Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dashie

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy egy hónapja már túl vagyunk a történésen, talán lesz időm arra is, hogy megírjam ezt a posztot :) Nyugi, nem szüléstörténetet akarok írni, tudom, hogy azzal tele van a padlás, nekem meg most se kedvem, se időm nincs ezt leírni, elég csak annyi, hogy családunk legifjabb tagja épen és…..
Végre valahára eljutottunk odáig, hogy lezavarjunk egy nagyobb bevásárlást a babának. Így, a 37. héten már időszerű volt, sőt, már jóval hamarabb szerettem volna ezt megejteni, de egyszerűen nem jutottunk el odáig, hogy együtt meg tudjuk ezt tenni. Tekintve, hogy a nagynak annak…..
Basszus, de le vagyok maradva, pedig azt gondoltam, amíg baba nélkül hesszelek itthon, mindenre lesz időm. Hát rohadtul nem így van. Gondoltam, de király lesz, ha eljövök táppénzre, majd lesz időm írni, meg majd megtanulok végre úgy igazán varrni, el is terveztem, hogy varrok a babának hálózsákot…..
Nem tudom, részt vettetek-e a nagy, nemzetközi könyvkihívásban 2015-ben, de nekem annyira megtetszett a dolog, hogy úgy döntöttem, 2016-ban sem akarok kihívás nélkül maradni. Azt mondjuk sosem mulasztom el megemlíteni, hogy az első nagy kihívást az eredeti szabályok szerint…..
Szokták mondani, hogy a leendő elsőgyerekes anyukáknak gondot okoz, hogy mit pakoljanak össze a szülőszobára, kórházi tartózkodásra. Lehet, hogy nekem megkoptak az emlékeim nyolc év után, de az első fiamnál nem paráztam túl semmit, csak bedobáltam mindenfélét, amiről azt…..
A terhesség nem betegség, szokták mondani, ha a kismama olyan módon próbálja kímélni magát, ahogy az a környezetének éppen valamiért nem tetszik. Sok esetben simán igazat is tudnék adni ennek az állításnak, hiszen egy egészséges, de éppen babát váró nő alapesetben nem…..
Lesz, ahogy lesz Kezdődik!!! 2015.10.16 17:14:46
Helló nálam! Amint látszik, ez csak egy bemutatkozó-poszt, ne is várj tőle többet. Dashie vagyok, egy kisiskolás és egy februárban érkező kisfiú anyukája - és mivel itt elsősorban gyerekekről, babákról lesz szó, úgy gondoltam, ezt teszem most az első helyre -; emellett sok…..
Azt hiszem, az iskolakezdés már önmagában egy kemény helyzet, még egy teljesen iskolaérett gyerek esetében is. Akkor is, ha már unta az ovit, ha már nem kötötte le a folyamatos játék, ha már…..
Nem kezdhetek új blogot bemutatkozás nélkül, ez tuti. Úgyhogy most regélek magamról valami olyat, ami igaz is, meg személyes is, de azért mégsem olyan, hogy aki elolvassa, azt azt mondhassa, hogy "jéé, hát ez a…..