@Adani:
"és ha az életben sosem dolgozott miért pont a börtönben fogna."

Mert mondjuk addig nem kap enni. Ha makacskodik, éhes lesz. És jogában áll éhen halni. Nem kell a mi pénzünkön etetni az ilyeneket, még a fűtés is kikapcsolható nála. Nevelő hatása lenne. Mint az amcsiknál az a sitt ahol a helyi sheriff úgy döntött hogy a rabok csak azt ehetik amit megtermelnek. És erre még van egy magyar mondás is: aki nem dolgozik, ne is egyék!

"Egy putrisoron lakó rongyos cigánynak szerinted mennyire elrettentő a börtön?"

Olyanná kell tenni, nem üdülőnek mint most van. Pár skinhead börtönőr szabad kéz biztosításával tudna nevelő hatású lenne egy büdös cigányra is.

"Ilyet hogy dolgoztatod, 3-ig nem tud számolni."

Jogában áll hülyének lenni, jogában áll éhenhalni. Nem hullatnánk ezért könnyeket.
lol7 2016.10.22 09:26:29
@Adani:

Az a baj hogy túl enyhék a magyar bűntetések, ezeknek életmód a sitten levés, az élet bekalkulált része. Dolgozni ott se fog mert tudja hogy úgyis jár neki a segíly. Hát ne járjon! Ha nem gondoskodik a saját élelmezéséről, akkor ne egyen! Vagy rászokik a munkára, vagy éhenhal. Hosszú lesz az az 5 év kaja nélkül... Le kell szoktatni ezeket az élősködésről, ennek legjobb módja az élősködési segélyek megszűntetése. Mint pl. a gyerekgyártási. Ne azért kapjon lóvét hogy mégtöbb segélyes bűnözőt legyárt! Kapjon ingyen tankönyvet a purdé HA BEJÁR a suliba, meg ingyen kaját, de semmi olyat amit aztán a felnőtt cigánybűnözők eljátékgépezhetnek, csakis olyat ami kineveli a kiscigánybűnözőt a bűnözésből.
lol7 2016.10.22 10:49:35
@látjátok feleim szümtükkel:
"Tudod a törvényeket nem a jogászoknak, hanem az állampolgároknak írták"

Nem vettük észre. Azt viszont inkább hogy politikusbűnözőknek takarózásra.
Proszektúra Ki is Orbán embere? 2016.10.20 10:36:14
Tényleg igaz lenne, amit Gréczy Zsolt, a DK szóvivője sejtetni vélt Juhász Péterrel kapcsolatban, miszerint: "Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek... mintha Orbán rendelte volna..." Vagyis Juhász Orbán embere? Ilyen…..
Gerincet villantott Friderikusz Sándor! - írhatnánk divatos sajtószlenggel. A veterán tévés az Indexnek adott hiánypótló interjút. Friderikusz kiteregette a TV2 és az ATV szennyesét. Elmesélte, miért hagyta ott Vajna, majd a Hit Gyülekezete csatornáját, hogyan tehénkedett rá a Fidesz a befolyásos…..
lol7 2016.10.15 14:37:44
@valamit: Nem ülte le, csak egy részét. Csókossági kedvezménnyel szabadult.
lol7 2016.10.15 14:40:47
@aprika: te most a fideSSnyik orbánszopókról beszélsz? Mert azokra igaz ez. A Copy-Paste Palikának benyaló fasztuggyahogyhívjákmertarraseérdemeshogymegjegyezzem interjús kisköcsög pl. Remélem a geci rászárad a pofájukra.
lol7 2016.10.15 14:41:55
@Márk_Márk: Azzal még mindig a 888.hu és szánalmas fidesznyik haverjai felett jár olvasottságban!
Én, mint a Glorious PC Master Race oszlopos tagja meglehetősen elégedett vagyok a PC-s felhozatallal, mert évről évre születik egy cím, amit képtelenség kontrollerrel irányítani, és magabiztosan dőlhetek hátra, hogy jó befektetést csináltam, amikor anno még valamikor az őskorban…..
Szinte napra pontosan hetvenöt évvel ezelőtt a frissen kinevezett cseh-morvaországi protektorhelyettes, Reinhard Heydrich beszédet mondott Prágában, arról, hogy miként képzeli el a tartomány és azon belül is a csehek jövőjét. A Sicherheitsdients megszervezője, az Endlösung későbbi kitervelője egy rá…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     43 évesen már nem a diplomákkal kell megpróbálni elhelyezkedni, hanem a munkatapasztalattal. Az aktív nyelvtudás jó dolog, mondjuk a német nem sokat ér, mert elég sok német multinál angol a…..
lol7 2016.09.10 12:56:35
@Irsai Oliver: Biztos jó dolog a német nyelvtudás, de azt is ugyanannyi idő megtanulni mint egy angolt vagy spanyolt. És az angol vitán felül vilgnyelv, mindenhova jó, a német meg csak ide a régióba. Msodik nyelvnek oké, de megint csak akkor ha csak itt a környéken akarsz elhelyezkedni. NEm kevésbé jó vlaszts az orosz vagy a spanyol. A franciát tudja valaki miért tekintik még mindig világnyelvnek, legalbbis az állami szférában? Utoljára Napóleon korában volt valami értelme.

Diploma azért kell hogy egyáltalán behívjanak interjúra. A szakközepes meg OKJ-s papírokkal kitörölheted. Valami meg kell ami garantál is valami tudást, nem csak a te bemondásod, aztn higgyék el arra...
A jogbiztonság az egyik fontos alapja a tartós, stabil gazdasági fejlődésnek, nem csoda, hogy az OECD felmérést készít arról, hogy mennyire bíznak az emberek a saját jogrendszerben, mennyire bíznak meg a jogászokban. Az OECD átlaga 54 százalék, vagyis a megkérdezettek ekkora része…..
Izrael államot ugyan nem sokkal létrejöttét követően a Szovjetunió és csatlósai is elismerték, de a keleti-blokk viszonya a zsidó állammal messze nem volt felhőtlen. Cikkemben azt a kérdést vizsgálom, hogy az 1967-es és az 1973-as az arab-izraeli háborúk között a magyar sajtó (egy része) hogyan…..
lol7 2016.09.04 16:44:04
@kuki123: Az biztos. Kár hogy az amcsik elkezdtek hagyományos fegyvert szllítani a zsidóknak amikor ltták műholdról hogy azok már az atomot csavarozzk fel a repülőikre. Hagyni kellett volna nekik kitakarítani ezt az emberiségellenes stnista arab fajt, most nem lenne terrorizmus meg migrnsgecik.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ami az elhelyezkedést illeti, egy középkorú munkavállaló szinte lehetetlen helyzetben van, ha megszűnik a munkája. Én magam is ezt tapasztalom minden nap,…..
lol7 2016.09.03 12:40:14
@Viktor-a-konyhában:

"Vagy csak vaktában lövöldözöl és abszolút nem releváns helyekre is elküldöd a jelentkezésed? Azok kisebb valószínűséggel fognak célt érni."

Lehet, de a nagy számok törvénye alapján valamelyik csak célba ér. Ezt mondjuk kifejezetten jól csinálja a poster. Le kell számolni azzal a maradi beidegződéssel hogy személyesen megszólítva, segget nyalva kell önéletrajzot küldeni, meg előtte informálódni, és aszerint egyedizni... Faszt! A cégeket se érdekli te ki vagy, neked se kell nagyobb erőt rájuk pazarolni. Minek, arra hogy visszahívásra se méltassanak? Inkább több helyre tüzelni, aztán lesz ami lesz. Csak így megy. Feltéve hogy nincs protekciód, ismerettségi alapod, mert az még mindig az 1. és legfontosabb indok egy állásra, a maradék 1%-ra lehet utcáról beesni.
lol7 2016.09.03 12:42:57
@lavór: Igen, ez az ellenzékiség félreértelmezése. Egy kormány / király sose attól félt hogy sokaknak nem tetszik a pofája, hanem hogy ezért le is rugdossák a trónról, esetleg jól fel is húzzák az 1. fára. Békés sétálgatásoktól senki nem fog megijedni. Ha Viktor is látná hogy a lámpavason fogja végezni mint ÁVÓs haverjai 56-ban, akkor beszarna. Addig nem.
lol7 2016.09.03 12:45:29
@Sörömpőőr:

"még a Securitate sem sejtette, hogy mi lesz"

Dehogynem, ők csinálták.
– Gyere, elmegyünk Sibila nénihez – mondta Bernadete. – És beszélgethetsz vele magyarul! – Rosszat sejtettem. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy imposztor, aki azt állítja, hogy beszéli a világ egyik legnehezebb nyelvét, mígnem összetalálkozik valakivel, aki leleplezi őt. Félve szálltam ki a…..
lol7 2016.08.14 00:10:26
@enpera: Anno nálunk is valami ilyesmi volt a beetetés. Aztán ha kellett valami, akkor "felesleges, nincs arra szükséged",
  Rendszeresen előkerül nálunk az olimpia rendezésének ötlete, és sokan úgy tesznek, mintha ennek lenne realitása. Miket érdemes itt figyelembe venni? 1.     Az emberek nagy része szereti a sportot, ráadásul Magyarország igen sikeres volt az olimpiákon. Teljesen érthető…..
Egy ismerősöm Facebook oldalán egyre gyűlnek a menekültellenes posztok. Ami számomra alapból visszataszító, mert nem szeretem, ha valaki bedől a propagandának, anélkül, hogy körbejárná a témát több oldalról is. Csakhogy az illető jó pár évvel ezelőtt, a kilencvenes években átmenekült Romániából…..
lol7 2016.08.03 11:06:15
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Tudod, hány éves videó ez?"
Látod, nem ma kezdték az agressziót a civilizáció ellen.

"létrejött egy alosztály a sarija ellen, muszlimokból, mert ők szót értenek velük"
1. Kivétel mindig van, cigányokból is.
2. A gumibot is szót ért velük. Leginkább csak az. Katonák ellen nem is mernek kiállni, csak civilek ellen, mert azok nem lőnek vissza.
lol7 2016.08.03 11:12:54
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"demonstrált párszáz. Vannak vagy 4,2 millióan"
Mint nálunk a birkameneteken. Aztán mégis előkerül egy rakás nem felvonulgató aki megszavazza a fideSSt a hatalomba. Tehát abból hogy nem minden terrorista parádézgat az utcán, milyen következtetést tudsz levonni? Hogy akkor már nincsenek is? A párizsi / brüsszeli / nizzai terrorjankókból hány parádézott előtte? Naugye!

És amelyik épp nem is terrorista, annak majd a gyereke lesz az. Sokszor másodgenerációs muszlimok gyilkolnak. Keresztényeknél sokadik generációnál se jut eszébe senkinek ilyesmi, pedig csóró fehérből is van elég. Ez az alapvető különbség. Az iszlám fokozottan hajlamosít a terrorizmusra. Időzített bomba.
lol7 2016.08.03 18:35:10
@-JzK-: NEm lenne gond a nem fehérrel is, ha nem iszlám lenne. Egy buddhista kínaitól pl. nem fog felrobbanni a 3-as metró. Az iszlám a probléma, nem a bőrszín. A terrorista szektát kell felszámolni az emberiség érdekében.
lol7 2016.08.02 23:58:56
@$$$=$$$: Te meg hülye vagy. Biztos vmi igénytelen koszos metálos Pistike az általánosból.
Régen foglalkozott ennyit a szcientológiával a sajtó. Talán az lesz a pozitív hozadéka ennek, hogy jobban bekerül a szcientológia valódi természete a köztudatba. Előkerült a nemzetbiztonsági kockázat kérdése Remélhetőleg ez elrettenti a vagyonosabb embereket attól, hogy csatlakozzanak…..
A Kisalföld beszámolója, a magyar sajtóra újabban jellemző tendencia szerint már az elején keveri a közalkalmazott, és a közfoglalkoztatott (közmunkás) státuszt. De idézik az olvasói levelet, aminek egy részét viszont a szükséges idézetként (szabad felhasználás) keretében én is idéznék: "Huszonéves…..
lol7 2016.07.26 23:07:03
@kris69:

Az EU-ból kilépést azért szorgalmazza a mutyimaffia, mert már szétlopták az országot, mostmár csak meg kéne tartani a szajrét, arra meg legnagyobb veszélyt a le nem fizethető EU-s bíróságok jelentik. Inkább legyünk szegényebbek, de az ő kis lopott pénzecskéjük ne legyen veszélyben.
lol7 2016.07.26 23:54:04
@Válasszunk:

Szerintem akkor MINDEN szolidaritást szűntessünk meg, ne csak a munkanélküli segélyt! Faszom fogja fizetni az adójából a te kórházi ellátásodat, taníttatásodat, nyugdíjadat, az utak felújítását (én BKV-val járok, leszarom az autósokat), stb. Ezentúl majd a rendőr piaci alapon, jutalékért fogja elkapni neked a lakásod feltörőit, a tűzoltó 1. kérdése az lesz mennyit ér meg neked hogy eloltsa a tüzet. Lehet így is csinálni. Az viszont nem járja hogy te kimazsolázod hogy mit szeretnél ingyen és mit nem. Mindent vagy semmit.

"Abból van pénz, hogy aki tud az dolgozik."
De nem mindegy mennyiért. A balatoni vállalkozóknak se azért hiányzik a munkaerő mert senki nem tudja elvégezni ezt a magasan kvalifikált munkát, hanem mert basznak megfizetni azt aki elvégzi. Ingyen meg az apja fasza fog neki dolgozni, a melósai is oda mentek ahol megfizetik őket: Bécsbe. Ha az ott felkínált zsebpénzért nem éri meg dolgozni, akkor egy rabszolgának meg fogja érni? Ha már szarban vannak, legyenek mégnagyobban?

"ebből lett a többségnek elege és beintett."
Milyen többség? A választási csaló fideszre gondolsz, aki 40%-ot hazudott be 2/3-nak?

Londoba pá k-ból kiutazol fapadossal, talán még olcsóbb is mint egy buszjegy Miskolcról Siófokra.

"Londonban nem adnak a munkához ingyen szállást"
Nem a faszt nem! Informatikus ismerősnek az átszámolva 2 milkás havi fizu mellé 2 szobás lakás is járt, most a legnagyobb gondjuk hogy nincs vendégszoba, ezért kéne egy nagyobb. Ott is van ahol adnak. Meg itthon is ahol nem adnak. Többnyire csak olyan van.

"Az állások amikre azt mondod kutya sem tölti be őket, azért nem úgy mennek, hogy "0% van betölve" hanem 4-ből 3... vagy 10 szükségesből 9 és ezért szenvednek."
Aha, tehát amikor a siófoki éttermes ÖSSZES embere lelépett Bécsbe, akkor az hány % szerinted? Ahol 4-ből 3 be van töltve, az a vállalkozó nem ajvékol, hanem boldog.

"Akkor veheted el a másik által megtermelt javakat, ha az egyenlőség kapcsán egyenlő kötelességeket is vállalsz."
Így van, egyenlő kötelesség, nem az hogy az egyik mehet Londonba is, a másikat meg ingyen kényszerítjük.
lol7 2016.07.27 08:34:23
@CyberPunK: Ahogy te is. Te még elhiszed hogy ezek bármit is azért vezetnek be hogy a nép érdekét nézzék? Hogy a trafikmutyival a fiatalok egészségét védték? Hogy a földmutyival a helyi parasztság kezébe adták a földeket? LOL!