Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KergeKacsa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
Mennyire lehetett beszívva az az ausztrál csávó, aki azzal telefonált be a rendőrségre, hogy betörtek hozzá és megcsonkították a kenderültetvényét? A tetteseket nyilván nem fogták el, viszont emberünkhöz már házkutatási paranccsal érkeztek. A rendőrség közleménye amúgy…..
Az Újpest kapott a kupájára és a bajnoki kupavágyaira Zalaegerszegen. A bíró lesípolta a játékosokat a pályáról, előttem pedig egy alig több mint egy hete megjelent szám villódzott. 240. Na, mi ez? Előbb tippeket kérek, aztán lehet lapozni… Ez bizony az a sokmillió amit a…..
Ez a poszt leginkább egy felhívás egy beszélgetésre a kommentekben, amennyiben titeket is érdekel a téma:Sok webes projektben vettem részt, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy a hazai felhasználókat rettentő nehéz rávenni arra, hogy részt vegyenek az oldal tartalmának…..