Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MMG

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog I love M4 2006.11.30 12:24:00
Jó úton járunk, hiszen a Móricz Zsigmond körtéren egymást érik a Strabag zászlói, betonpumpái és mindenféle egyéb szerkezetei. Épül a 4-es metró, a Kádár-kori várostervezés és Demszky Gábor életének fő műve (új dimenzió, miegymás). Az Index azonban a VEKE tanulmánya…..
Ez az ország még mindig nem semmi. Alapvetően szerintem elmondható, hogy egy igencsak kirekesztő ország a mienk, az egyik oldalon nácik, a másik oldalon meg olyan antinácik, hogy azok már nácik. A náci harmadik útról már nem is beszélve. Játék a szavakkal, és az iróniát látni…..
Mandiner blog Gábor a pályán 2006.11.16 16:12:00
Két rövid hírt tolok be elétek, mint vérszomjas mókusok elé: 1. Demszky Gábor pénteken PRO Urbe díjban részesíti Gergényi Péter ellentengernagyot 2. Demszky Gábor személyes biztonságát az Elit Védelem Kft. biztosítja. Egyétek!..
"A Fidesz elnöke nem tudta megvédeni szavait, ezért inkább kommunistázott egy nagyot, ami már önmagában is a kommunikációs csatában elszenvedett vereség beismerése volt a részéről""Ám a szélesebb közvélemény szemében a fő vád - politikai utasításra a…..