Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsontra Volta

0 bejegyzést írt és 746 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tekintélyes brit napilap, a Guardian interjút készített a Terror Háza Múzeum igazgatójával, Schmidt Máriával, akit nemrégiben neveztek ki az „I. világháborús megemlékezésekért felelős kormánybiztosának”.Ilyesmiket mondott: „Mi magyarok vagyunk, és meg akarjuk őrizni a kultúránkat. Nem akarjuk…..
A kedvenc viszontkérdésem erre az, hogy "Meg lehet-e tanulni könyvből karatézni?" vagy "Hány könyvet kell elolvasnod ahhoz, hogy fekete öves karate mester legyél?" Hadd fejtsem ki egy kicsit jobban. Az elméletet el lehet olvasni. Meglátásom szerint, amíg az ember birtokolja az olvasás…..
Megjelentek az első ARM processzorokat használó Windows 10 laptopok, amik komoly felfordulást hozhatnak a hordozható gépek piacán. Az Intel (és az AMD) jó eséllyel nem örül annak, hogy már mobilos procikkal is kaphatók lesznek laptopok, pedig egy ideje elkerülhetetlen volt a megjelenés. ..
Dzsontra Volta 2017.12.09 22:40:58
@xtremesx: Ez a cikk egészen pontosan arról szól amit én írtam, csak picit IT-blikk szinten. Ha érdekel a téma, akkor nézz utána , hogy a win10 és a .net milyen viszonyban van egymással ;) Nekem erősen könnyíti a munkámat az, hogy a választott fegyvernemem (c#) gyakorlatilag mára platformfüggetlenné vált a "semmi köze ehez" .net miatt.
Dzsontra Volta 2017.12.10 06:38:14
@xtremesx: Ooops, tényleg, igazad van :) Elég váratlan húzás, ezek szerint nem nőtt mostanában a .net fejlesztők egyébként sem túl széles tábora.
Egy Facebook csoportban egy lány arra keresett megoldást, hogy az alkarján lévő tetoválást eltakarja, mert ez volt a munkáltató elvárása. Kapott jó ötleteket, hosszú ujjú blúz, alkarra húzható telefontok, fedőkrém stb. És megjelentek a szabadságharcosok… Mi az, hogy el kell takarnia? Fel kell adnia…..
Barna hajú lányok Tasha 2017.12.05 04:44:00
Dzsontra Volta 2017.12.06 06:06:38
A boltokban egészen elképesztő áron kínálják sokszor a tojáskérmet, tojássalátát, most azonban mutatok egy tuti lengyel receptet, melynek segítségével fillérekből készíthetsz jó kis tojáskrémet. Hozzávalók: Tojás Majonéz Póréhagyma vagy metélőhagyma Petrezselyem Kapor (ízlés…..
A 2008-ban alapított és az Uppsala Innováció Központ inkubátorház által támogatott svéd VBN Components megújíthatja a hanyatlóban lévő acélipart. Van okuk a bizakodásra, mivel az alkalmazottak és mások szerint is a világ legmodernebb acélöntödéjében dolgoznak, s állítják…..
Dzsontra Volta 2017.11.25 05:49:29
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
Dzsontra Volta 2017.11.22 06:11:06
@xclusiv: 4 lakossági red-es számmal és néhány extra szolgáltatás igénybevételével simán összejöhet a 80k :)
www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/red
Sosem voltam sem halálmadár, sem gyászhuszár. Szakmai pályafutásom során mégis gyakran megtaláltak a nekrológok, különösen a művészvilágból. Az MTI-ben sokszor voltam olyankor ügyeletes hírszerkesztő, amikor eltávozott egy-egy igazi nagyság. És voltak olyan esetek, amikor én…..
Igazán elkeserítő látni manapság, mennyire átszövik a három betűs rövidítések és a magyar fül számára oly idegenül csengő angol kifejezések számítástechnikai iparágunkat. Szinte nem telik el úgy perc, hogy ne hagyná el valaki száját a munkahelyeken egy-egy idegen szó, pedig csodálatos anyanyelvünk…..
Olyan információkat mondtak el rólam, amiket velem nem közöltek és nem hogy második, de még harmadik félnek is kiadták. Az exem mindezt fel tudja használni ahhoz, hogy megpróbálja elvenni tőlem a gyermekem. Tisztelt Címzett! A mi történetünk elég bonyolult, de megpróbálom röviden leírni a…..
Dzsontra Volta 2017.11.03 06:12:20
A megújult szivarcsalád egyik legimpozánsabb tagja. Finom, hundorasi dohánylevelekből tekert, longfiller robusto. Szerencsére a gyűrűcímkét most egyben le tudtuk venni és nem tapadt a borítólevélhez, ami sajnos a Camacho gyakori hibája. Illata már a begyújtás előtt is erősen fás. Begyújtás után…..
Mióta Ázsiával foglalkozom, időnként szembejönnek velem olyan előadók, akiken nagyon meglepődöm, mikor kiderül róluk, hogy valójában őrületes rajongói a magyar klasszikus zenének, azon belül is leginkább Bartók Bélának. Most bemutatok nektek két olyan ázsiai szupersztárt, akiknek Bartók a zenei…..
Dzsontra Volta 2017.11.02 11:17:46
@Xia.blog: Elsősorban a gitártéma ad okot a gyanúra, bár gondolom olyan zenét, amiben angolul énekelnek derogálna meghallgatni :(
Egy étteremben kóstoltam, imádtam a savanyúságát, a színét és a gazdag ízét. Azóta ki szerettem volna próbálni. Aztán végre most sikerült. Saját ízlésünkre szabtam, így biztosan felkerül a repertoárba. Szívmelengető pont ilyen esős napokra. Hozzávalók 6 személyre 50 dkg sertés gyulyáshús1…..
Dzsontra Volta 2017.10.30 09:57:06
@Attilajukkaja: Mindent meg lehet oldani...
youtu.be/WYnDzdU8vvs
Dzsontra Volta 2017.10.30 10:07:11
@pisco elqui: Ubilével frankó, ecettel még vállalható, káposztalével nincs tapasztalatom, de így céklabefőttel eléggé kecsöpös-makaróni fílingje van.
Ennek a cikknek az olvasásába csak akkor kezdj bele, ha nem zavar, hogy nincs ezer színes kép és magyarázó ábra benne. Szinte csak szöveget fogsz találni, nagyjából hat A/4-es oldalnyit. A magam szórakozására írtam olyan témáról, ami mostanában komolyan foglalkoztat, így nekem segített kicsit…..
Mára már közismert, bizonyított tény, hogy az érzelmi intelligencia nemhogy ugyanolyan fontos a boldoguláshoz, mint a „klasszikus” IQ, hanem még fontosabb is és sokkal megbízhatóbban vetíti elő, hogy az adott ember mennyire lesz sikeres az életben. Az EQ, ami nem más, mint az érzelmek pontos…..
Davie504 néven töltött fel egy srác egy videót a YouTube-ra, a felvételen egy 15 húros basszgitár-szörnyeteggel nyomja a szólót, a legvastagabb húrok szinte lötyögnek a nyakon és olyan a hangzásuk, mintha a kornos Fieldy lehangolt futamait hallanánk...
Dzsontra Volta 2017.10.26 21:04:35
Bevallom, kiráz a hideg a „3 dolog…”, „5 tipp…”, „10 érv…”-típusú, manapság oly divatos szalagcímektől, ugyanakkor kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy ha az ember hallatni kívánja a hangját, muszáj haladnia a korral. A trendiség jegyében következzen tehát „6 tipp” címmel egy rövidke összefoglaló,…..
Paks II nem, kisméretű atomerőművek igen, áll a Momentum most közzétett programjában. A kormány nem állt meg ennyinél, áprilisban egy kisméretű atomreaktor közös kifejlesztésére és tömeges gyártására írt alá megállapodást Iránnal. Látszólag a kisméretű atomerőmű az új dili. De mi is az az SMR, avagy…..
Pár ezer ember boldogan trappol az aszfalton, 2 millió meg szív. Ez a sztenderd felállás a budapesti futkorászásoknál. De úgy látszik, van az a pénz, amiért megéri ezt bevállalni a városvezetésnek. Ma délelőtt alapból sehova se indultam el, miután láttam, hogy a teljes várost telibe vágja átszeli az…..
DiliChef Brassói aprópecsenye 2017.10.16 16:03:10
4 személyre elkészítés 45 perc 60 dkg sertés comb10 dkg füstölt szalonna80 dkg sárga krumpli1 fej fokhagyma1 fej vöröshagyma1 paradicsom1 paprikasó, bors Annyira klasszikus, annyiszor etted már, annyira imádod, hogy el sem gondolod, hogy otthon magadnak csinálhatod a legjobbat.Rengeteg módon…..