Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryde_Laci

92 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZenePince Device - Device 2018.09.20 15:25:30
A rock és a metál zene rajongóinak David Draiman-t gondolom nem kell bemutatni. Ha azt mondom Disturbed, úgy már mindenki el tudja helyezni térben és időben. 2012-es évben esett meg ezzel a fiatalemberrel, hogy Disturbed munkáit jegelvén szabadidőre tett szert. Találkozott egy kedves kollegájával,…..
Az új album előtt még bele-belehallgattam a Human-be és sokat nem változott a véleményem. Egy ambiciózus projekt volt, de egy elődhöz felnőni vagy a helyébe lépni sosem kis feladat, és nem is igazán sikerült (bár itt leszögezném, hogy a Gontier-es éra utolsó albuma sem volt elragadó). A dolgok…..
ZenePince Fall Out Boy - M A N I A 2018.01.28 09:35:11
Üdv Hölgyek Urak! Elsősorban szeretnék elnézést kérni, a lassan három hónapos csend miatt, ami a blogot övezte. Nem szeretném részletezni ennek az okait, sokkal inkább szeretnék arról beszélni, hogy mi volt az ami elérte, hogy ismét a billentyűk közé csapva nálam tehetségesebb embereket kritizáljak,…..
2015-ös lemez után turnéra indultak, másodszor is meglátogatták kishazánkat. A következő éveben, a banda megszellőztette, hogy az eddig kiadatlan dalaikból egy EP-t fognak a világra szabadítani. Terveik szerint ez '16 decembere lett volna, de azóta várjuk. Mindenesetre idén egy kis törés volt a…..
Jó ipari munkáshoz mérten 2014-ben már neki is álltak az új korong munkálatainak, amit Instagramon tudattak a rajongókkal.Három single és 2015 március 31-én eljött a Halottak Napja. A Hollywood Undead negyedik albuma egy hatalmas visszalépés a banda életében. A dalok nagyrésze elvesztette…..
A második korong még sikeresebb volt mint az első. Ezt követően megtartva jó szokásukat turnéra indultak az Avenged Sevenfold-dal. Már a koncertek között is burjánzani kezdett a harmadik album. Az első single 2012 októberében látott napvilágot. Ebben az évben kijött egy második promo dal is. A hat…..
Egy meglehetősen sikeres első album után a hatos egy közös turnéra ment az Avenged Sevenfold-dal. Ezek után vissza a piszkos munkához. A követező lemez munkálatai közben egy kis nézeteltérés alakult ki a Deuce-szal, amelynek következtében kikerült a bandától. A banda egy régi barátját kérték meg,…..
Pár napja jelent meg, a svéd metál banda az Arch Enemy tizedik stúdiómunkája. A banda nagy múltra tekint vissza és a blog fennállásában szerepet játszik (hogy mást ne mondjak, az első százalékos értékelés a Black Earth cikkben tűnik fel). A 2014-es War Eternal album óta nem sokat pihentek, ugyanis…..
Elérkezett ez a pillanat is. Ha jól tudom a blog történelmében először lesz szó magyar bandáról klasszikus cikk formában. Esett szó ilyen-olyan bandákról egy koncert keretein belül, vagy egy kis beszámoló egy feldolgozás lemez kapcsán, de úgy, hogy végig megyünk az alakulástól napjainkig. Ilyen…..
ZenePince Koncert: Fatal Error 2017.09.03 14:51:16
A hétvégén került sor az első Diákfesztre. Aki esetleg nem találkozott volna vele, ez egy ingyenes fesztivál a Városligetben, amelyet teljes egészében támogatásokból szerveztek egyetemista és középiskolás arcok. Alapvető célja, hogy a fiatalsághoz közelebb hozza a közélet dolgait, mindezt egy…..
Magyarországon a fiatalság körében az egyik legismertebb új keletű álarcos rockbanda kerül most terítékre: Élőholt Hollywood!A csapat indulása 2005 nyarára datálható, amikor is három ismerős hangszert ragadott és dalt írt. Ők voltak: Jorel Decker (J-Dog), Aron Erlichman (Deuce) és Jeff Phillips…..
ZenePince Dead Cross - Dead Cross 2017.08.04 10:01:11
Elgondolkodtatok már azon, hogy egy heavy metal/hardcore punk zene miként szólhat valakitől, aki most próbálja ki magát ebben először, és közelebb van az ötvenhez mint a negyvenhez? Felesleges ezen tovább gondolkodni, hiszen ezt hozza most el nekünk a Dead Cross. Ha esetleg nem hallottál volna még…..
A nyitóalbum arany minősítést ért el valamint két Grammy jelölést is kapott. Egy fél éves turné után a banda ismét parkolópályára kerül, mert Jim és Corey vissza tért a másik bandához. A visszatérés 2006-ra datálható. Év elején elkezdődtek a második albumnak a munkálatai, azonban egyet nem értés…..
ZenePince Koncert: Leander Kills 2017.07.22 14:32:42
Egy kis villamosozás, majd egy kellemes séta és félóra ácsorgás kapunyitásig... ilyen volt a Leander Kills koncert: Kapunyitás után fél órával lépett színpadra az első előzenekar, az Abyss, Watching Me. Egy öt tagú cseh bandáról van szó, akikkel kapcsolatban az első pillanatban meglepetés ért. Ez…..
ZenePince Green Day - Insomniac 2017.07.15 15:54:24
De régen is volt már...A Dookie kiadását hatalmas anyagi siker, rengeteg jelölés és díj követte, például MTV Award jelölések, de még Grammy díjat is hozhattak el érte. A lelkesedésük nyilvánvalóan az egekbe szökött és nem is ültek sokat, ugyanis már a Dookie kiadásának évében nekiálltak a…..
ZenePince Stone Sour - Stone Sour 2017.07.05 10:03:55
A történet 1992-ben kezdődött. A SlipKnotból ismert Corey Taylor már a kilenctagú-sátánkecskés-overálos projektje előtt is zenekarozott. A Stone Sour megalakulása ugyanis öt évvel korábbra tehető. A nevét egy Iowai (innen származnak) koktélról kapták, ami whiskeyt, narancslevet és sós mixet…..
Egy hete jelent meg a a Nickelback, Feed the Machine című szám szerint kilencedik nagylemeze. Így elől járóban azt elárulhatom, hogy jó lett, de ez még árnyalódni fog. Mostanában beszélgettem egy kedves ismerősömmel, aki szereti a banda munkásságát. Igazából ebben nincs semmi egzotikus, de…..
Chad 2013 nyarán összejött Avril Lavigne énekesnővel. Kapcsolatuk remekül működött, októberben közös dal is készült. A hölgy hatására (vagy nem) Chad felhagyott a Kurt Cobain imitációval és rövidre szabatta a haját. A stúdiónál ezt nem nézhették jó szemmel így novemberen kiadtak egy összefoglaló…..
ZenePince Nickelback - Here and Now 2017.06.20 09:04:51
Itt és most szeretnék előre is elnézést kérni a dőltekért!A kanadai banda előző fekete lova nem muzsikált valami jól. Az altatódal hatást elérő album után közel bárminek örülni tudtam volna. Kapni akartam valamit, nem feltétlen újszerű, de legalább szórakoztató!. Azt gondoltam eleinte, hogy ez az…..
ZenePince Nickelback- Dark Horse 2017.06.18 15:02:35
Mielőtt belevetjük magunkat az albumra néhány általános infó az albumról. Dark Horse a banda hatodik stúdióalbuma. A jelenlegi felállással a második közös munka. Ahogy azt megszokhattuk a legtöbb chart listán előkelő helyeken nyitott/végzett. A másik oldalt megvizsgálva, pedig arra lehetünk…..
2004-es/2005-ös év fordulóján a banda Vikedal-t a korábbi dobost lecserélte a 3 Doors Down ex-ütősére Daniel Adair-ra. És azonnal el vonultak édes négyesbe és öt hónap elteltével megjelent egy új daluk a Photograph. 2005 októberében pedig már elérhető volt a banda ötödik stúdió munkája az All the…..
Tudjátok mi került szóba régen? Pontosan! Az az igazság, hogy nyakunkon a megjelenés és addig pedig sok korongot kell még végig pörget, úgyhogy elnézést mindenkitől, hamarosan lesz valami változatosság (nem mellesleg volt egy Gorillaz mostanában, tessék megnézni!) Szóval tisztázzunk néhány alap…..
A banda útja egyenesen az elismerés és a hírnév felé tart. Akkor mégis, hogy lehet, hogy ekkora közutálatnak örvend akár a mai napig is? Egy kis kutató munka után azt találtam, hogy nem is igazán a banda zenéjét utálják, hanem azt amit elértek és még inkább ahogyan élérték... kifejtem! A harmadik…..
A F.E.A.R. megjelenése és felemás fogadtatása után, mint minden más banda az új dalokkal a tarsolyban turnéra indultak és bejárták a fél világot. Játszottak a Five Finger Death Punch-al, In This Moment-tel és még egy csomó tehetséges zenésszel buliztak a színpadon. Majd beköszöntött a tél és 2016…..
ZenePince Nickelback - The State 2017.05.17 10:24:49
A fonalat 1997-ban vesszük fel ismét. Egy évvel az első album után  a Kroeger család egyik tagja Brandon kilépett a családi vállalkozásból, helyére gyorsan kerestek is valakit. Mitch Guindon lett a szerencsés, aki egy évet sem töltött a bandával már ment is tovább és autószervizben kötelezte el…..