Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bricz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pizza Blog Elindult a Pizza Blog! 2018.08.09 11:31:59
Azt szokták mondani, hogy az ember ne tegye a hobbiját a munkájává, mert bármilyen élvezetes is, mégicsak munka, és akkor új hobbit kell keresni. Az elmúlt hét évben a nevem összeforrott a burgerekkel, és mióta a multis állásom feladva, tavaly óta főállásban űzöm az ipart; a burgernek, mint hobbi,…..
bricz 2018.08.10 14:55:16
Barátnőmmel imádjuk az olasz gasztronómiát. Olyan pizzát Budapesten sajnos még nem találtunk, ami megközelítené azt a pizzát amit egy februári este során ettünk Bariban viszont van egy ami szerintem minőségben megközelíti azt!

Egyik nap szokásos útvonalunkon sétáltunk haza a Király utcában. A Lövölde tér előtt barátnőm megáll az egyik kirakat előtt. Egy pizzázó volt az, a konyhapulton pedig egy sonkaszeletelő volt (ez volt az ami alapból felkeltette az érdeklődését) mellette valaki bőszen gyűr egy tésztát, majd mikor észre vesz minket mosolyogva még ki is integetett. Megbeszéltük, hogy később barátokkal visszajövünk megkóstolni a pizzát és mennyira jól tettük! Mikor beléptünk az üzletbe az egyik pincércsaj olaszul köszöntött minket (még jobban el kezdtünk bizakodni, hogy itt valami nagyon jó pizzát fogunk kapni). Egy csípős valamint egy bivalymozzarellás pizzát rendeltünk be, mellé Birra Morettit tudtunk szürcsölni. Véleményem szerint mind a két pizza a budapesti átlag felett van. A bivalymozzarellás az egyik legjobb amit életemben ettem. Természetesen egy tiramisut is kipróbáltunk, mely szintén nagyon rendben volt.

A hely hangulata tényleg olyan mintha egy olaszországi trattoriában ülnél. A vendégek nagyrésze olasz akik családostul esznek, isznak focimeccset néznek. Kiszállítás nincs náluk (ami szerintem nem is baj, így nem megy a minőség rovására), viszont ha felhívja őket az ember, előre elkészítik és el lehet menni a pizzáért.

Már csak a legfontosabbat hagytam ki az étterem nevét és címét: Little Italy Budapest. (Király utca 103.) A facebook oldalukon sok infót nem talál az ember, leginkább az aktuális focimeccseket írják ki olaszul :D
bricz 2018.08.11 18:40:04
@ekat: www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/10/20070FD6906_35DE_4E3A_BF7.png

Szerintem gyönyörű. Viszont augusztus 15-ig ne látogasd meg őket, mert szabin vannak :)
Már több, mint másfél év is eltelt azóta, hogy utoljára a Fővám téren jártam burgerezni. Ez azonban nem jelent semmit, a címben említett helyszínen továbbra is hangsúlyos a street food vonal, így én is visszatértem, hogy meglessem, mit alkot mostanság a konyha...
bricz 2017.06.12 17:43:45
@Pierr Kardán: Deáktól 6-7 percre van a Bestia. Az ott kapható pastrami durván jó , szerény véleményem szerint.
Az Oktogon, mint olyan bizony egy elég nagy közlekedési csomópont, így nem is csoda, hogy a burgeresek sem kerülhetik el a környékét. Most bemutatom az egyik legújabb versenyzőt, amely egy egészen komoly produkciót kínál...
Itt a meteorológiai tavasz első napja, és ezzel a Burger Blog is újjáéled. A nagy visszatérés pedig nem is kezdődhet mással, mint egy olyan hely bemutatásával, mely közelebb lehet hozzánk, mint gondolnánk: ez a The Ritz-Carlton étterme, a Deák St. Kitchen!..
Az Andrássy út városunk egyik jelképe, egyik végén egy forgalmas csomóponttal a másikon pedig a Hősök terével, mégis, nem találhattunk rajta burgerezőt na jó, de, ott a Ring, bár az más kategória. Idáig, mert most egy másik csomópontján, az Oktogonnál megnyílt a Bamba Marha Burger Bar, nem is…..