Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Kedves lovasok....! Mint már sokan értesültetek róla, a Fészen ismét elszabadult a "szájkarate", és maguk által a billentyűzet mellett bátornak gondolt emberek engedik meg maguknak, hogy másokat sértegessenek. Nos a tegnapi nap folyamán a NLA professzora (? - nem tudom minek nevezte ki magát…..
Azt hiszem, hogy a legjobb tanacs, amit az ember kaphat a diagnozishoz, hogy tanuld meg a gyereked szemen at latni a vilagot. Milyen egyszerunek hangzik, ugye? Autibril. Igy hivja a holland. Azt hiszem a magyar nyelvben is autizmus szemuveg szerepel. Miutan megkaptuk a Soma diagnozisat elolvastam…..
Az kurva élet, hogy mindegyik más. Történetem kezdetén épp, hogy csak a 15. életévemet tölthettem be. Tudom fiatal voltam akkoriban, mégis úgy gondolom, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Akkoriban nagyon sokat lógtam a neten, akkor vált népszerűvé (ez a számomra már…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..