Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vállalati tanácsadó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petrás Mária népi énekestől visszavonták a Zsidó Nyári Fesztivál szervezői a felkérést, amely alapján fellépett volna a rendezvényen, mert P.M. nép énekest valaki összefüggésbe hozta radikáljobbos rendezvényekkel, talán éppen a Magyar Szigettel is. (Valami ilyesmi.) Petrás…..
Többen jelezték a legutóbbi posztom után, hogy szép, szép, hogy látom -- adott esetben túl kíméletlenül -- a problémákat, de elő is kéne jönni valami megoldással, egy pártvezetőtől, aki hatalomra akar jutni, megoldásokat vár a közvélemény. Ez így van. A blogon a rengeteg…..
"Jelszavaink valának: haza és haladás." (Kölcsey). "Aprópénzre" váltva: szabadság, erkölcs, kapitalizmus. Ezt a három szót ritkán hallja a magyar polgár együtt, pedig Széchenyi, az egyetlen legnagyobb…..
A Tárki felmérése szerint az intenzív propaganda ellenére jelentősen csökkent a bevándorlásellenesek aránya (a bevándorláspártiaké ennek kb. a felével), és nőtt a…..
Vállalati tanácsadó 2015.08.05 10:47:40
@Brix: egészen pontosan Orbán megtalálta, és főként mindenki előtt felismerte azt a kérdést, amelyre két válasz adható: nemzeti és hazaáruló.

Urbánusék és az őket képviselő pártok rögtön a hazaáruló oldalra álltak, mint mindannyiszor az elmúlt száz évben. És ez nem lep meg senkit.