Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skorpió53

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A xilit és az eritrit a természetben is megtalálható cukoralkoholok, melyeket mikrobiológiai és kémiai módszerekkel állítanak elő ipari mennyiségben. Nagyon kevés energiát szolgáltatnak, nem váltanak ki akkora inzulinválaszt a szervezetből, mint például a kristálycukor, ezért cukorbetegeknek és…..
Döbbenetes információkat teregetett ki a HVG, amelyek új fénytörésbe helyezik Botka "96 százalékos" kongresszusi megválasztását. Azzal már több ízben foglalkoztunk, hogy a porcelánbolti elefántként viselkedő szegedi polgármester milyen jóvátehetetlen károkat okoz az ellenzéki oldalon, most azonban…..
Skorpió53 2017.07.30 15:17:35
@Edit Agas: Persze, hogy erzem. Talan irtam is, hogy disznósàg. De csak azokkal lehetett igy kibabràlni, aiknek sem a zakójàban, sem a ridiküljében, stb nem volt egy nyamvadt toll sem. Én nem mennék toll nélkül olyan helyre, ahol tudom, hogy irnom kell majd.
Van egy viszonylag sima útja Orbán uralma megdöntésének, amely végső esetben rendelkezésére áll az EU-nak -- nemcsak a magyar ügy "kezelésében", hanem az unió egysége érdekében. Nem az egyedi országok (befektetők) tőkemegvonó intézkedésére gondolok, ami természetesen önmagában is súlyos zavarokat…..
Skorpió53 2017.07.28 09:35:16
@maxval a mélyelemző birca: Komolyan azt gondolod, hogy Orban EU párti? Egyáltalán van neki valamiről is elvszerű, állandó es nem a pillanatnyi hatalomtechnika altal diktalt meggyőződése? Lasd pl Sorosról alkotott véléményvaltozásat, aki ugyanazokat az elveket vallotta akkor is, amikor Orbán dicshimnuszokat zengett róla. Vagy az oroszokhoz való viszonya talán nem változott? Tehát bizni akkor sem kellene abban, hogy mindig EU párti lesz, ha netán ma meg az lenne. De ma sem az. Hiszen a gaz EU ellen harcol most is a plakatjaival történő agymosás segitsegevel. Csak egyelőre még a Kállai kettőst kell járnia addig, amig jön a pénz az EU ból.
Skorpió53 2017.07.28 11:23:46
@maxval a mélyelemző birca: Ertem. Gondolom, azt tudod, hogy a liberalis demokracia, ami az EU alaperteke, nem azonos a liberalis pártok által vallott nézetekkel. A nyugati konzervativ pártok is a liberális demokrácia hivei. Nezd meg kérlek a wikipedian a liberális demokrácia szócikket, es ird meg, hogy mi nem tetszik abban neked.
Skorpió53 2017.07.28 13:58:10
@maxval a mélyelemző birca: Szinte semmivel nem ertek egyet, de ez nem baj, mert mindeninekjoga van azt gondolni, amit akar. Meggyőzni sem akarnálak, csak annyit füznék hozzá, hogy éppen egy diktatúrában van az, hogy erósek uralkodnak a gyengék felett, nem a szabad piaci versenyben. Most pl nálunk nem a jobb képességek, hanem a hatalomban lévokhoz való viszony segiti elo, hogy boldoguljon valaki a piacon. Lasd a nyilvanvaloan szinte debil Mészaros üzleti szárnyalása. Ez lenne a cél? Én inkább olyan világra szavazok, ahol az okosabb, ügyesebb, szorgalmasabb, vállalkozókedvűbb nyerhessen egy szabad megmerettetesben. Ne protekcionizmus legyen.
A szokásos, vizuálorgábia csomagolt nemzeti giccparádét mutattunk a világnak a vizes vb megnyitója alkalmából. Volt történelmi ív, ezredéves ittlevés bizonygatása - csak épp az nem, amiről annyit beszélnek: önbizalom, magabiztosság...
Skorpió53 2017.07.17 11:17:33
@Zsoltbacsi: Te is egy iskolázatlan barom vagy. Hány osztalyt vegeztel, hogy a bicikli szót sem tudod leírni, te nagy magyar. Miert van az, hogy a legjobban magyarkodó, Orban seggnyalóknak szinte sosem jó a helyesírása. Es nem elírás, mert többször is leírta, hogy biciGli.
Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását...
Skorpió53 2017.07.12 12:24:51
@MaxVal BircaMan HJCD: Miért is?
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
Az európia konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője jelezte, hogy Orbán Viktornak meg kell hátrálnia a Lex CEU ügyében, különben komoly retorzió jön, ebben az EPP ismer tréfát. A Közép-Európai Egyetem bezárása ellen is tüntettek világszerte a tudomány szabadságáért meghirdetett demonstrációkon. A…..
Skorpió53 2017.04.23 22:52:01
@MaxVal BircaMan HJCD:
Mondj egy keresztényi elvet, amit megsért a pápa.
Orbán egykori kollégiumi szobatársa, a fideszes oligarchák archetípusa lassan kimerészkedik a fényre. Az Index lényegében nyílt birtokba vétele bepillantást enged a milliárdos hosszabb távú terveibe...
Orbán Viktor rossz lóra tett, amikor a polgárság megerősítése helyett a szélsőségek és politikai csatornakultúra irányába nyitotta ki a Fideszt. Olyan örvénybe került ezzel a párt, amelyből már nem jöhet ki jól. Nincs olyan fogódzó, amely a butasággal, az erkölcstelenséggel és a hatalomimádattal…..
Rájöttek, hogy hatalmas szarba léptek. Az hagyján, de az országot is magukkal ránthatják. Elkezdődött az óvatos kihátrálás a CEU-törvény mögül., ugyanakkor azt is megtudtuk, mi értelme volt az egész világot magunkra haragítani. Sosem találja ki, miért volt szüksége Orbán Viktornak erre a balhéra. ..
Skorpió53 2017.04.12 15:32:13
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Pontosan igy van. Mindenkit be akarnak daralni, aki 1. Kritikat gyakorolhat felettük, 2. Akik felett nincs hatalmuk, akinek nem parancsolhatnak 3. Konkurenciat jelentenek a sajat vállalkozóikra
Ennél nagyobb butaságot talán még Németh Szilárd se tudna mondani...
Skorpió53 2017.04.01 18:55:40
Skorpió53 2017.04.01 18:56:20
Kényes téma a mai, és persze félreértésre is adhat okot. Nyilvánvalóan nem maga a nyugdíj, amit kapsz majd idős korodban, fog kinyírni.... És nem  is maga a státusz, hogy munkaügyi szempontból nézve nyugdíjas vagy. Tekintsük ezt inkább egyfajta életérzésnek. Állapotnak. Láttam egy fantasztikus…..
Putyin igyekszik alternatívát kínálni a liberális világrenddel szemben: a nacionalizmus erőteljes változatát.Trump beiktatása után Budapestet választotta úti célpontnak, miután barátja, Orbán Viktor megígérte, hogy illiberális demokráciát csinál országából, nagyrészt az orosz modell alapján.  ..
Gyanús volt, amikor pár hete elkezdtek cikkezni a szilárd tüzelés ellen. Akkor arra gondoltam, hogy egy új adónem hangulati megalapozásának vagyunk tanúi. Aztán az Országgyűlés szakbizottsága leszavazta a környezetkímélő, hatékony és gazdaságos lakossági fűtés…..
A régi viccet nyilván mindenki ismeri. Kohnné napközben váratlanul hazaugrik valamiért és ott találja a férjét, amint egy fiatal leánnyal hentereg a családi ágyban:..
Skorpió53 2016.10.04 17:24:17
@Francois77: Na azert ez a Rogán mosdatas elég erőltetett, mert pontosan tudhatta, hogy nem az a lényeg, hogy odafelé ment helikopterrel vagy visszafelé.
A kormány gondolkodása beteg - és az a legjobb, hogy ezt magától a kormányszóvivőtől tudtuk meg...
Skorpió53 2016.06.12 14:22:28
Skorpió53 2016.06.12 23:29:32
@grafoguru: Talán nem jól fejeztem ki magam... A "Haha" pusztán annyit jelent, hogy nevetek, jól szórakoztam a cikken. Senkit nem akarok semmiről meggyőzni, sem vitatkozni. Talán elég lett volna ennyit írnom, hogy ne akadékoskodjanak a tudálékosok :D
Olyan, de olyan levest találtam, hogy talán nem is lehet szavakba önteni. Ráadásul véletlenül. A történet még októberben kezdődött Vonyarcvashegyen, ahová azért utaztam, hogy leteszteljek egy éttermet, a Bock Bisztró Balatont. A tesztfogyasztás meg is történt, de úgy…..
Skorpió53 2015.12.05 17:42:33
@Zsámbok Tamás:Szuper. Igen , most látom, hogy én egy etterem.hu kezdetű linken voltam, lehet hogy az egy elavult étlapot hozott. Köszönöm!! Kipróbálom, mert nagyon étvágygerjesztőek a képek, meg a leírás.