Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Lacoste_

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  PÉNTEK 13, SOK SZERENCSÉT MÁRA! ..
_Lacoste_ 2015.02.13 11:37:37
www.flashscore.com/match/bsHPfe4K/#match-summary
www.flashscore.com/match/U7hKiWEU/#match-summary
ha mindkettőt megnyeri az csoda lesz ma, tippmixpro-n még lehet fogadni mindkettőre:)
Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp az…..
_Lacoste_ 2015.02.12 22:10:11
Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp az…..
_Lacoste_ 2015.02.12 17:39:20
A blog rendszeres olvasói közül többen jelezték, hogy már nagyon várják a Commodore-zenés sorozat folytatását, de bevallom, perpillanat annyira az influenza és a Budapest tömegközlekedése ellen indított kampány hatása alatt vagyok, hogy nehezen áll rá az agyam arra a témára.…..
Mikor már azt hinné az ember, hogy a filmesek végképp elhasználták minden sokk-patronjukat, és az összes tabu ledőlt (persze ez távolról sem igaz - ugyanakkor egy ilyen tévképzet egészséges művészi fejlődést indíthat meg egyes alkotókban. Még az is előfordulhat, hogy a puszta…..
Be vagyunk mi zárva ebbe az országba. Be vagyunk zárva, mint internet fogyasztók, és be vagyunk zárva, mint marketingesek. Nincs kistérség, nincsenek regionális szolgáltatások, nincsenek kis körben érdekes dolgok. Mert vannak a hazai, magyar nyelvű szolgáltatások - ez a piac egyik…..
_Lacoste_ 2008.02.27 20:16:12
Hóbelevanc Meghallgatom a szemed 2008.02.27 09:18:04
A Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását. Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit. A Fidesz plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi…..
_Lacoste_ 2008.02.27 13:39:47
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
_Lacoste_ 2008.02.27 07:57:56
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
Ki ne szeretett volna pornófilmrendező lenni kiskorában? Mindannyiunk gyerekkori álma megtestesítője Kovi ezúttal blogolásba kezdett. Szuper! Támogatjuk, pláne a stílust amiben nyomja. Kovi bá naplócskája telis-tele kedves pajkos mosolygó kis figurákkal, ami picit zavaróan…..
Centrumos ellenőröket megkérni arra, hogy gyakoroljanak méltányosságot egy meghibásodott parkolókártya miatt, igazán aranyos próbálkozás. Végül Emi sem lepődött meg azon hogy megbüntették, de attól hogy a reklamáció igényére azt a választ kapta, hogy felesleges, mert úgyis…..
Az egyik kedvenc fajtám. Egy óráig is képes részegen könyörögni, hogy ruhatárjegye ugyan nincsen, de legyek már g*cijófej, és a kb. 8-900 kabát közül keressem már meg az övét (ami természetes módon fekete szövetkabát, ha igazán jó napom van. Ez a kabátok kb. 60%-a).…..
Múlt héten ott hagytuk félbe Labi sztoriját, hogy miután a megrendelt telefon valójában nem létezett a webshopban, a Pannon törölte a rendelését, és megígérte, a pénz 5 napon belül visszakerül hozzá. Természetesen nem ez történt: Mivel eltelt az öt nap írtam nekik egy…..
_Lacoste_ 2008.02.26 10:44:43
Csodálatos Facebook-oldalunkon találtuk Bea vicces történetét, amiből kiderül, az internetrendelés Szmókerturistaföldön sem egyszerű:Nehogy azt higgyétek, hogy csak otthon szivatják a népet, Hollandiában például kábé senkit nem érdekel a szolgáltatók közül, hogy mit gondolsz…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
_Lacoste_ 2008.02.26 08:10:45