Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Henriett

151 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divine Glossy Pops 2022.09.25 14:01:22
Végre! Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom a Glossy Pops márkát itt a blogon is, mivel évek óta készülök őket beszerezni! Azonban végre valahára nálunk is kaphatóak, 9 ízben sikerült kb 1 hónapja Makeup.hu-ról beszereznem Gimmy Gummi Bear Yummy Milkshake Simply Sugar Cookie Cony…..
Divine Luxus a köbön 2022.07.24 17:25:42
Talán már született egy pár bejegyzés amiket ugyanígy a "luxus" kifejezéssel illettem, de ez most más, ez mind közül kiemelkedik, mert Christian Dior  "NEW LOOK" egyedi stílusát semmi sem tudja felülmúlni.  Ez a kis szájfény megjelenését tekintve messze a legszebb, legletisztultabb,…..
Divine NCLA Beauty 2022.05.28 20:48:49
A márkát egy amerikai-ázsiai testvérpár alapította 2010-ben Los Angelesben. A mai bejegyzésemben bemutatom Nektek Elin és Ann-Thu Dannerstedt  szerelem projektjének pár termékét. Ők azt vallják, hogy amint megérzed, megérinted, megszagolod és használod a termékeiket, akkor érted meg igazán mit is…..
Divine Claire's szerzemények 2022.04.24 10:26:22
Ciki vagy sem, mindig elgyengülök a Claire's állványok előtt és hosszú percekig bámulom az ajaktermékeket. Amióta pedig már a legközelebbi város Tescojában is lehet kapni, azóta..... félve vallom be, de bele-bele ugrik olykor pár szájfény vagy ajakbalzsam a kosaramba. Az első példányom a nyuszis…..
Kellemes Húsvétot kívánok Mindenkinek! Bevallom őszintén nagyon rám fért már ez a kis 4 napos pihenő, mert az utóbbi időben semmit sem tudtam pihenni. DE most itt a húsvét ez pedig remek alkalom arra, hogy bekuckózzak egy kicsit és non-stop jó filmeket nézzek, illetve haladjak a bloggal. Évek óta…..
A csodás Carmex... még írni is öröm róla; korábban már volt bejegyzés a blogon a amiben megemlítettem, miért és mennyire szeretem ezt a márkát. Azóta a kencéim száma jócskán megnövekedett, ezért úgy gondoltam itt az ideje egy újabb posztban összeszedni az összes Carmexemet. Bár a klasszikus bebét…..
Azzal, hogy már végre nálunk itthon is kaphatóak a Kylie termékek egy teljesen új időszak vette kezdetét. Emlékszem 2016-ban két választásom volt vagy egy vagyont fizettem, hogy amerikából eredeti terméket vegyek, vagy maradt az ebay-es hamisítvány verzió..... 1. Kylie Skin Valentine's Collection…..
A karácsonyi candy cane arcpakolása ás az ajakmaszkjai annyira meggyőzőek voltak a Jake Jamie kóperációnak, hogy a "törzsvásárlói" 20% kedvezményemmel amit egyébként minden hónapban kapok /nem is csoda amennyi pénzt otthagyok/ a következő 2 kollekciót muszáj volt megrendelnem. Az első…..
8 különleges árnyalat, 8 különleges íz, vegán, magnézium, cink, szőlőmagolaj jojoba- avokádó olaj tartalma és a trendi megjelenés miatt kellett mindet beszereznem. Előre lelövöm a poént, de a csomagoláson kívül nincs benne semmi ami különlegesebbé tenné vagy kiemelné hasonló funkciót ellátó társai…..
Amikor pár éve divatba jöttek az ilyen csomagolású kézkrémek és ajakbalzsamok, herótom volt a kiszerelésüktől, akár a régi fogkrémek, mindenesetre nálam egy krém legyen vagy pattintós kupakkal ellátva vagy tégelyes kiszerelésben és pont.   Node ahogy a trend egyre szélesebb körben nyert teret,…..
Divine Aden folyékony rúzs teszt! 2022.01.29 14:31:38
Ezekről a folyékony rúzsokról már réges-régen ábrándoztam, mikor elmentem egy fodrászkellékes előtt, mert többségében pozitív vélemények vannak róluk és az áruk is baráti..... December közepén a Makeup.hu-n leárazás volt az Aden termékeire, nekem meg azonnal beugrott, hogy anno a rosie brown…..
Divine Pupa Miss Pupa Gloss 2022.01.23 11:44:54
A Pupa sminkekkel való megismerkedésem nem olyan régen kezdődött. Tetszik, hogy elérhető áron kínál nagyszerű minőségű termékeket. Mikor decemberben a Westendben levő márkaboltban jártam, nem tudtam otthagyni a Miss Pupa Gloss 102 Sexy Skin árnyalatát, ami egy csodaszép barackos-nude csillámos…..
Máris érkezik a sorozat 2. része, megmondtam, hogy lesz miről írnom Nektek, szóval folytatásként Rihanna 2 új termékét hoztam. 1. Fenty Gloss Bomb Heat ~ Hot Cherry~: Szeptemberben debütált a heat kollekció azóta 5 árnyalatban kapható, de nekem mégis a piros árnyalat tetszik leginkább, tehát…..
Szisztok! Először is boldog új évet kívánok, eléggé régen volt már új bejegyzés a blogon, aztán jöttek az ünnepek, időközben a párommal megünnepeltük a 9. évfordulónkat, szóval körülöttem is zajlottak az események. Viszont most visszatértem és a következő időszakban elkezdem a "mit hozott a Jézuska"…..
A Tasty termékek elvileg kötelező darabjai kell, hogy legyenek a pipereasztaloknak, ezt nem én mondtam, hanem azok akik előttem már próbálták. Ez persze engem is kíváncsivá tett.... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vett le a lábamról az édes kis műanyag tégely és maga az illat amivel…..
Lényegében ez nem is egy kollekció, sőt még csak nem is ugyanakkor rendeltem őket, de legalább ugyanonnan a PinkPanda webshopból. Fogalmam sincs kik ezek a bratz babák...és miért lettek ilyen felkapottak, de ezek a termékek megfogtak. Az ajakradír és a balzsam szett vanília illatú, finom nem az…..
Szerintem nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom, hogy minden évszakban más sminkekre vágyom. Nyáron és tavasszal a szájfények és ajakolajok a favoritjaim, míg télen és most ősszel inkább a rúzsok és folyékony matt rúzsok azok amiket szívesen viselek. A mai felhozatallal bemutatom Nektek, mik a…..
A Revolution Pro termékeivel Pink Pandán találkoztam először és egyből beleszerettem a csomagolásukba, az arany kupak és babrózsaszín színű balzsam annyira cuki, majd egy lány videója győzött meg arról ,hogy megvegyem. Mostanság rászoktam arra, hogy éjjelre csak éjszakai maszkot, nappalra pedig egy…..
MENNYORSZÁG  ha egyetlen szóval kellene leírnom az együtt töltött 5 napunkat Egerszalókon! Nagyon sokat imádkoztam, hogy az elmúlt 1 év után ez  a nyaralás végre megvalósuljon, de hála az égnek imáim meghallgattattak és augusztus 22-én elindultunk nyaralni. Mint mindig most is a már-már…..
A mai nap főszereplői tőlem meglepő módon most egyáltalán nem az ajakbalzsamok lesznek, mert ugyanis az utóbbi időben rácuppantam a testpermetekre. Lehet a nyár az oka, lehet az is hogy túl nagy vásárlási és pénzköltési lázban égek.... fogalmam sincs melyik állhat a háttérben?!.. :) Akármennyire is…..
Ma a koreai szépségápolás világába kalandozok el egy kicsit, szeretnék Nektek bemutatni 2 szuper, fantasztikus ajakápolót a Frudiától. A márkát 2017-ben alapították Dél-Koreában, a név egy görög mozaikszó a "fruit"= gyümölcs és "dia"=ból, -ből toldalék vagyis gyümölcsből készülnek, tele vannak…..
Ez a szett azonnal magával ragadott amint elérhetővé vált a Pink Panda webshopjában. A Spring csomag megszerzéséhez tettem a kosaramba 3990ft volt. Gyönyörű csomagolása van mindig rabul ejtenek a rosegold termékek, és az is egy szempont volt, hogy egy termékcsaládon belül tudtam egy komplett…..
Az előző hónapban volt először Girl Power mystery bag a pink pandán én meg mivel pont olyan értékben vásároltam, hogy ajándék volt, tettem vele egy próbát, mert "állítólag" 10.000 ft értékű volt a csomag... Hát íme a csomagok tartalma: Nézzétek meg ennek a fele még 500 ft sem volt és még…..
Divine Bomb Cosmetics Ajakápolók 2021.03.28 14:45:14
Ez az első alkalom amikor kipróbálom a Bomb Cosmetics termékeit, amiket kedvezményesen sikerült megrendelnem netről; 6 ajakbalzsamot és 1 fürdőbombát. Nagyon izgatott voltam, hogy kipróbálhatom mert: - Nem tartalmaznak a bőrre káros összetevőket, parabéneket, - Minőségi alapanyagokból készülnek…..
Nem tudom ki, hogy van vele de az én arcbőröm a folyamatos maszkviselés miatt tiszta pattanás, pláne az állam; ami előtte nem volt jellemző. Bármivel is próbálom ápolni nagyon kevés termék van ami tényleg segít a problémámon. Ugyanis ha zsírosodás ellen használok termékeket, lemosókat akkor egy…..