Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz maszop dk egykutya

0 bejegyzést írt és 2830 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne…..
fidesz maszop dk egykutya 2019.08.11 14:15:55
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: akkor a szokásos magyarosch posványba beletörődés lenne.

Nem tudom mit lehet a készpénzes fizetésben szeretni, én utálom. Számolgatni, aztán jön az a rohadt fémhulladék (így hívom az aprót), de a papír is elég idegesítő, sok helyet foglal, gyűrődik, alig lehet szétválogatni, hihetetlen gáz.
Csak hát mostanság készpénzt kell használnom, mert felgyülemlett a nemhivatalos részéből a fizetésemnek a párnacihában a deákigazolványok állománya.
fidesz maszop dk egykutya 2019.08.11 14:24:04
@porte: volt jobb. Az előző mindig jobb volt, tekintve hogy minden kormány onnan folytatta a lopást, hazudozást, ahol az előző befejezte.

Jéééé világgazdasági konjunktúrában, arányaiban legnagyobb EU támogatással fejlődnek a számok? Azt a hétszázát, ilyenre még nem volt példa!
Ja de, az összes többi EU-s ország, ahol kisebb EU támogatással is jobban fejlődnek a számok, és lassan bulgária is lehagy.

A jelenlegi kormány nem tervez semmit, elüldözi a fiatalokat, a szent tehenek, a nyuggereknek kedvezve. Az ország kiürül, agy elszívódik, szép lassan nyuggerisztán-nyugatindia lehet a neve az országnak, ahol az erdőket is letérkövezik.
fidesz maszop dk egykutya 2019.08.11 15:57:32
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Az meg sem fordul a fejedben, hogy kimenni a könnyebb, tehát egyáltalán nem az az ügyesebb/okosabb aki elmegy, hanem aki itt boldogul?"

értelmes ember fejében nem, mert az minél kevesebb melóval, minél többet akar elérni. Aki fordítva akarja annál fejben súlyos problémák vannak, esetleg túl sokat hatott rá egy beteg eszme, mint pl a komcsizmus, kádárizmus.
Tegnap este azt firtatta Böcskei Balázs politológus egy tévéműsorban, vajon három hónap múlva emlékszünk-e arra, amit miniszterelnökünk mondott a kormányinfón. E sorok írója már most is közölheti, hogy Orbán Viktor emlékezeteset alkotott, soha ennyit nem beszélt a nyilvánosságról. Például: „Nem esik…..
fidesz maszop dk egykutya 2019.01.12 10:19:24
@ulpius66: ebből kb csak a népszava ballibsi. Bár nektek komcsiknak "ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség", tehát aki mást mond, az ballipsiiiii :)

Egyébként annyira tartják a vezéred, amennyi lehet.
Jelentősen nőttek az ÁFA bevételek, messze megelőzve a többi adóbevétel növekedését. 2012 és 2017 között kb. 20%-al kellett volna nőnie az ÁFA bevételnek, ehelyett 41%-al nőtt. A növekedés mértéke majdnem kétszeres. A növekedés egyik oka az ÁFA csalások visszaszorítása. Ezt a "fordított" ÁFA…..
Az én Viktorom 2017-et aposztrofálta a lázadás évének, amelyből 2019-re a pofára esés éve kezd kibontakozni. Sok kihívás előtt áll az emberiség - környezetvédelem, robotizáció, gazdasági fejlődés kérdése stb. - amelyből most csak kettőt emelünk ki, azokat, amelyekre Viktorunk a lázadást vizionálta.…..
fidesz maszop dk egykutya 2019.01.12 00:29:12
@eloi: milyen újra? Most is bizonyítanak, felcsúti KISZ titkár vezetésével.
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
fidesz maszop dk egykutya 2019.01.08 18:28:35
@Ellenzéki Tüntető: hol az ellentmondás? A gdp-be beleszámít lölő, és a többi elvtárs gyarapodása.
Az elmúlt hetekben történtekre való reflektálásom a csönddel jelentett egyet. Nem az a csönd ez persze, amely a kormánypárt által gründolt propagandalapokban szokott uralkodni egészen addig, amíg a minisztériumból meg nem kapják a kilövési engedélyt az adott időben éppen ellenségnek tartott emberre…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.12.27 10:43:18
@Ellenzéki BOHOC kommandó : hol lehet jelentkezni a pénzemért? Eddig csak egy gyuribácsi arcképével díszített tízezrest kaptam.
De legalább kaptam, miközben ay fideszes komcsik csak elvesznek, főleg #O1G
Divat lett nálunk szidni az Európai Unió intézményeit és döntéshozóit az ellenzéki és kormányoldalon egyaránt. Az ellenzékiek gyengeséggel, megosztottsággal, a tények felszínes ismeretével, a kormánypártiak viszont a nemzeti érdekek elnyomásával, „Brüsszel diktatúrájával” vádolják az EU-t. Mindkét…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.06.08 07:53:58
@VT Man: át is engedte, ingyen buszoztatással. Most meg már nincs kit átengedni, pont a sünök visszavonását peddzegtik, mert már túl feltűnő hogy ott állnak mint katiban a...
A most menekülő, bukott macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki régóta Orbán barátja, pedig a korrupcióért elítélt politikus bűnlajstroma régóta közismert. Idézzük fel a lehallgatási botránytól a menekülők pénzért való Európa belseje felé való utaztatásáig sok minden terheli a számláját...
fidesz maszop dk egykutya 2018.06.07 08:00:50
@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt: most már tényleg eltűnik az mszp meg aballipsik!!!! Demost tényleg! Már 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban is eltűntek, és 4 a matyar ikasságk!!!!!
Vigyázat, álhír! Avagy: bemutatjuk, hogyan működik a kormányzati álhír-propaganda. Ezekkel a trükkökkel hitetik el a propaganda fogyasztóival, hogy az alternatív valóság létezik. ..
fidesz maszop dk egykutya 2018.06.07 07:54:51
@A tudomány sosem téved!: "elvtárs" na hol van ilyen migráncsok gdp-t dupláznak cikk? Néhányat linkeljél már! Az evolúció tényleg tény, csak súlyos értelmi fogyatékosok szoktak kapálózni ellene.
Mivel a várt nagy illiberális fordulat nem következett be 2017-ben, Orbán Viktor taktikát váltott. Most ugyanis apránként kívánja csatlósaivá tenni közvetlen szomszédjait, hogy aztán velük szövetségben saját képére formálja az egész Európai Uniót. A magyar miniszterelnököt szinte szétfeszíti az…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.06.06 00:03:51
@Nincs közöttünk csicska: ti mint jó komcsik, ezt tudojátok :) Meg sajnos a hazák árulásához is értetek, hisz apatejjel szívjátok magatokba
Előző részünkben áttekintettük, hogy a Főváros magatartása, politikája hogyan befolyásolta a BKK munkáját. A mai posztunkban pedig a cégen belüli folyamatokat vizsgáljuk. Az új vezetés Who is Dabóczi Kálmán? A BKK jelenlegi vezérigazgatója kétségkívül az egyik leginkább politikusbarát…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.05.14 21:08:00
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: pontosan 0 változás van, múlt héten megtapasztaltam... Mintha 2005-ben lennék. Tökmindegy hogy újabb jármű marad ki, vagy áll a dugóban, vagy totyog 5-el minden bokorban megállva.

Ja és egy belvárosi villamosvonalon volt a legszebb, hogy 3/4 órán át nem jött semmi délután, úgy hogy senki sermmit nem tudott. Ezen a vonalon, egyébként csak ICS-k járnak, a jó öreg 60-as évekből :D
A Windows nagy tavaszi frissítése több újdonságot is tartalmaz. A frissítés egyik újdonsága a megjelenítésben próbál a felhasználók kedvében járni. A nagy felbontású kijelzőknél, nem minden software jelenik meg szemet gyönyörködtetően, a Windows ezeket megpróbálja feljavítani, vagy szebben mondva…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.05.13 08:59:58
@whatisevenworse: Semmikor se legyen, ne kapcsolgassa a gépem egy hulladék kíndóz.
Orbán Viktor újabb tizenkét évben gondolkodik. Orbán Viktor a választásba való beavatkozással vádolja a Kúriát. Két mozzanat az elmúlt egy hét eseményeiből, amelyek így, egymás mellé helyezve nyerik el jelentőségüket. Összeköti őket a mérhetetlen cinizmus és a nagyvonalúság teljes hiánya:…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.05.13 08:54:57
@nemecsekerno_007: arra törekszik? :D akkor miért az adóemelés kúrmánya, és miért lopja el aválasztók pénzét?
Döglött csincsillának nevezi Lőrinc barátot...
fidesz maszop dk egykutya 2018.05.12 13:20:11
@nick papagiorgo: az is előfordult, ugyan is azt a sok sok fideszes szavazót senki sem találja, komolyan, ismerősi körökben, munkatársak közt is csak elvétve 1-2 húgyagyú fütyisz szavazót tud felidézni mindenki.
A választások utáni hétfőn is az volt a téma az irodában, hogy még is hol vannak a kádárista fideszesek. Facebookon is hasonló posztok repkedtek. Nemhogy 2/3-ot, de 1/10-et se látni. Na jó, a lepukkantabb helyeken látni, de ott is max 1/2 körül.

Jaaa igen, ukrajnában, meg erdélyben, stb. vannak bejelentve több százan 1 címre, meg a "lehaló" választási rendszerben ;)
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.05.05 09:24:30
@polpetti: ja, úgy, hogy növekedett. A híres fideszes unortodox csökkenés :)
fidesz maszop dk egykutya 2018.05.05 09:30:58
@0rdas: húú az aztán sok tétel komcsi. Jelent vagy 0,3% ot egy családi költségvetésből :)
Ellenben a minden másra rakott +2% az semmi... Meg a baleseti adó, emelt üzemanyagadó, több útdíj, tranzakciós adó, telefonadó, és a többi új, vagy emelt díj/adó mind semmit sem jelent, és nem épült be 1 termék árába sem, mert az nem szokás :D
Meg a lakosságnak a piaci gázárnál sokkal többért árult gáz se számít, mert van stadion!
Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. ..
fidesz maszop dk egykutya 2018.04.23 21:50:13
@arabok balrol: hol? Semmilyen korcsoportban nem látni a fidesz szavazókat, és mások is azt találgatják, hogy hol van az a sok szavazó, mert se az ismerősök, se a családban, se a munkatársak közt nem találja senki, csak elvétve 1-2 példát, de azt se a fiatalok közt. Gyakorlatilag a fiatalok közt egy jolly joker téma a fideszen, meg a migrijeiken való gúnyolódás, és narancsos elvtársok szidása.
Orbán Viktor március 15-ei, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt kilátásba helyező mondata után a miniszterelnök kedvenc lovagkeresztes tintafröcskölője, Bayer Zsolt is megmondta a tutit, és szépen beleszállt az ország nemfideszes részébe, a demokrácia mellett kiálló többségi…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.04.16 08:22:56
@FILTOL: igen? Hol fenyegették? Ne hallottam róla. Pedig jó megoldás lenne, csak ifából már elég kevés van.
A legjobb politikai videók egy csokorban!..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.31 12:01:03
@aquaticus: igen az, bár nektek elvtársaknak soha sem tetszett amikor titeket figuráznak ki :) (bár kádár apátok még röhögött a hofin)
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.31 22:44:56
@Halál kamionja mindenkit elgázol: ja, messze van Fábry szintjétől, mert mióta ő kiégett azóta Bödőcs sokkal jobb. Pedig még Fábry indította el, és aztán túlszárnyalta.
ellenszel.hu/wp-content/uploads/2018/03/im.jpg
Te istenem ezek mennyire hülyék! Elég ha azt mondod nekik migráns, és máris remeg a térdük. Ha utána meg azt mondod nekik nyugi, én megvédelek, még a lábad nyomát is megcsókolják.Ennyire egyszerű lenne az egész? Bizony nem túl bonyolult. Ezeket nem érdekli a Semjén vadászata, Lázár kastélya, Rogán…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.31 20:00:50
@VáradiJános: nocsak komcsi, újra mint a "boldog békeidőben"? Fekete pobjedával fogsz járni, és viszed az andrássy útra a " népellenségeket" mint apád?

@Neo07: miért nem mentek ti ki a szovjetúnióba? Nincs szükség rátok komcsikra! Menjetek haza polóniumot lenni putyin elvtársatokhoz. Higgyétek el, jót tesz, sugárzóan boldogok lesztek tőle!
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.31 20:04:27
@dunántúli gyerek: be is engedte, már 20000-et, jól teljesít a migrisímogatásban a felcsúti KISZ titkár, már nemzetközi körözöttből is több van, lassan már kenyeret is lehet kenni velük. Örülhetsz, mert az internacionalizmus végre megvalósul a fideszes elvtársaidnak hála!
Már korábban megkomponáltam a mai témát és a címet. Sokat gondolkodtam azon, hogy a szent három napon mégis milyen kérdésekről írjak. Nehéz olyan politikai problémákat találni, amelyek „méltók” volnának ehhez a három gyönyörű naphoz. Súlyukat tekintve, témaegyezés miatt választottam, amit…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.31 19:23:35
@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: húú elvtárs de jó lenne ha nálunk is csak ilyen dízelbotrány szerű korrupciós ügyek lennének... De nem, hanem itt a közpénzt lopják.

Soros az melyik állam tiszségviselője?
Hajnal Miklós fényképe fönt lebeg választókerületünk villanypóznáin. A 76-os troli ablakán kitekintve eljátszom a gondolattal, vajon örülnék-e, ha a rokonszenves, szőke fiatalember képviselne az országgyűlésben.   Ügyesen használta ki a lehetőséget, hogy a magát közszolgálatinak nevező Magyar…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.28 20:47:21
@Bolsi Buster: bolsikám, most is baj van minden számmal, különösen azzal, hogy HOL A PÉNZ? Ezermilliárdos segélyek egy az egyben eltűnnek, nem csak az adók.
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.27 08:09:19
@Eastbay1: A legtöbb diploma sem takar valós tudást(főleg a kevés kivétellel, legalja magyar oktatási rendzserben), tényleg vicc hogy mindenhez felsőfokú végzettséget kérnek, csak ennyit. Mindegy milyen, csak papír legyen. Ez el is mondja mennyire van rá szükség...
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.27 08:14:56
@Atiati: egyetemi tananyaghoz nem, mert ott csak bullshit, vagy elavult, használhatatlan anyagot kell bebiflázni. Hanem inkább egyetem, vagy bármimás mellett tanult anyagról kérdeznek.
Ha mi lettünk volna a másik csapat, akkor mi nyerünk. Ha a kapu nem ott van, hanem kicsit arrébb, akkor az ellenfélnek minden helyzete mellé megy. Nekem például egész délelőtt furán fájt a fejem, nem jó ilyen hülye időjárásban focizni. Nincs mit ezen magyarázkodni, egyszerűen a sokkal gyengébb…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.25 10:14:59
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.25 14:08:22
@takineni: milyen újra? Most is ők lopják szét, hát a fidesz van hatalmon!

@VáradiJános: ideges vagy vörös "elvtárs"? Gyújts fel egy tízezrest sztálin elvtársad házioltára alatt, hátha megbünteti a vörös istened a hanyatló nyugatot :D
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.25 15:35:25
@VáradiJános: ez életed története? Nem véletlen, hogy egy káros, gerinctelen hulladék kis komcsi lettél.
Miért nem mész álmaid országába a szovjetúnióba? Ott nem kéne az imperiálnekonimperterroristák (by Hofi) ellen küzdened, nyugodtan próbálhatnál sztahanovista lenni a szövetkezetben :D
Teljesen mindegy, ki nyeri a választásokat, legfeljebb egy erős kétharmad adhatja vissza Orbán önbizalmát -- átmenetileg. (De emlékszünk, néhány hónapja még a háromnegyed is bőven képben volt, ám erre már senki sem számít egyik oldalon sem.) Az utóbbi hetek Fidesz-körüli, a miniszterelnök személyére…..
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.24 21:35:10
@mikka: a felcsúti kisz titkár nem normális, és nem is konzervatív (meg nem is jobboldali, se keresztény), az csak egymarketing. Ő kommunista(kádárista), ahogy már a KISZ titkárságakor is az volt. ~2 millió támogatója volt összesen, a kádáristák/munkásőrök/nyuggerek.

Az országnak kéne felállni a régióhoz képest is lecsúszó pályáról, amin ő és kiszes, mszmp-s, ügynök elvtársai tartják.
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.25 10:20:07
@Gaspen: dehogynem, hát bizonyítottak, tényekkel. Persze a komcsik mindent tagadnak mindig, még azt is hogy zöld a fű :)
fidesz maszop dk egykutya 2018.03.25 14:15:48
@Ki tartja kezében Vona Gábor porázát ?: "elvtárs"! Nem te csesztél el valamit? Több elvtársi nicked már hányt ide kommer propagandát, görgess csak följebb!
2014. őszén sok budai (főleg II., III., és XI. kerületi) lakos számára felcsillanni látszott egy reménysugár, ugyanis lehetőség nyílt az óbudai 17-es villamost összekötni a budai rakparton, illetve a Széll Kálmán téren közlekedő villamossal! De haladjuk szép sorjában, kezdjük az előzményekkel! Aki…..