Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzseffry

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak kihajtott és virágba borult, mint társai a Duna partján, hanem termést is hozott! Elképesztő. Mint Gyümölcs Centrifuga írta: "A helyszínt nem árulnám el, nehogy leszedjék, de szerintem így is kitalálható. :) " ..
dzseffry 2013.09.02 22:51:00
Telefonon beszélek egy kollégámmal, mesélem neki, hogy ma délután - miután elolvastam egy hosszú cikket az egyik napilapban - paradicsomokat és paprikákat karóztam-kötöztem. Kedvesen szörnyűlködik, s idézi egy közös ismerősünk népszerű mondását: „minek olyannal…..
dzseffry 2011.05.30 23:06:47
@Maretz: Gábor csak egy csalódott jobboldali. Joggal. Ez pedig eddig csak a hülyének nem esett le...
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
„Ha hívnak, ma ne felelj A hírekre ne figyelj...” / Fekete Jenő: Jó kis nap/  A kismama csak áll a színpadon, sugárzik belőle a tisztaság, nevet, néha felszabadultan, néha zavarában, mint a gyerekek, mikor nem tudják, mihez is kezdjenek a hirtelen rájuk szakadt…..
HeStyle Adidas Chewbacca cipő 2010.09.25 13:25:00
A Star Wars őrület folytatódik az Adidasnál. Most a Chewbacca nevű modellel akarnak pénzt keresni. Szőrös, szupermelegnek tűnik és szupercsúnya.Szerintetek is?(kép: fashionindie)..
dzseffry 2010.09.26 15:02:06
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
dzseffry 2010.03.05 12:35:31
@Kakula Zé: sláger, jobbik, szép jövő: lássátok és sírjatok... És ezek döntik el a jövőnket, brr...
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
 A Spiró-probléma valójában közéletünk problémája, ezen belül is – fájdalom - elsősorban a magyar jobboldalé. Tegnap Spiró egyik esszéjéből vett idézet volt az érettségin vitaindítónak szánva, érvelni kellett álláspontja mellett vagy ellen. Ma a Magyar Hírlap…..
Mars forgatni A Manó 2008.12.02 07:05:00
Osvaldo Cavandoli dizájnerként dolgozott az Alfa Romeónál. 1935-ben, Tazio Nuvolari felejthetetlen nürburgringi győzelmének évében lépett be a céghez: Tazio Nuvolari győz – 00:34 1940-ben lépett ki, amikor a BMW megnyerte a háború előtti Mille Miglia versenyek közül az utolsót…..
Hát így néz ki, amikor Spock kiinteget a furnérlemezből ácsolt, csillogoó festékkel lekent jövőből. Jessice Yellin hologramként jelent meg a CNN stúdiójában, pedig valójában Obama főhadiszállásán volt Chicagóban 44 kamera kereszttüzében, miközben nem messze tőle 22…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
Posztó Balázs és a póker titkai 2008.06.11 21:10:00
Imádok közhellyel posztot indítani, mára az jutott, hogy lássuk csak: előbb olvasni, csak aztán írni könyveket! Távol álljon tőlem, hogy reklámot csináljak egy újabb celebponyvának, de a RégióStart főszerkesztője, egyik kedves gyerekkori ismerősöm, felhívta a figyelmemet…..
Mivel az előző bejegyzésnél voltak akik felrótták nekem, hogy angolul kerestem képet az aktuális sztorihoz, most előre szólok; ismét ez történt :) Bár nem pont azt ábrázolja, amit a küldött levélből ki lehet következtetni, de miután beírtam a google-be, hogy "milk…..
Akinek celebriti/szuvenírfétise van, azt könnyű lenyűgözni a teaházban, ahol néha elfelejtik kivinni a teát. Persze mindenhol előfordul ilyen, a Homár pedig a negatív példákkal megalapozatlanul erősítheti a csúnya sztereotípiákat, de azért vicces, hogy Miki Zöld Teknős…..
w Rendőrliszka 2007.05.18 09:00:00
A rendőr kisebbség terrorizálja a magyarokat, meggyalázza asszonyaikat. Rendőrkérdés van. ..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.11 13:11:00
Mindenképpen szükséges egy szerencsétlen, rákban meghalt kamaszlány blogját a szüleinek folytatni, képekkel a ravatalról meg mindennel?..
Kérem szépen elérkeztünk a nagy fináléhoz, az egyszeri tévénéző lezárást, szálelvarrást, konklúziót, VALAMIT várt az epizód végétől, erre kapott az arcába egy böszme nagy cliffhangert, ráadásul a szarabbik (értsd: értelmetlen) fajtából, amit tökéletesen a második…..
Ismét jobban jártunk volna az angol címmel (And Then There Were 7), mert kiderül belőle, hogy a rész végére a Májkül úttörőcsapat egy fővel bővül, innen a hetes szám a címben. Az epizód romantikus szála Májkül a postán vett asszonykájának beszerzett gyémántgyűrűvel…..