Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Látnok14

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lefolyó- és vizesblokk nélküli éttermek, kempingek az északi parton és falból folyó víz a gyárépületekben. A szocialista építkezések gyöngyszemei...
Biztos mindenki hallott már rémtörténeteket az ördögi USB meghajtókról, amelyek kisütik a laptopok áramköreit, és persze mindenki azt gondolta, hogy ez csak legenda. Egy elektroműszerész mérnök is hallott a sztoriról, és azon nyomban el is készített egy prototípust.   Az…..
Látnok14 2015.03.24 19:00:11
@fay rodisz:
Mi lassú? Az egyenfeszültség?
Az annyira lassú, hogy mindig egyforma.
mellesleg 100V simán hazavág bármit egy PC-ben. Csak jó helyre kell vezetni. :-)
Látnok14 2015.03.24 20:10:13
@dukeekud:
Lehet így is, evvel lehet teljesítményt is átvinni. Ez a belinkelt Ebay-es cucc is.
De NEM kell semmilyen induktivitás (ezért fér bele az USB stickbe), csak az amiről írtam. De ez is tud akkora töltést adni, hogy hazavágja a PC-t.
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Látnok14 2014.07.15 17:11:38
@otgorbebogre:

Nem apuci fizette.
Egész véletlenül arra járt egy magyar bank elnöke is, és hát így befértek annak a magánrepülőgépébe ők is. Milyen véletlenek vannak.

Én kussoltam volna a srác helyében.
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
Látnok14 2011.04.25 18:09:11
@Alamio: " Ugye az nem feltételezésed, hogy az ATV nyalni akart? "

De igen. Pontosabban fosik. Vagy csak hálás a Főpap (tulajdonos), mert történelmi vallásnak vették őket (nagy dohány marad zsebben).

Ilyen egyszerű a ráutaló megfélemlítés, és a kicsinyes zsarolás. Ez megy itt manapság. Csak figyelj, mi jön még. És emlékezz arra, mit írtam.
Miután több kutatóintézet is árgus szemekkel figyeli, hogy mi folyik a közszolgálati tévében (legutóbb a Republikon Intézet mutatta ki Az Este című műsorról, hogy abban négyötödös arányban a kormánytöbbség kap szót), az MTI Hírcentrum elvégezte saját elemzését az m1…..
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
Látnok14 2011.04.19 17:02:49
@Medx: Nem kell kapkodni, akkor nem megy el kétszer.

Ami meg a mélyen tisztelt Pártunkat illeti: itt az ideje magyarázkodni. Nem véletlen, hogy kapkodva bebetonozták magukat.

A baj csak az, hogy ezt már tényleg MINDEN magyar szívni fogja. Azok a szerencsétlenek is, akik rájuk szavaztak. Bravo.
Látnok14 2011.04.19 19:25:20
@Vincenzo90: " hogy olyan szenny-médiumok, mint a Népszabadság, a 168 óra, vagy a STOP "

Ha ráérsz, menj majd el orvoshoz. Rádfér.
Addig meg nézd a Hír tévét. És légy boldog. Az együgyű hülyék mind ilyenek.

Most megüthet a guta, ha tudsz olvasni egyáltalán.
Az alábbi képeken látszik, a Fidesz és csekélyebb számban a Jobbik is kezdi így a részletes vita végére elfogadni az LMP és az MSZP érveit, és nem vesznek részt az alkotmányozásban! Kézzel is meg lehet számolni az alábbi képen, hányan alkotmányoznak, mi 70 körül számoltuk a…..
Látnok14 2011.04.04 18:19:50
@Vahakomb: " Az az igazság, hogy az új alkotmány azért rossz az MSZP és az LMP szerint, mert azt a FIDESZ kormányzása alatt alkotják meg. "

Nem ismerős fordítva? Nyolc évig, napi szinten b@szogatták az akkoriakat. Ha volt rá ok, ha nem. Most visszakapják. ez ilyen egyszerű.

Ráadásul most még igazuk is van. Amit művelnek alkotmányozás címen, az egy szomorú bohózat.
Látnok14 2011.04.04 21:37:21
@Csubaka: " ... a kép a parlamenti ülés szünetében készült ... "

Miből is derül ez ki? Áruld el légyszíves.
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
Látnok14 2011.03.01 21:51:08
@Stomi: "...Te talán a luxust élvezed, más a vezetést. ..."
Mint írtam, mind a kettőt. De nem mindegy hogy hol (a sebességre gondolok). Mellesleg a Hugaroringen, vagy egyéb F1 pályákon is sokszor megfordulok (van munkakapcsolat, maradjunk ennyiben). Ott lehet élvezni, ahogy írod. De nem a forgalmas hazai autópályákon, ami tele van ráadásul sok amatőrrel is. Attól, hogy le vannak fikázva, még ott vannak. Azok is emberek, együtt KELL élni. Ez van.
Január elsején lett Süveges Gergő az M2 intendánsa (milyen egy hülye szó, kedves Medveczky Balázs!). Furcsa, kissé félreállítás-szagú döntés volt egy politikai műsorokat vezető emberre bízni az MTV újonnan induló gyerekcsatornájának "elkészítését", annyi azonban…..
Látnok14 2011.02.23 20:23:19
@tavirdasz: ... Vitrai /zsido/ Tamás ötletét nyulta le a srác...

Hogy te mekkora kretén, fasz vagy. Minek él az ilyen. Ennyi az egész véleménye a témáról. Ilyenek miatt lett a Fidesznek 2/3 mandátuma.

Mellesleg ezért (is) fognak hatalmasat bukni. Mert a gazdaság szétzúzása a nagyobbik probléma.

Pártolótagok azért maradnak, olyanok mint ez a szerencsétlen "tavirdasz". Csak így tovább.
(Senkit ne tévesszen meg az eltérő dátum: a FB-posztok valóban hétfőn születtek, amikor az ülésnap még javában tartott.)..
Látnok14 2011.02.23 17:26:38
@aww: ... Akkor hol is volt Orbán Viktor igazából?...
Na, ez érdekes. Egészen biztos, hogy OV nem fog rá válaszolni. Sőt a Fidesz sem. Mindent figyelnek, reagálnak, de most kussolni fognak.
Az a baj, hogy egy hasonló ellenzéki sztorit már főcímben hozná a Magyar Nemzet nevű nyomdai termék (nem nevezem újságnak, mert az sértés a többire).
Ezért tart ott az ellenzék, ahol. Egyszer talán rájönnek, hogy az aljas kivagyiságra, krakélerségre, csak hasonlóan lehet válaszolni.
Korrektséggel semmire nem lehet menni. Ezt a Blogot sem olvassa a Fidesz hívő, az újságjában meg soha nem fogja olvasni. Vagy látni a tévéjében.
Látnok14 2011.02.23 18:22:11
@martonaron: ... nem tom mi a faszról beszéltek, Orbán köztudottan munkamániás, talán kezelték is vele...
Bizony kezelték, igaz hogy nem emiatt, hanem mert bezsongott, hogy a tuttiról vesztett 2002-ben.

Ha meg munkamániás, hol az eredménye? Azokban a törvényeben, ami miatt felhördült (és még fog is) a fél világ?
Én arról a faszról beszélek (a te szavaiddal), aki megígérte a gazdasági lépések bejelentését, aztán már hetek óta halogatja. Fingjuk nincs arról, hogy mit csináljanak. Össze vissza pofáznak. Csak figyelj, mekkora balhé lesz itt még. A te arcod is kisebb lesz sokkal. Meg hosszabb is, mert megnyúlik a csodálkozástól, hogy ekkora kretének a szeretett élenjáróid.

Sajnos nincs ellenzék, aki mindezt a pofájukba vágná. Mert aki most van, az vagy szétlopta magát, vagy csak simán idióta. Ami maradt, az meg csak sóhajtozik.
Hajni szerint az Interspar bevédte magát szalámival settenkedő celebek ellen:A csatolt fotók ékesen bizonyítják, hogy a szalámikkal ellentétben a kolbászok biztonságban vannak, igaz, nem a Tescóban, hanem az Intersparban. Az akciós (lásd. az árcédulát is), tehát baromira értékes…..
Gyurcsány évet értékel és beszél saját politikai szándékairól. De kit érdekel ez még? Alakja egyre inkább csak reménytelen vagy nevetséges, már nem nagyon mozgatja meg senkinek a fantáziáját. (Fotó: Index) Gyurcsány Ferenc február 18-án évértékelőt tart, ahol…..
A Homár rokonságban látott csak lemerevedő/kipixelesedő tévéműsorokat a T-Home hálózatán, és már akkor sem értette, miért fizet valaki ezért/hogyan lehet így kábeltévét szolgáltatni, ennél még a kalózvhs is stabilabb volt. Krisztináéknál kis híján 2 hónapja nézhetetlen…..
Látnok14 2011.02.17 21:04:33
@turcsány karcsi elvtárs:
Mi köze van a témához az ostoba beszólásodnak?
Itt zsidózol, te baromarcú. Nácinak nem nevezlek, az dicséret lenne. Egyszerűen kretén vagy.
Vagy menj orvoshoz. Rádfér te faszkalap.
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
Látnok14 2010.09.05 10:39:51
@nezavarjmasokat:
>>
20.000.000 Ft felett: TÉNYLEGES életfogytiglan
<<

Na ne. Akkor mit kap, aki kiírtja a családját? Ugyanazt? Nem vagy normális.
Látnok14 2010.09.05 20:48:42
@Oreg:
>>
... liberáis szutyok ...
<<

Én nem vagyok liberális, örülök hogy lesz némi rend (erről már írtam fentebb). De megválogathatnád a szavaidat. Te biztos hogy tökéletes náci vagy? Esetleg ez sértő? Na így irogass baromságot apuskám.
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Látnok14 2010.08.28 20:05:41
@ddance:
Hogy te mekkora barom vagy. Nem baj, ott az Echo tv, nézd a pöcs haverjaidat. Azok bezzeg jól kérdeznek. Csak a majmok között, az állatkertben. Ot nincs viszontválasz.
Te is odavaló vagy.
Kálmán Olgának a nyomába nem jönnek a haverjaid.
Na pá.
Bár tele van turistával, néha egy burzsuj is felviszi külföldi rokonokat/barátokat/üzletfeleket a Halászbástyára. Eddig csupán a kilátásban gyönyörködhettek, de mostantól már az üzleti partnerekkel is meg lehet ismertetni, hogy milyen is egy igazi budapesti galambesszencia…..
Látnok14 2010.08.16 14:28:11
@ampelmann:
Irígy vagy, esetleg csak primitív hülye.

Tudod olyan a Net, hogy amit nem akarsz, nem olvasol el. És főleg: nem mész oda.
Van még néhány hely a világon, ami hasonló.
Az is hibát követ el, aki megszokásból közlekedik, hiszen bármikor módosulhat a forgalmi rend, akár egy építkezés miatt is, vagy épp megfordíthatnak egyirányú utcákat. Ha meg valaki nem ismeri a környéket, ahol autót vezet, ott különösen szükség van a fokozott figyelemre és…..
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
Kerék-Bárczy Szabolcs, Stumpf István volt kabinetfőnöke szerint Stumpf alkalmatlan alkotmánybírónak, ráadásul hazudik jogi tanulmányairól is. (Stumpf MSZMP-tagsága mellett a Hazafias Népfront utolsó alelnöke is volt. Apósa Horváth István a pártállam belügyminisztere volt).…..