Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ella Lehner

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online Táltos Az Arkhónok 2020.02.16 23:27:47
Az Arkhónokról széles kőrben beszámolnak az ősi írások. A legtöbb embernek még sincs róluk tudomásuk, vagy ha mégis, akkor is csak felszínes módon, vagy teljesen irreleváns értelmezésben. Ez a cikk azért született, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, és megnézzük mit lehet róluk tudni...
A Krízisnek álcázott kibontakozási folyamat új szintre lép! A sötétség hivatalosan is véget ér! Vége a globalizmusnak, a hatalmas multik mindenható monopóliumának, a korrupt pénzügyi és irányítási rendszereknek, a magánkézben lévő központi bankoknak, magának ez egész Vaskornak!..
Ez a cikksorozat talán az oldal legfontosabb tartalma. Kísérletet tesz arra, hogy minden olyan információt szisztematikusan felépítve eléd tárjon, melyek elengedhetetlenek a felemelkedéshez. Nagyon komplex információ halmazról beszélünk. Mind a spirituális, a tudományos és a geopolitikai valóságot…..
Ella Lehner 2020.03.21 13:10:01
@Online Táltos: Megint úgy írsz, mint egy mindent tudó, mások fölött álló egyén ! Ezzel ellent mondasz azzal a hiteddel, hogy minden ISTEN te is én is. Akkor miért nem így szólsz a társaidhoz? Istennek képzeled magad, mert nem érted, hogy "Isten bennünk él és mi benne lakozunk" ugyan, de mégsem vagyunk egyenlőek vele.Képzelj magad elé egy nagyobb kört és benne egy ici-pici kört.A kisebb kör teljesen benne van a nagyobb körben és a nagyobbik is teljesen benne van a kisebb körben, mégsem egyenlőek.Az óceán és a vízcsepp hasonlat is ezt magyarázza (spirituális mesterek ezt használják sokat), a vízcsepp ugyanazokat a lételemeket tartalmazza, mint az óceán, mégsem egyenlő vele.Gondolkodj el ezen, mert amíg egyenlőnek érzed magad az egyetlen igaz LÉTEZŐ Teremtővel, addig nem vagy tudatos létező, csak szuperegotudattal bíró ember. Azért fontos ez, mert sok egyéb dologról jókat írsz és foglalsz össze több éve megjelent elméleteket, kár lenne ha ez a még meg nem értett téma hiteltelenné tenné a többi dolgot amiről írsz.Azt hiszem fiatal vagy, nem olvastál eleget a témában, pedig fontos lenne, mert csak akkor tud kialakulni a saját filozófiád a teremtésről és a te helyedről e teremtésben.Először teremtsd meg TE a kapcsolatot a Teremtővel (te írtad, hogy elszakadtunk tőle), és aztán beszélj úgy mint aki tőle tud minden igazságot a teremtésről.Amikor ez megvalósul, akkor ugyanazt fogod írni, tanítani, ha akarod, mint minden olyan lény és ember aki már eggyé vált saját isteni ÉN-jével ( ez a vízcsepp vagy a kisebb kör) és általa a Teremtővel.Áldás Rád!
A legjelentősebb apokrif (elrejteni) lelet. Egyben a legősibb gnosztikus anyagok tárháza. Olyan, a bibliában is megemlített evangéliumokat is tartalmaz, melyeket a Vatikán kanonizált (megsemmisített, illetve az összes megsemmisítésére parancsod adott ki) a különböző zsinatain (a biblia cenzúrázását…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi7.html    ..
Ella Lehner 2018.09.04 16:22:04
@UFO Kutató: Minden gondolatod fő problémája az ismeret és tapasztalat hiány.Többet kell olvasni, de nem a netről, hanem könyvekből, mert ma már öröm, hogy sok jó könyv van magyarra fordítva már. Én csak 8-900 könyvet olvastam e témában és folyton megveszem a legújabbakat, e mellett sok mindent meg is tapasztaltam saját valóságomban (nem álomban), s állítom a legtisztább tudattal, hogy van egy mindenható Teremtő tudat, van saját Szellemi ÉN, vannak szellemek és vannak idegen entitások, ufók, fénylények akikkel beszélgetni lehet csak éppen megfelelő frekvenciára kell hangolni hozzá a testünket, hogy jó vevők legyünk. Akarni és tenni, tenni, tenni kell érte! A honlapomon olvasható a könyvem amiből megérthető nekem hogy sikerült mindez.Áldás Rád!
Korábban már készítettünk egy összeállítást a kanadai Gigi Young videóiból, most ismét az ő munkásságával fogunk foglalkozni. Gigi empataként és konzultánsként elsősorban a dolgok lelki oldalával foglalkozik, fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal bír, és földönkívüliekkel való rendszeres…..
Ella Lehner 2017.03.07 13:41:06
@Biro Janos: Azért nem hallottad, mert ő még ott tart a szellemi fejlődése útján. Majd, ha elkezdi érdekelni a testiségen kívül, mi is az élet értelme, akkor lassan elindul a megvilágosodás útján.Arra is előbb meg kell érni !
Corey és David közösen írt helyzetjelentésükben az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Ella Lehner 2016.11.11 11:10:56
@Turef: Kedves gyermek! Nyugodtan írj, én mindig válaszolok és telefonon is beszélgethetünk néha. lella@t-online.hu
Az Agarthai kapcsolat újabb fejezetében olyan bilokációs technikákról hallhatunk, amik segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember…..
Ella Lehner 2016.11.07 11:29:55
@slythug: Ha komolyan gondolod a szellemi fejlődésed fontosságát, minél többet teszel érte, annál több képességed kezd természetszerűen előjönni.Velem így történt meg (spontán), hogy hirtelen más korban és más testben találtam magam, de ugyanolyan módon éreztem, hogy én vagyok, mint a mostani testemben.Ezeket a pillanatokat ma "beavatási élményeknek"nevezem, mert akkor történtek, amikor a szellemi ÉN-em meg akart erősíteni valamiben, akarta, hogy átéljem, hogy mire vagyok képes, emlékeztetett rá, hogy már elértem azt a bizonyos szintet régebben, tehát nem kell újra tanuljam, csak bátran cselekedjem meg, mert képes vagyok rá. Ajánlom, hogy nézd meg a Da.Vinci.Demons c. sorozatfilmet (2 évadja van, én az nCore oldalról tudtam letölteni), mert abban látható ahogy Leonardo da Vinci is spontán ugrik előre is az időben. Pl: a Mona Lisa festményét először a Louvre-ban pillantotta meg egy ilyen idő-tér ugrás alkalmával. Vele is, mint az én esetemben is, akkor történtek ezek az időugrások, amikor életveszélyben volt, s mikor látta, hogy a kép mellé a neve alatt milyen időpont van a halálához írva, megnyugodott. De járt a Machu Pichu hegy alatti barlangokban is, ahol nagyon érdekes dolgokról kapunk és láthatunk információkat.Szóval nézd meg, nagyon nagy tudást ad át a rendezője e filmnek! Áldás !
Ella Lehner 2016.11.06 11:39:39
Nesze semmi, fogd meg jól! ez nem fog sikerülni egy átlagos életet élő embernek.Az én tapasztalatom az, hogy néhányan olvasnak ezt-azt és tudatmódosító szereket használva próbálnak utazgatni.az is csak akkor működik, ha már magas a rezgésszámod, tehát előbb meg kellene tisztítani a csakráinkat, újra aktiválni a 3.szemet legalább, de legjobb előbb megvilágosodni, mert akkor tudatos létezőként pontosan tudsz tájékozódni, pontos céllal tudsz utazgatni, vagy kérdéseket feltenni . Velem első pár alkalommal spontán történt meg ilyen dolog és ezért kezdtem el olvasni róla. Így elmondhatom, hogy akik már más szinteken létezve használták e képességüket, azoknál bajban spontán működésbe lép itt is.De ahhoz, hogy itt is tudatosan utazhassanak, ahhoz ezt a testet is alkalmassá kell tenni erre, tehát meg kell emelni a rezgésszámát, meg kell világosodni. ennek az egyetlen módja a feltétel nélküli szeretet megélése minden és mindenki iránt, a teremtés folyamatának megértése és annak, hogy mi emberek is teremtők vagyunk. Erre alkalmas könyvek itt is vannak, nem kell Teloszba menni értük, s miután megvilágosodtunk, ráébredünk, hogy nem azért jöttünk ide, hogy minden energiánkat arra fordítsuk, hogy másfele utazgassunk, hanem pontosan azért, hogy most ITT szerezzünk tapasztalatokat.Én ezeket a válaszokat kaptam, hogy összpontosítsak erre az életemre, ezért vállaltam ezt az inkarnációt. Sőt, képzeljem el, hogy valahol máshol ülök kényelmesen és meditációmban a Földre összpontosítok, hogy ott vagyok és egy fényoszlopként hidat teremtek a Galaktikus Központi Nap és a Föld középpontja között. Gondolkodjatok el ezen, sőt meditatív állapotban kérdezzetek rá és szellemi ÉN-etek válaszolni fog nektek is, hogy ti miért vagytok ma éppen ITT e testben, e Földön? Áldásom veletek! Kérdéseitekre szívesen válaszolok, ha írtok: lella@t-online.hu -ra
Korábban már közöltünk részleteket az interneten „Agarthai Kapcsolat” címmel megjelent kiadványból, amelyben néhány ázsiai személy fedte fel belső földi emberekkel illetve csoportokkal történő találkozásait. Ezt a könyvet egészében véve nagyon érdekesnek találjuk és mivel ritkán olvasható a témáról…..
Rob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló…..
Látva a legutóbbi híradások vegyes fogadtatását (nemcsak itt nálunk a blogon, hanem saját oldalán is) Corey részletesebben kifejtette véleményét és a teljes közzétételről vallott saját nézeteit. Facebook oldaláról kigyűjtöttük néhány idevonatkozó kommentárját, amiről úgy gondoltuk, talán ennek a…..
Ella Lehner 2016.03.16 19:45:16
Nagyon örülök ennek a fordításnak, s ide másolom azokat a soraimat amit pár nappal ezelőtt a COBRA üzenete alá fogalmaztam meg.Most nem azért amit COBRÁRÓL gondoltam, hanem az írásom második fele miatt: Sajnos én nem tudok olyan "médiumot" aki azt mondaná amit én értettem meg a Forrással kapcsolatot teremtve. Tudatos létezőként felteszem a kérdést, hogy "ha ezek a médiumok kapcsolatban vannak a Teremtővel, akkor miért nem ugyanazt mondják? Ha a Forrás ugyanaz, az információ ugyanaz kellene legyen, de legalább nem ellentétes egymással.Ez inkább az ego műve szokott lenni.
Azt is elmondom, hogy én milyen választ kaptam a felemelkedéssel kapcsolatosan a Forrástól? A felemelkedés egyéni ! Itt a nagy lehetőség a felemelkedésre, de csakis egyénileg történik.Senki nem tud más helyett szeretni, gondolkodni és cselekedni.Márpedig ez emeli a rezgésünket, semmi más. Az hogy egyre többen vagyunk, akiknek sikerülhet, az példaként szolgálhat még többeknek. Segítséget rengeteget kapunk, de eddig is kapott mindenki aki szívből keresett kapcsolatot Istennel. Ezután is egyre több próféta, tanító és angyalnak nevezett földönkívüli tanító érkezik és ébred fel, hogy elmondja mi a teendő, de megvalósítani egyénileg kell és lehetséges.Van egy végső időpont a felemelkedésünkhöz, de azt egyedül a Teremtő Tudat tudja, s a mi érdekünk, hogy ne tudjunk róla. De ez az időpont közel van már ! ennyi legyen az erőt adó információ.Felteszem a kérdést: ha tudnánk, hogy ebben az életünkben nem következik be ez az időpont, akkor nem az lennék aki vagyok? Akkor megtudnék változni? Ha igen, akkor nem is állok készen, ha pedig nem, akkor bízom Istenben, hogy Ő ismeri mi miért van. Áldás minden létezőre !
Ella Lehner 2016.03.18 10:51:19
Ezeket a mondatokat tartottam a legfontosabbnak, mert arról szól amit mi mindannyian meg kell tennünk (a tétlen várakozás helyett): " Most ahhoz a kritikus ponthoz érkeztünk, amikor a közös tudatosságunk kiválasztja azt az ösvényt, amin tovább fogunk haladni... Mindenkinek magának kell a saját megmentőjévé válnia... Nem fogunk ebben a szerepben tetszelegni, csakis mindannyian együtt, csoportként tudjuk véghezvinni a szükséges korrekciókat azért, hogy visszakerüljünk a helyes ösvényre. Még mindig ennek a küszöbén állunk, és az ajtó még mindig nyitva áll ehhez." A csoportok alkotását sem feltétlenül úgy kell értelmeznünk, hogy személyesen összegyűlünk és nagyokat filozófálgatunk, vagy meditálunk (ami nem árt, csak nem elégséges), hanem szellemi szinten, rezgésünk frekvenciája alapján alkotunk csoportokat. Tehát, mindenki egyénileg, a saját életében megértve és egyre magasabb fokon megélve az isteni természetéből fakadó feltétel nélküli szeretetet, napról napra emeli saját rezgésszámát ami hozzáadódik, tehát emeli a népe és az emberiség rezgésszámát. Ez láthatóvá válik az auránkban, a Föld aurájában, s jelzi kifelé, hogy megbírjuk annak a fénynek a befogadását, amivel segíteni szándékozó égi testvéreink rendelkeznek. Különben elégetne bennünket, s ezt senki nem akarja. Szóval, úgy kell "várakozni", hogy minden másnál több időt és energiát szánunk a rezgésünk emelésére. Nem lehetetlen dolog, mindenki képes rá, csak olvasni, tanulni kell arról, hogy kik vagyunk, ki a teremtőnk, honnan és miért jöttünk ide és pont most, arról, hogy teremtő képes isteni lények vagyunk, csak felszínre kell hozzuk magunkból, mert elfelejtettük ezeket a képességeinket. Példa erre, hogy még járni, beszélni, úszni, vezetni is meg kellett tanuljunk, hogy életben maradhassunk.Ezeknek a képességeinknek is csak a lehetősége volt meg bennünk, hogy ha gyakoroljuk, természetessé válik az életünkben.Ugyanígy kell megtanuljuk előbb elméletileg (mert elferdítették), hogy mi a feltétel nélküli szeretet, és aztán beépítenünk a gyakorlatba és odafigyelve Isten-tudatosan, fáradhatatlanul gyakorolva tökéletesítenünk. Egyedül a szeretni tudásunk által "fényesedik" az auránk, s mikor csoportosan fehér fényt vagyunk képesek árasztani kifelé, ezzel jelt adunk, hogy készen állunk. Áldás minden létezőre!
Ella Lehner 2016.03.19 10:10:57
Facipan: Miből gondolod, hogy nem olvastam? De úgy tűnik nekem nem azok a sorok szolgáltak visszajelzéssel, mint amiket itt felsorolsz. Én ezekből értettem meg, hogy ki vagyok és miért vagyok pont most, pont itt, mert ezek megegyeznek azzal amiket én magam is felszínre hoztam: Simon Parkes: " Nagyon sokféle lélek létezik. Földi emberi lélek, magasabb szintű emberi lélek, lyrai, plejádi, szíriuszi lélek. De lehet pl mesterséges intelligencia egy űrhajóról. Ebben az esetben azonban a test általában kiveti magából a lelket. Nagyon sok emberi test rendelkezik jelenleg a Földön mesterséges lélekkel és a testek sokszor szétesnek ilyenkor, mert a test intelligenciája felismeri, hogy nem organikus teremtmény/lélek lakozik benne." Aztán "Minden ma élő ember részese ennek és szerencsés, hogy a Föld ciklusának ezen utolsó szakaszában részt vehet a jó szándékú, előre mutató megoldások és a beteges és gonosz módszerek közti választásban. Meg kell jelenítenünk tehát a választásunkat.

Bárhogy is történjen azonban, mindenképpen lesz egy hatalmas energiakiáradás azon 12 lélekcsalád felé, amelyek kapcsolatban vannak a földi emberiséggel. Ez egy nagyon pozitív dolog lesz. Ez az energetikai váltás ugyanis képes felemelni más fajokat is az emberiséggel együtt. Ugyanis nemcsak egyetlen bolygóért megy a harc, hanem egy nagyobb, az egész multiverzumban megmutatkozó hatás előidézéséért is." Azt hiszem ennyi elég is, hogy megérts engem, ha nem egyezik a filozófiánk, hiszen elég sokfélék vagyunk ma itt a Földön. Áldás minden létezőre!
Cobra újabb írása az elmúlt évtizedekben lezajlott földönkívüli beavatkozásról és a földi emberiség felemelkedésének folyamatáról.....
Ella Lehner 2016.03.10 13:50:08
Sajnos én nem tudok olyan "médiumot" aki azt mondaná amit én értettem meg a Forrással kapcsolatot teremtve. Tudatos létezőként felteszem a kérdést, hogy "ha ezek a médiumok kapcsolatban vannak a Teremtővel, akkor miért nem ugyanazt mondják? Ha a Forrás ugyanaz, az információ ugyanaz kellene legyen, de legalább nem ellentétes egymással.Ez inkább az ego műve szokott lenni.
Azt is elmondom, hogy én milyen választ kaptam a felemelkedéssel kapcsolatosan a Forrástól? A felemelkedés egyéni ! Itt a nagy lehetőség a felemelkedésre, de csakis egyénileg történik.Senki nem tud más helyett szeretni, gondolkodni és cselekedni.Márpedig ez emeli a rezgésünket, semmi más. Az hogy egyre többen vagyunk, akiknek sikerülhet, az példaként szolgálhat még többeknek. Segítséget rengeteget kapunk, de eddig is kapott mindenki aki szívből keresett kapcsolatot Istennel. Ezután is egyre több próféta, tanító és angyalnak nevezett földönkívüli tanító érkezik és ébred fel, hogy elmondja mi a teendő, de megvalósítani egyénileg kell és lehetséges.Van egy végső időpont a felemelkedésünkhöz, de azt egyedül a Teremtő Tudat tudja, s a mi érdekünk, hogy ne tudjunk róla. De ez az időpont közel van már ! ennyi legyen az erőt adó információ.Felteszem a kérdést: ha tudnánk, hogy ebben az életünkben nem következik be ez az időpont, akkor nem az lennék aki vagyok? Akkor megtudnék változni? Ha igen, akkor nem is állok készen, ha pedig nem, akkor bízom Istenben, hogy Ő ismeri mi miért van. Áldás minden létezőre !
Ella Lehner 2016.03.11 19:22:38
@anathea: Öröm tudni, hogy van legalább egy személy még e világon aki ugyanúgy látja a világ és a felemelkedésünk dolgait, ahogyan én.Ez már egy kis közösség -ugye? Ne hagyd abba, maradj meg ilyennek. Akartam, hogy tudd : nem vagy egyedül. Öröm volna személyesen is beszélgetni veled. Ha gondolod, írj nekem: gella@tvn.hu