Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frenky441

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
frenky441 2021.05.28 17:37:34
@MdewC: @cd1: Megemelem a kalapon előttetek, nagyon tisztelem az olyan embereket mint ti akik elismerik hogy tévedtek!!!
frenky441 2021.05.28 17:41:05
@venember83: Lehet neki örülni vagy sem. Lehetett volna Zidane vagy Conte is, de jelenlegi helyzetben a legjobb megoldás szerintem. És nem utolsó sorban talán a legolcsóbb is tekintetbe véve a jelenlegi gazdasági helyzetet.
A Juventus idei szezonja, záruljanak bárhogy is a vasárnap este párhuzamosan lejátszott meccsek, korántsem a várakozások szerint alakult. Az Inter magabiztosan lett bajnok, a Juventus igazán megszorítani sem tudta Antonio Conte legénységét, a Bajnokok Ligájában pedig a tavalyi, Lyon elleni…..
frenky441 2021.05.22 08:36:50
@Zamboni nem egy tészta: Teljesen igazad van. Én még hozzáfűzném hogy egyes játékosokat nem a megfelelő poszton játszatott. McKennie jobb közép? Kulusevski támadó? Cuadrado jobb hátvéd? Arthur játékperc? Plusz ez a keret nem a 4-4-2-re van kitalálva!!!
frenky441 2021.05.22 11:25:41
@rockitbaby: Nincs értelmes támadó? Morata 2 meccsen nem rúgott gólt máris kispadozott. Ha játszott egy félidő alatt biztos volt három helyzete és néha még védekezett is. Arthur: hát nekem ne magyarázd meg hogy Bentancour, Rabiot vagy McKennie-nél jobb helyen van a labda mert ha nála volt 99%-ban megjátszotta és amikor játszott voltak támadásaink.
Szerintem te csak szurkoló vagy ne látsz bele a mögöttes dolgokba talán életedben még amatőr szinten sem fociztál, akkor talán lenne fogalmad hozzá!!!
A legnépszerűbb olasz sportlap szerint a Juventusra komoly változások várnak, úgy a vezetőség, mint a játékoskeret tekintetében. Az idei év számtalan kihívást eredményezett a Juventus számára, a szuperligás projekt pedig az elnök amúgy betonbiztos pozícióját is megingatni látszik. A pályán…..
A Juventus számára fontos mérkőzés következik a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyekért folyó harc során, mert a torinóiak az egyik közvetlen vetélytárs, az őket mindössze egy pont lemaradással üldöző Atalanta otthonába látogatnak. A Sky Sport Italia várakozásai szerint a Juventus kapujában…..
frenky441 2021.04.17 14:01:06
@Lanzafame: Végre valaki!!! Aki tudja hogy Dybala hol a leghatékonyabb, és teljesen egyet értek veled.

Ezért kellene elengedni Ronaldót!

Ha már ebben egyet értünk, mi a véleményed Arthur jegeléséről szerinted neki nem lenne helye a csapatban?
Az olasz sajtó értesülései szerint fogy a türelem Andrea Pirlo munkájával kapcsolatosan, s a Juventus meneszti a fiatal edzőt, amennyiben a csapat szerdán elveszíti a Napoli elleni mérkőzést. A zebramezesek most pótolják majd be a harmadik fordulóból elmaradt mérkőzést, melyet azért nem játszottak…..
A Juventus a torinói városi rangadón próbálta menteni mindazt, ami ebben a szezonban még menthető, s a mérkőzés nem is indult rosszul, hiszen Federico Chiesa viszonylag korán megszerezte a vezetést a zebramezeseknek. A bikák azonban nem hagyták magukat, Antonio Sanabria még az első félidőben…..
A torinói városi rangadóra készülődő Juventus mestere, Andrea Pirlo megerősítette, hogy a járványügyi előírásokat megsértve szervezett összejövetelen résztvevő három játékos kimarad a mérkőzésre készülő keretből. "A három érintett játékos nem kap meghívót a holnapi mérkőzésre. Idővel folytatják a…..
A La Stampa beszámolója szerint erős indulatok szabadultak el a Juventus öltözőjében, s a klub elnöke, Andrea Agnelli és a vezetőedző, Andrea Pirlo között is szóváltás alakult ki a Benevento ellen elveszített bajnoki mérkőzést követően. A torinói székhelyű napilap szerint a düh és a csalódottság…..
frenky441 2021.03.22 18:54:19
@Il Principino: Én arra gondolok, hogy nagyon Ronaldo centrikusak akarunk lenni és ez nem megy. Ezáltal görcsös az egész csapat, nélküle sokkal felszabadultabban lehetne játszani nem arra koncentrálna mindenki , hogy szolgáljuk ki hogy ő legyen a király.

Most azt mondaná valaki cseréljük egy az egyben Mandzukic-ra aláírom!
frenky441 2021.03.22 18:56:05
@Tony.: Ez is nagyon igaz!
A leigazolása csak üzleti szempontból volt jó!?
De ha nem nyerünk semmit akkor abból sem!
frenky441 2021.03.22 19:56:31
@Rikoo: Egy épkézláb megoldása nem volt, megjátszani nem lehet, lehetetlen lövőhelyzetből lő kapura, épkézláb helyzete nem volt, egoista, nem csapatember csak az érdekli mit érhet el egyénileg. 32 millió euróért ez k.v.a kevés.
Nálam az kevés hogy 22 gólból 7-et tízenegyesből lő, plusz a fontos meccseket nem tud eldönteni pedig neki kéne lenni a különbségnek. Nem a Cagliari-nak kell 3-at rúgni, szinte az összes gólját kis csapat ellen szerezte!
A Juventus bejelentette, hogy a csapat újabb játékosát vesztette el sérülés miatt, mert Merih Demiral könnyebb izomsérülést szenvedett az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő során, s így előreláthatólag 20 nap pihenőre kényszerül. A török válogatott védőnek nem volt jó estéje kedden, mert…..
frenky441 2021.03.11 17:15:55
@Juventino86: Aki valaha focizott az tudja hogy oda kell lépni, másképp hogy szerelsz?

A másik hogy az tuti nem volt büntető ennyi erővel kifele is lehetett volna ítélni.

Nem is baj hogy kiestünk, mert mi lett volna a következő körben egy Bayern, PSG, Man. City stb ellen, óriási égés!!!
A Juventusnak van mit feledtetnie, hiszen előbb a Napoli otthonában szenvedett 1:0-ás bajnoki vereséget, majd az FC Portóhoz látogatott, s a nehezen értékelhető produkciót csupán Federico Chiesa kései találata mentette meg, így az idegenben szerzett találattal maradt esély arra, hogy ledolgozza…..
Andrea Pirlo számára nem könnyű ez a szezon, mivel sokszor kényszerhelyzetben találja magát a mester a kezdő tizenegy kiválasztása tekintetében, és sokszor a középpálya összeállítása is okoz fejfájásokat. A Juventus jelenleg öt középpályást tud a keretében, akik általában három helyért…..
frenky441 2021.02.21 08:59:09
@peti78: Igazad van, én sem értem miért McKenni játszik a jobb oldalon 4-4-2-ben amikor középen sokkal hasznosabb és ott van Cuadrado és Kulusevski aki csatárposzton nulla hisz tudjuk ő tipikus szélső játékos.
A másik hogy nem értem Morata jegelését. A Porto ellen beállt három helyzete volt, addig az egész csapatnak egy sem és plusz Ronaldóval ő érti meg magát a legjobban.
Kezdem belátni hogy Pirlo melléfogás volt, egy ilyen kertnél szerintem a 4-3-3 vagy a 4-3-1-2 lenne a megfelelő.
Szcsesnyi - Danilo, De Ligt, Chiellini, Sandro - McKenni, Arthur, Rabiot - Ronaldo, Morata, Chiesa

Szcsesny - Danilo, De Ligt, Chiellini, Sandro, McKenni, Arthur, Rabiot - Dybala (Ramsey) - Ronaldo(Dybala), Morata

Én nagyon kiváncsi lennék egy Dybala - Morata csatár kettősre.
A Juventus a szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtva, tetszetős és magabiztos játékkal aratott 3:0-ás győzelmet az FC Barcelona otthonában, s ezzel csoportgyőztesként lépett tovább a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. Ez a siker azért is nagyon fontos volt, mert a torinóiak így…..
Paul Pogba friss levegőként éli meg a francia válogatottságot, és nem tagadja, hogy nem érzi magát túl rózsásan Manchester vörös felében. Fabrizio Romano nemrégiben arról számolt be, hogy a koronavírus-járvány okozta bevételkiesés nélkül ma Paul Pogba a Juventus játékosa lenne, de vajon van-e valós…..
frenky441 2020.11.18 19:22:21
@humorpalanta: Mit szólnál Pogba - Khedira, Ronaldo cseréhez , a MU úgy is akarja. Fizetésnek meg 12-14 körül kaphatna is.
Szerintem mi járnánk jobban!!!
A Sampdoria elleni győzelmet követően, Andrea Pirlo most az AS Roma elleni rangadóra készülődhet csapatával, s elégedetten nyugtázta a napokban igazolt Álvaro Morata érkezését. "Emeltük a munkaterhelést, s a csapat jól reagált rá, még jobb munkát végeztünk, mint az előző héten. A srácok éhesek és…..
Milik? Suárez? Džeko? Morata! Csatárt kerestünk nagy erőkkel, a csatár saga pedig hetekig elhúzódott.  Igazából nem is fontos a csatárposzt, vagy tényleg ennyire nehéz megfelelőt góllövőt találni?  Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a korábbi spanyol Juve-játékos visszatér,…..
Miközben az FC Barcelonától minden bizonnyal távozó Luis Suárez egyre közelebb kerül a Juventushoz, a torinóiakkal korábban hírbe hozott Edin Džeko végül az Internél köthet ki. Az olaszországi játékoskeringő tovább folytatódik, s egyelőre mindenki az első lépésre vár, amely elindíthatja a…..
Ahogy arra a Lyon elleni kiesés után számítani lehetett, Maurizio Sarrit menesztették a Juventus padjáról. Egy egészen kivételes szezonon vagyunk túl, nem könnyű értékelni a Mister munkáját, és egészében a szezont, de azért érdemes összefoglalni ezt a hosszúra sikeredett évadot, amelyben voltak…..
Maurizio Sarri a Juve 2-1-es győzelmét és kiesését követően próbálta értékelni a látottakat. „Kevesebbre számítottam a csapattól. Úgy gondolom, nagyszerű teljesítményt nyújtottunk ma este. Tíz perc után a Lyon kapott egy tizenegyest, amitől megőrülhettünk volna. Ehelyett megfordítottuk az…..
A Juventus már bajnokként léphetett pályára az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen, amely a vendégcsapat 3:1-es győzelmével zárult, s a zebramezesek mostantól gőzerővel készülődhetnek az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre. "Mentális és fizikális téren is fel kell töltenünk az…..
frenky441 2020.08.02 12:27:32
@Alex8610: Teljesen egyet értek. Ezt a bajnokságot nem Sarri hozzáértése hanem a játékosok képessége hozta. Semmi különöset nem tett hozzá, én sem szeretném ha vele folytatnánk. Ha valaki nem ért vele egyet gondolja végig a bajokságot eddig ez volt a legkatasztrófálisabb.
A BL, talán még továbbjutunk de nézve a következő ellenfeleket, inkább hagyjuk.
Olasz értesülések szerint Mauricio Pochettino örömmel dolgozna Olaszországban, ezért elfogadná a Juventus megkeresését, ha felmerülne ilyen ajánlat. A Juve mindössze pár pontra van a sorozatban kilencedik bajnoki cím bebiztosításától, azonban a borzasztó aktuális forma és a játék lehangoló képe…..
frenky441 2020.07.25 16:48:46
@Dani1342: fiatalabb (más szemlélet, lásd: kiöregedő edzők hol vannak), taktikusabb, van játékos múltja(ami szinte a legfontosabb) és hogy nem nyert semmit az a Spurs nem volt a világ legjobb csapata.
Sarri mit nyert? EL-t OK. Pochettino azt a Spurs-t Bl döntőig vezette, és nálam egy BL döntő többet ér mint egy EL siker.
Ez csak magán véleményem nem muszáj vele egyetérteni.
U.i: Nézd meg a bajnokság eleje óta miben fejődtünk???
Ahogyan az a tegnap sikerrel zárult orvosi vizsgálatok után várható volt, még a most záruló pénzügyi évben megvalósult a Pjanić-Arthur Melo csere, s a katalánok brazil játékosa a Juventusnál, míg a bosnyák középpályás az FC Barcelona kötelékében folytatja pályafutását.  Kora este előbb az FC…..
Az utóbbi hetekben sokat foglalkoztatta a sajtót a téma, miszerint Miralem Pjanić a Barcelonába igazolhat, míg Arthur Melo az ellenkező utat bejárva a Juventushoz kerülhet. A gránátvörös-kékek futballistája azonban eddig mereven elzárkózott a klubváltás elől. A Gazzetta dello Sport legfrissebb…..
frenky441 2020.05.23 17:17:03
@Lanzafame: Igazad van nem köré kell építeni a csapatot, de kell az ilyen középpályás is. És most is azt mondom 27 évnél idősebb nem kell!

Kérdés: nálad ki lenne aki köré építenéd?
frenky441 2020.05.23 20:08:41
@Lanzafame: Nagyon hasonló elképzeléseink vannak, és tudom hogy ez valóság és nem a FIFA game, de én Bentancour-on kívül nem nagyon tartanék meg senkit.

Oké hogy nem fog megvalósulni de a Bentancour, Jorginho, Arthur, Aouar, Pogba, Tonali középpálya elég ütős lehetne!
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus középpályása, Miralem Pjanić már megegyezésre is jutott az FC Barcelonával, s a soron következő szezont a gránátvörös-kékek kötelékében kezdi majd. A torinói székhelyű napilap legfrissebb értesülései szerint a bosnyák válogatott játékos olyannyira késznek…..
A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint az FC Barcelona zöld jelzést adott a Juventusnak arra, hogy egyeztetéseken kezdeményezzen a katalán klub brazil középpályásával, Arthurral. A 23 esztendős játékos 2018-ban a Porto Alegre-i Grêmio együttesétől igazolt 31 millió euro fejében az FC…..
A pletykák szerint a Juventus vezetősége a középpályát illető változtatásokat értékeli ki, és ezek része lehet a regista kilétének a meghatározása. A Goal.com szerint a bianconero csapat nem fog mélyreható változtatásokat eszközölni a keretben ezen a nyáron, ám pár játékossal emelnék a minőség…..