Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihá1y

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja bombaként robbant a hír, miszerint a svájci Alain Menu visszatér a versenypályákra. Mindenki kedvenc idősödő „fizikatanára” a TCR International Series utolsó két futamán fogja tiszteletét tenni a Hyundai ébredező TCR programjának keretei között, a dörzsölt Gabriele Tarquini oldalán. A…..
    Amikor Ádám kitalálta a kedvenc filmjeink rovatot, elhatároztam, hogy öt olyan filmet fogok kiválasztani melyek egyrészt rám gyakoroltak nagy hatást, másrészt más-más okokból kerülnek fel a listámra. Ennek függvényében jöjjön az első, amely életem egyik furcsa periódusában ért és hagyott bennem…..
     Furcsa kapcsolat alakult ki köztem és az Agymanók között. Kezdjük azzal, hogy hosszú idő után ez volt az első olyan animációs film amit moziban akartam megnézni pedig még az előzetesét sem láttam. Ennek ellenére valami mindig közbejött és egészen mostanáig kellett…..
    A jó trailer alapszabályai: legyen pörgős, frappáns, ne lődd le az összes poént és érd el, hogy a film után a néző ne érezze magát átverve. Kivéve, ha Vasember 3 vagy. A Vasember 3 megteheti. De komolyra fordítva a szót A fantasztikus Róka úr előzetese maga volt a…..
    Van bennem valami mélyről induló szkepticizmus, ha a Disney belép a képbe egy új egész estés animációs filmmel. Valahogy nem akarom őket szeretni. Ennek egyik oka a számítógépes megvalósítás, amit már a kezdetektől fogva nem kedvelek a másik pedig az, hogy a Disney (és…..