Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoska77

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
okoska77 2017.01.26 12:30:02
@Bellagio: "Utananezhetsz a szamoknak es tenyeknek, nem gond, raerek, kivancsiva tettel."

Most komolyan ezt kered @MaxVal BircaMan ELEMZŐ-tol? Egy munkanelkuli adatrogzitotol? Aki meg adatrogzitonek sem volt eleg jo? Kerdezd meg tole, mennyi ido alatt lehet megenni egy fel disznot! Tuti megirja neked a 3 legjobb reszidejet. Ennel bonyolultabb dolgokkal felesleges ot farasztani.
A KSH legfrissebb adatai alapján kijelenthető, hogy a rendszerváltás óta soha ennyien nem dolgoztak még Magyarországon, és a munkanélküliség sem volt soha ennyire alacsony. Ennek ellenére még sincs hurráoptimizmus a munkaerő-piacon, mivel a munkaerőhiány a gazdaság minden…..
okoska77 2017.01.19 14:35:32
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: koszonom, hogy belinkelted a facebook oldaladat. Igy a jovoben mar siman linkelhetem en is.

Szoval akit erdekel kivel vitatkozik, nezze meg ezt:
www.facebook.com/maxval/about?lst=100002349287957%3A1312627585%3A1484832595&section=education&pnref=about

Innen is latszik, hogy a csuhasok es Castro kozott pattogott egesz fiatal koraban.

Arra nincs bizonyitekom, mit csinaltak vele a papok, de az sokat elarul, hogy vegul egy ferfinak kinezo not vett el felesegul:
www.flickr.com/photos/bircamax/15432582621/in/album-72157648346025901/

Most mar remelem mindenki erti, miert vegezte ugy ahogy vegezte.
okoska77 2017.01.19 15:03:45
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: szerinted olvassa barki is az oldaladat? Most komolyan! Aki erre vagyik, az szeintem inkabb valamelyik naci weboldalt latogatja, ott legalabb vannak kepek meg videok (gondolom).
okoska77 2017.01.19 15:07:27
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "Ateista családban nőttem fel, papot 18 éves korom előtt ritkábban láttam, mint ufót."

Aztan amikor az elso pap behivott magahoz egy edes pasztororara. Na akkor valtozott meg minden!

Azt nezem, hogy egyetlen kommentemre 3 valaszt is kuldtel. Tul sokat irok, nehez feldolgozni?

ui: beszelhetnel meg arrol, hogy mar 10 eve nem erdekelnek teged a nok. Errol a temarol mindig szivesen olvasok toled.
Bámulatos, hogy milyen ajándékötletekkel kápráztattak el bennünket, fogyasztókat, az idén (is). Csak két gyögyszemet emelek ki a tenger mélyéről, ajándékba. Az első ez a fantasztikus 49 forintos ajánlat: "99% Kedvezmény" (valószínűleg ba van kapcsolva a Word-ben az új sor…..
okoska77 2016.12.29 13:55:55
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
okoska77 2016.09.09 14:12:57
@atpijkamo116: "@okoska77: "a dolgozo tesz szivesseget a vendegnek ha kiszolgalja."
Így van. És ezt a vendég pénz átadásával meghálálja. Nálatok hogy működik?"

Nalunk ugy mukodik, hogy ha valaki a munkajat vegzi, akkor nem szivesseget tesz. Dolgozik, amiert munkabert kap vagy ebben az esetben profitra tesz szert.

Ettol meg nem lesz senki senkinek a szolgaja, a kulturalt viselkedes mindket fel reszerol hasznos. Az a baj, hogy sokan csak vegletekben tudnak gondolkodni. Vagy lemegyek kutyaba a vendeg elott vagy atmegyek Karolyba ha nem kapcsolja le a villanyt.
okoska77 2016.09.09 16:13:26
@atpijkamo116: Ha az elado unottan valaszolgat, nem vegzi jol a munkajat. Ha segit akkor igen. Ettol meg nem tesz szivesseget. Ha a vegen azt mondja, ne fizess majd en kifizetem helyetted : na ekkor szivesseget tett.

En is oldok meg problemakat ugyfeleknek, megsem hiszem azt, hogy szivesseget teszek. Ahogy a ceg sem tesz nekem sziveseget akkor, amikor fizet. Persze, lehet ez Magyarorszagon mashogy mukodik.

"Azzal, hogy kifizetted a kapuccsínódat, nem vetted meg a pincér lelkét." Ezt arra a mondatomra irtad, hogy "a kulturalt viselkedes mindket fel reszerol hasznos." ? Mert ezt pont az ellenkezojet jelenti. Persze, lehet ez Magyarorszagon ez is mashogy mukodik...
A 200E buszjárat a Gyömrői úton így halad végig a Kőhídtól egészen a Ferihegyi gyorsforgalmi úttal történő összefonódásáig. Ezek az állapotok nem csak a városból kifele, hanem a városba tartó járaton is tapasztalhatók. Sajnos a videó nem is tudja teljes valójában…..
Nem tudom, hogy működik az adategyeztetés a Vateránál, és azt se nagyon értem, hogy miért annyira baromi titkos ennek a folyamata, hogy szerencsétlen kipöccintett vaterás nem tudhat meg az eljárásról semmit. De hogy én nem küldtem volna el ki tudja hova a személyim mindkét oldala után tök önként az…..
Itt beszéltem általánosságban az ismerkedésről, most menjünk bele kicsit a részletekbe. Ez az írás a a zárkózottabb férfi olvasóknak szól, majd később lesz szó a nőkről is. Tehát ugye valamilyen úton módon, sikerült ismerkedést kezdeményezni a kiszemelttel, és most jött el az ideje az első…..
Évente gyakorlatilag menetrendszerűen újabb és újabb felnövekvő naiv generációk válnak drogfogyasztóvá, vagy függővé. Számomra több mint meglepő, hogy időnként a szakértők is relativizálják, sőt szinte elbagatellizálják a kábítószer fogyasztás kockázatait. Továbbá egyre többen forszírozzák a…..
Hetero keresztényként állnak ki a meleg testvéreik mellett, mert azt vallják: ők is Isten képmásai, Jézus nekik is megnyerte az örök életet és a megigazulás számukra is épp úgy adott, hisz az a hit kegyelmi ajándékán múlik egyedül, nem pedig a hiten és a szexuális orientáción, a hiten és a…..
okoska77 2016.07.11 15:18:09
@eloi: nos, a papi pedofilia sokszor homoszexualis egyuttlet is. A kulonbseg az, hogy mig egy homoszexualis egyuttlet normal esetben 2 fel akarataval zajlik, addig a pedofil cselekmenyek altalaban nem.
Amugy meg szerintem minden ferfival megesett mar, hogy ranezett egz nore es azt gondolta: de meg *******!!
De a donto tobbseg megsem teszi, pedig a hajlam meglenne! A pedofil viszont megteszi. Foleg ha egy egesz intezmeny all mogotte aki tamogatja es mindig lesznek olyanok akikkel el tudja hitetni, ez csak kitalacio.
okoska77 2016.07.11 15:31:11
@eloi: szoval vannak az igazi keresztenyek meg a divatkeresztenyek? Kereszteny a keresztenynek farkasa. Ezt mar szeretem. Csak ussetek egymast :)

Annak meg kulon orulok, hogy itt senki nem hiszi el a papi pedofiliat. Hova is vezetne mindez! :D
okoska77 2016.07.11 15:55:19
@aeidennis: "A pedofil papok döntő többsége homokos." . Acsi. Eddig itt azt irta nekem mindenki, hogy a papi pedofilia csak kitalacio. Liberalisok, ateistak, nacik kitalacioja. Most akkor megis letezik? Vagy zavar van az eroben es mar a gyulolkodo keresztenyek sincsenek egy oldalon? Ebbol baj lesz gyerekek!

@eloi: A kerdes csak az, ha 2 ember szabad akaratabol csinal valamit, masokat nem zavarva akkor miert kene kontrollalni. Ettol fuggetlenul ugy gondolom, a melegeknek jobb lenne elfelejteni ezeket a kereszteny csoportosulasokat. Nem is ertem miert jo nekik olyan kozosseghez tartozni, ahol a tobbseg gyuloli oket.
Hol vannak ma már a régi szép idők, amikor még projektnek se nevezték az informatikai rendszerek készítését, csak nekiálltak a mérnökök reszelni, ütötték, amíg kész nem volt! Nem voltak öltönyös menedzserek, nem voltak projektirányító bizottságok, meg státuszriportok, csak a gép és az ember.…..
okoska77 2016.06.27 14:00:49
@BizMiklosnakHivnak: "Ilyen nincsen, hogy egy fiatal gondol egyet, hogy ő most a projektmenedzseri hivatást választja"

És mi a helyzet az indiai project manager-ekkel? Aki előző héten még agrármérnök volt, majd egy 50 oldalas leírás elolvasása után senior informatikai project manager-e válik.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A mai nap kaptam egy levelet: Tájékoztatás bértartozás miatt, melyben leírják, hogy "Tájékoztatom, hogy Önnek a gazdasági csoportunk nyilvántartása szerint 5781 Ft munkabér tartozása keletkezett.…..
Kiderült, honnan lesz kapacitás a múlt héten bejelentett új budapesti Wizz-járatokra: Isztambult sajna kukázzák úgy, ahogy van. Debrecen még rosszabbul járt: Brüsszel-alsó úgy megy a lecsóba, hogy a helyi bázisú gép inkább egy román-olasz útvonalat repül helyette. A kapcsolódó menetrendváltozások…..
Előre figyelmeztetlek, hogy most elgurult nálam a gyógyszer és a szövegben súlyos megállapításokat fogok tenni nem egyszer nyomdafestéket nem tűrő alpári stílusban. Számomra itt ért véget az akadémista díszmaszlag és a mindenhez ultraliberális megmagyarázósdi-belemagyarázósdi. Ha nem tetszik, akkor…..
okoska77 2016.06.16 12:54:33
@BircaHang Média szerkesztősége: "Nem jártam katolikus iskolába. Nem jártam sosem hittanra. "

Latom zsir mar felkuszott az agyadba es torolte a memoriadat. De ne felj, en segitek! Szoval ide jartal iskolaba:

- Pázmány Péter Katolikus Egyetem
1999. szeptember - 2005. június · Jog · Budapest

Szófiai Ohridi Szent Kelemen Egyetem
1992. évfolyam · Slavic - Hungarian · Szófia

www.facebook.com/maxval/about?section=education
okoska77 2016.06.16 13:38:15
@BircaHang Média szerkesztősége:

vegulis szamodra ugyis csak az volt a lenyeg, hogy minden napra jusson valami csuhas aki a nadragodba teszi a kezet. De ne feledd, te tehetsz rola, mert 150kg-ra hiztal!
okoska77 2016.06.16 14:02:47
@BircaHang Média szerkesztősége: hat igen, ezt teszi az impotencia. De legalabb ebben oromed leled. Valami kell neked is.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Történetem szinte mesébe illik. Én soha nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges és nem is hittem volna el, ha valaki elmeséli, s nem velem történik meg. Megpróbálom indulatok nélkül a lényeget leírni.   Közel 30…..
Egy örökké aktuális, mindig érdekes témát szedek elő ma nektek abból a remek alkalomból, hogy kisírtam nektek egy kupont erre a termékre. A spórolás örökké rejtélyes kérdés. Mindig vannak ultimét megmondó cikkek a neten, amik elárulnak 5 tuti tippet, hogy hogyan csökkentsd a villanyszámlád a…..
okoska77 2016.06.15 14:44:03
bircahang Szavazás külföldön 2016.05.31 07:07:00
Ballib mítosz, hogy a külföldön élő állampolgárok szavazása valamiféle abnormalitás. E mítosz szerint a szavazási jog valamiféle misztikus kapcsolatban áll az adózással. Lássuk mi  a valóság az EU országaiban! Jelenleg a 28 EU-tagállamból egy van mely teljesen kizárja a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím !   Leírnám a problémámat, megpróbálom lényegretörően. Úgy érzem munkahelyi terror célpontja vagyok. 28 éve dolgozom a szakrendelőben.2008.óta főnővérként., a 4 . intézményvezető mellett. Jelen vezetőt…..
A nagy olvasottságot kapott Férfisors bejegyzés után többször beszéltem a történet női szereplőjével, aki hozzájárult ahhoz, hogy megírjam a történetet az Ő szemszögéből, természetesen anonimitásának megőrzésével. A történetben az általa elmondottak tömörítve, átszerkesztve és néhányszor sarkítva…..
okoska77 2016.06.08 14:32:03
@Catherine Game: Mar miert lennek no? Ha az lennek, lehet en is irogatnek ilyeneket, mint "A kapcsolatok 80%-ban a pasik hagyják el magukat először". Mert legyunk oszinetk, a hasadra utottel es irtal egy szamot. Ezt semmivel nem tudod alatamasztani.
Hmm, most kapcsolok, ez nem azert van mert no vagy. Csak egesz egyszeruen ostoba vagy es nem birod elviselni, ha valakinek mas a velemenye. Es meg a labad is biztos szoros... ;)
okoska77 2016.06.09 09:03:39
@Catherine Game: szoval akkor honnan jott a 80%?
okoska77 2016.06.09 17:41:09
@Catherine Game:
10 nő közül
- 5 rondanak tartja magat
- 8 oregnek tartja magat
- 10 dagadtnak tartja magat.

Es ez nem orszag vagy kulturafuggo. Es meg csak nem is eletkor.
Ebbol kovetkezoen, noknek hinni ilyen dolgokban nem konnyu. Foleg ugy, hogy ugye ok is erintettek. A klasszikus pelda mit irtal: ""A kapcsolatok 80%-ban a pasik hagyják el magukat először". Itt ugye fogtad es a baratnoid beszamoloja alapjan dontesre jutottal : 80% a szam es kesz. Ez teny, mert neked a baratnoid ezt mondtak. Persze a baratnok pasijait mar nem kerezted meg, parjuk mikor kezdte el elhagyni magat. Mert lehet, amikor a csaj eszrevette, hogy a pasi elhagyta magat, addigra mar a csajon is volt +10 kilo. Es borotvalkozni sem borotvalkozott mar ugy a csaj mint azelott, ha erted mire gondolok.

ui: 10-bol 8 no ezt gondolja? Es EZT honnan veszed? Hany not kerdeztel meg?
Most tekintsünk el attól a vitától, hogy vásárol-e az ember bukósisakot diszkontáruházban vagy nem, márcsak azért is, mert a tesztek alapján a válasz valószínűleg az akár és az attól függ közötti mezőben helyezkedik el. A bukó itt ráadásul csak érintőlegesen téma, a fő érdekesség a Lidl akciózási…..
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
okoska77 2016.06.01 15:20:10
@Richie21061: "Nemtom hogy a faszba, de 12 ezerert meg 25-30 ezerert utaztok (ha igaz). Nem nekem valo, az is biztos, "

Bizony, hogy neked valo!
Hiszen a kulonbsegbol meg elmegyek az utazas elott egyet kurvazni, az utazas utan is csak levezeteskeppen es meg a repulon is azt vasarolok a menubol amit akarok. Ezert ha legkozelebb a pesti repteren mosolygos ferfiakat latsz, csak gondolj arra, biztos most koltottek el az extra penzt a varosban az egyik ilyen fapados rosszlanynal. :)
2010 óta a kormány jelentősen növelte a nyugdíjkiadásokat, a legtöbb évben infláció feletti emelést hajtott végre. 2010 és 2015 között az átlag öregségi nyugdíjak 26 százalékkal emelkedtek, reálértéken számolva pedig 6,5 százalék volt a növekedés mértéke. Fidesz…..
okoska77 2016.05.30 16:44:21
@nu pagagyí: Valoszinuleg a bolgarban (ahol ez a birca lakik) az ado es a jarulek szo ugyanazt jelenti. Egyebkent meg o ugyis a bolgar allamtol kap majd nyugdijat. Neki Magyarorszagon nem faj semmi.
okoska77 2016.05.30 17:16:38
@nu pagagyí: nem fogod tudni meggyozni, ugyanis o alig fizetett valamit a magannyugdij kasszaba. Igazabol amit tole elvettek azt siman visszautalja neki egy Matolcsy alapitvany.
Egy munkanelkuli adatrogzitonek probalsz osszefuggeseiben elmagyarazni valamit. Egyszerubb lenne egy BKV jegykiado automatanak elmondani, tobb az esely, hogy felfogja.
okoska77 2016.05.30 18:22:08
@BircaHang Média szerkesztősége: csak neked nincs valtozas, mert te mas orszagba fizetsz. Mindenki masnak van, ezert is nem ennyire nagylelkuek ezzel az osszeggel mint te.
A Foglalkozásuk:amerikai (The Americans) a tévékritikusokat leszámítva nem tudott egy hangos rajongói tábort toborozni maga mellé. A 2013-ban indult széria nézettségileg soha nem volt kiemelkedő, 2 millióval nyitott, ami eleve szegényesnek számít és ebből is sikerült még az évek alatt csökkenni. A…..
okoska77 2016.05.27 13:20:53
@sans paraben: Ezen en is gondolkodtam mar es szerintem azert nem, mert vallasos emberek reven nem akarnak rosszat nekik. Plusz ott van meg Paige akit szinten elveszitenenek.
Igyekszem spoiler mentes lenni: azert a pap felesege egy szep nagy pofont lekevert a csaladnak az afrikai ut kapcsan. Talan ezert is valtozik a ket csalad viszonya az eheti epizodban.