Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonym mouse

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szcientológia egyház és a szcientológusok kifogása/indoka a szcientológia agresszív terjesztésére és a kritikusok eltaposására leginkább az, hogy Hubbard módszerei működnek és hasznosak és CSAK EZEK működnek - tehát mindenki jól jár majd azzal, ha ezek elterjednek a…..
Anonym mouse 2008.07.10 01:29:10
Még egy rövidet így későn.
Ami rettentően beteggé tesz mostanság, az a következő jelenség. Van egy csoport (általában kissebbség, ugye, a véleményük vagy más miatt, nem nevezem meg, aki nyitott szemmel jár, tudja miről beszélek), szal ÁLTALÁBAN mindig van egy csoport, akit támadnak. Oké, támadás éri, erre a tagjai mit szajkóznak? Egyedi esetek, elszigetelt tagok, stb. Rendben. Amikor meg valami jó történik, odatolják a kevés valóban jó tagjukat hogy "nézd meg, mi mind ez vagyunk, mindannyian ennyire fasza gyerekek vagyunk". Na itt hibádzik pár dolog.
A csoport kollektív felelősséggel tartozik a tagjaiért, pont a rossz reklám miatt. Nincs olyan hogy ha jó történt akkor mi voltunk, ha meg rossz, akkor CSAK Ő VOLT.
Másrészt. Ha elfogadok az adott csoportból VALAKIT, mert jó arc, mert tiszteletre méltó, mert értelmes, vagy mert hasznosan cselekszik (mondjuk a legtöbb dinamikán? :D ), akkor a többség (akik ha nem is szarjankók, de oldalvizen úsznak) ne rakják már be a cipőjüket a résnyire nyitott ajtóba. "képletesen" értem, végzetes kimenetelű szótisztázások elkerülése végett.
ÉS FŐLEG! Ne sírjanak teli szájjal ha kirugdosom onnan azt.
Szeretném tehát konzekvens gondolkodásra kérni az érintett csoportokat. Vagy vállalják be a rossz dolgokat és ismerjék el őket, még ha nem is ők tették azokat, vagy vegyék ki a cipőt az emberek ajtajából, és somfordáljanak el.
Szerintem érdekes játék lehet mostantól a nikkeket figyelni, aki elkezd hekkerezni meg gyerekpornónézőzni az anonra, az már mehet is listára. Szigorúan csak hogy szétválasszuk a korpát a drága búzától...
Biztosan sokan észrevettétek, hogy kikerült a blogra a Claritas szakcsoport bannere. Köszönet a blog.hu-nak, amiért segítettek ebben. Kérlek benneteket, hogy ha lehetőségetek van rá, tegyétek ki ti is, ahova csak lehet. Kérésre elküldöm a címet. Tudom, borzasztó érzés, amikor…..
Anonym mouse 2008.03.20 22:14:33