Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LittleMoth

63 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, az előző hónap összegző posztja! Június szerencsére könyvek és bejegyzések terén is jobban sikerült a többinél ;) 21 új polclakóm lett: ebből 2 vásárlás, 2 csere, 17 ajándék ;) - hiába, szeretnek ;) :P   A saját eseményem keretén belül - Cserés 2016/II. - két csomagot is kaptam. Az…..
  Kiadó: Delta Vision Kiadás: 2015. Műfaj: sci-fi, fantasy, posztapokaliptikus Oldalszám: 496     „Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy utolsó kínai császár.” Fülszöveg Mi jöhet egy világháború után? Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai…..
  Kiadó: Maxim Kiadás: 2014. Műfaj: YA Oldalszám: 264 „– Te vagy számomra… a levegő!”   Fülszöveg A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól. Sadie White a nyári…..
  Kiadó: Maxim Kiadás: 2014. Műfaj: NA, chick lit Oldalszám: 460   „Pedig éppen a könyvek voltak a Föld legnagyobb ajándékai. Művészien egymás mellé sorakoztatott szavak, amelyek dallammá válnak, és képekké alakulnak. Fehér, üres papírlapok, amelyeken nagyobb világok kelnek életre, mint maga…..
Erre a Tag-re Dorkám hívott ki molyon, amit ezúton is köszönök neki! 1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet! Ha a polcomról kell választani, akkor ez mindenképpen Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár c. könyve, amit a közeljövőben tervezek olvasni.  Ha pedig bármilyen könyvet hozhatok ide, akkor…..
  Kiadó: Könyvmolyképző Kiadás: 2015. (harmadik kiadás) Műfaj: YA, fantasy, sci-fi Oldalszám: 422           „– Obszidián – magyarázta sietve. – Vulkáni üveg. Nagyon éles, bármit átvág. Ezen a bolygón rajtunk kívül ez az egyetlen dolog, ami elpusztíthat egy arumot. Ez az ő kryptonitjuk.…..
 Kicsit megkésve, de íme a májusi szerzeményeim! Elég termékeny volt a májusom polclakók terén, nyolc könyvvel gyarapodott a még nem létező könyvespolcom – a szekrénypolcaimon nem nagyon férek már el, az olvasó szobám pedig még csak a terveknél tart.    Miután hónap elején elolvastam az…..
  Kiadó: KönyvmolyképzőKiadás: 2015. Műfaj: YA, fantasy, sci-fi Oldalszám: 208       „– Nem lehetetlen. Semmi sem az.”   Fülszöveg Dawson Black mindenre számított, csak Bethany Williamsre nem. Egy luxen, vagyis egy földre szállt idegen számára a földi lányok, nos…, érdekesek. De mivel…..
  Ezt a Tag-et Ági oldalán találtam és megtetszett ;) Ééés amúgy is rég volt ilyen bejegyzés a blogon ;)     Bárcsak kapott volna folytatást! Stephenie Meyer: A burok c. könyve. Bár rebesgette ugyan az írónő a folytatást, eddig még nem nagyon tűnik úgy, hogy lesz is belőle valami…..
Kiadó: Animus Műfaj: disztópia Oldalszám: 238   „Réges-réges-régen… ”   Fülszöveg A 12 éves Jonas olyan világban él, melyben nincs igazságtalanság, éhezés, erőszak, nincsenek kábítószerek, a családok életében is teljes a harmónia. Ezt a tökéletesnek tűnő világot a bölcsek tanácsa vezeti.…..
LittleMoth 2016.05.31 16:41:46
@Anitiger: A júniusira nagyon kíváncsi vagyok, a júliusit pedig már olvastam decemberben, azt nagyon szerettem ;)
Egy kicsit rendhagyó bejegyzéssel készültem most Nektek a szokásos havi összesítéseimhez képest. Nem volt túlzottan eseménydús az április a blogon... Sőt, ha őszinték akarunk lenni, nagyon nem voltam jelen az éterben az elmúlt hónapban. A magánéletemben viszont csak úgy elrepült ez az idő - alig…..
  Kiadó: AgaveKiadás: 2012.Műfaj: fantasy, urban fantasyOldalszám: 352   „A statisztikák szerint a halandók nagy többsége öt okból képes eladni a lelkét: szexért, pénzért, hatalomért, bosszúból és a szerelemért. Ebben a sorrendben.”       Fülszöveg Georgina Kincaid, a gyönyörű…..
LittleMoth 2016.05.02 20:32:27
Már elég rég érkeztem bejegyzéssel, sajnos a mindennapjaim ismét elég kuszára sikeredtek. De jelentem visszatértem és egy kis kávézásra hívlak meg Titeket!   Ezt a Taget Eszti oldalán találtam, az ő válaszait itt olvashatjátok! Mivel a kávét legszívesebben infúzióban szeretném kapni, így nem…..
Ismét egy dupla bejegyzéssel érkezem hozzátok, mégpedig a márciusi beszerzésekkel és a nyereményjáték eredményhirdetésével! Kezdjük is polcaim új lakóival!       7 könyvet szereztem márciusban, amiből kettőt vásároltam, ötöt pedig ajándékba kaptam molyos ajándékozások keretein belül.   Az…..
Nézzük először polcaim új lakóit.. 10 könyvvel gyarapodott a polcom januárban: 6 könyvet vásároltam, 4-et pedig ajándékba kaptam.Egy utcánkban lakó nénitől megkaptam Anya Seton: Katherine c. könyvének 1. részét, kiváló állapotban. A borítóját már most imádom! Olvasni viszont - a terjedelme miatt -…..
LittleMoth 2016.03.31 19:07:15
@brigy1: Köszi a véleményt :)
Igen, én is többet szeretnék hozni, de elég zsúfoltak a napjaim... Általában heti 4-5 12órás műszakom van, ami szellemileg és fizikailag is kifáraszt (demensekkel dolgozom), olyankor pedig olvasni sem nagyon van időm és néha elég hamar bealszok. Azért próbálkozom több értékelést hozni, ahogy tudok. Az idei évem pedig egészségügyi katasztrófa, így sajnos még jobban lecsökkentek az értékelős posztok...
De remélem a legjobbakat ;)
LittleMoth 2016.03.31 19:08:45
@Bagány Adrienn: Mondjuk ez megesik ;)
Én a Tövisek Hercegével jártam úgy, hogy szinte senkinek sem tetszett, de én imádtam!! Most pedig már a Tövisek Királya közepén járok :D
LittleMoth 2016.03.31 20:46:19
@brigy1: Ott még nem tartok :( De Jorg.. *-* Egy állat, de imádom :P
Ez kicsit inkább ajánlószerűbb lesz, meglátjuk, hogyan sikerül.. Kiadó: Alexandra Kiadás: 2012. Műfaj: sci-fi, disztópia Oldalszám: 327 Fülszöveg „Végtelen világ a végtelen ég alatt.” Képzelj el egy világot, ahol az emberek egy része Bioszférában él, teljesen…..
LittleMoth 2015.12.27 19:57:02
@Anitiger: Én 70%-os akcióban vettem még nyáron - és csak az ára győzött meg akkor a megvételéről :)
Köszönöm :)
LittleMoth 2016.03.31 19:03:29
@brigy1: Ha jól emlékszem, mikor utánaolvasgattam a dolognak, azt írták, nem volt elegendő bevétel és elkaszálták (ez nem 1000%, de úgy rémlik...)
  Kiadó: GaboKiadás: 2014Műfaj: fantasyOldalszám: 360               Fülszöveg A kamasz Emesét még gyerekkorában hagyta el az anyja és tért vissza otthonába, a tündérek áthatolhatatlan erdejébe. A lány azóta is visszavárja, de amikor eljön érte egy szív nélküli lovas, kénytelen…..
LittleMoth 2016.03.21 20:11:02
@Anitiger: Igen, közben én is olvastam a már fent lévő értékeléseket, így a Tiéd is ;) Nekem is ez ugrott be, hogy mennyire egyforma és ugyanakkor mégsem...
A Fogadj el!-nél akadtam ki ennyire még egy szülőre, Petra anyja... Nem is találok szavakat, még mindig! Pedig legalább István jobban figyelhetett volna lányára, ha már ketten maradtak, de neeem, neki csak a hattyú a fontos... Elég elkeserítő :(
Köszönöm *-*
Kiadó: KönyvmolyképzőKiadás: 2014Műfaj: LMBTOldalszám: 296   Fülszöveg Hiszel magadban? Petra a pénztelen, vidéki lány elit gimnáziumba kerül, ahol mindenki gazdag és menő, így aztán hazudik, hogy ne lógjon ki, hiába figyelmezteti Dávid. Petrát a lányok befogadják, barátokat szerez, egy fiú is…..
LittleMoth 2016.03.15 19:01:37
@Red Nails: Nagyon is! Még mindig ezen kattog az agyam, pedig már egy másik könyvet is elkezdtem :)
Eléggé megkésve, de íme, a februári szerzeményeim! A február termékeny volt, összesen 19 könyvvel gyarapodott a polcom! Arról most nem beszélek, hogy ideje lenne a mielőbbi költözésnek és az új polcom megvételének, mivel most egymás hegyén hátán vannak szegénykéim a zsúfolt polcokon...   8…..
  Kiadó: Twister Media Kiadás: 2015 Műfaj: fantasy, high fantasy Oldalszám: 496 oldal   Fülszöveg Hát, igazából nem is tudom, hol kezdjem... Talán az egyetlen pozitívummal, amit szerettem. Ez pedig a borító. Valami gyönyörűre sikeredett! Figyelemfelkeltő, szép és kapcsolódik a történethez…..
LittleMoth 2016.03.04 10:56:25
@Anitiger: Hát, ez a könyv most nagyon nem jött be, de örülök, ha az értékelésem tetszett! Igen, én is remélem, hogy az Ólomerdő jobb lesz :) A szabadon választott meg már alakul a gondolataimban :)
Október elején már említettem Nektek, hogy új rovat érkezik a blogra, mégpedig az Interjúk. El is küldtem egy e-mail-t a legkedvesebb magyar írómnak, benne néhány kérdéssel és egy kéréssel. A kérésem az volt, hogy küldjön a válaszok mellé olyan képeket, amiket szívesen…..
LittleMoth 2016.02.27 22:52:09
@P.Krisztina: Köszönöm! *-*
Kiadó: KönyvmolyképzőKiadás: 2015. Műfaj: fantasy Oldalszám: 340 Ez a könyv volt a KMK karácsonyi akciójának ünnepi szeretetpéldánya a szüleimtől kapott csomagban. Ismét egy Vörös Pöttyös könyv, amit imádtam! Számomra letehetetlen volt, kevesebb, mint 12 óra alatt ki is olvastam!   Fülszöveg…..
LittleMoth 2016.02.21 13:55:32
@Dorina Nagy: Pont ezért lettek rébuszok :D
Kiadó: FUMAXKiadás: 2012.Műfaj: fantasy, dark fantasyOldalszám: 336 Fülszöveg "Szép dolog a háború, barátaim. Akik mást állítanak, azok vesztesek. Ha kedvem szottyanna odaballagni a vén Bovidhoz, aki a szökőkútnak támaszkodva üldögél, belei az ölébe omolva, ő biztosan más véleményen volna. Lehet…..
LittleMoth 2016.02.21 13:26:52
@Anitiger: Hát igen, innen is látszik, mennyire különbözőek vagyunk - de ez így van jól :)
Jajj, én imádtam!! Szó szerint!! De lehet csak nálam nem stimmel valami, hogy Jorg még így is kedvenc szereplőmmé vált :D
Kiadó: Kossuth Kiadás: 2014 Műfaj: fantasy Oldalszám: 374 Fülszöveg „Egyszer volt, hol nem volt, hogy egy angyal és egy ördög törőcsontot tartott a kezében. Amikor a csont kettétört, a világ is két részre szakadt.” Először is csalódásomról írnék egy pár gondolatot, ami nem más volt, mint a…..
LittleMoth 2016.02.21 13:24:09
@Anitiger: Én is aggódom új kedvencemért, de nagyon szorítok neki :)
Ne is mondd! Ahogy ez a két kötet kinéz egymás mellett a polcon - katasztrofális.. Kíváncsi vagyok a 3. kötet milyen és mekkora lesz.. Lehet az sem passzol majd egyikhez sem.. Én már mindent el tudok képzelni..
Book-Loving Little Moth Sage Awards 2016.01.30 22:26:59
http://sageakasage.blog.hu/ Fogalmazás és helyesírás kategória..