Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petrov144

18 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oukitel egyszer már előállt egy K10000 fedőnevű, 10.000 mAh-s akksival rendelkező telefonnal, és bár most nem voltak ennyire extrémek, ezúttal sem spóroltak az akksikapacitással az erős középkategóriás hardver mellett. A készülék ára most csak 149 dolcsi, azaz nettó 42.500 forint...
petrov144 2016.05.29 21:55:19
www.youtube.com/watch?v=GbxFnFcoE70

itt egy videó teszt angolul
Mindenttu Dóri Gondolom, nem leplezek le nagy titkot, ha azt mondom, hogy a magyarországi kínai éttermekben felszolgált ételeknek általában kevés közük van az eredeti, Kínában hétköznapinak számító fogásokhoz. ..
Már csak hat gőzmozdony üzemel egy külszíni szénbányában Sandaolingban, Hami prefektúrában, Északnyugat-Kína Xinjiang Uygur autonóm területén. Az öreg vasparipákat még ebben az évben fokozatosan fogják lecserélni a korszerűbb villanymozdonyokra. ..
Minden mérkőzés más jelleggel bír. Szerencsére! Sokféle statisztika készül a mérkőzésekről, ami akár érdekessé akár kissé egyhangúvá is teheti az értékelést. A jelleg és a statisztika furcsa vegyítésére vállalkozom most. A következő meccseket hasonlítottam össze :…..
Smoking Barrels Pandorum (2009) 2012.06.12 20:51:00
Aki ismeri a munkásságomat (mert miért is ne áltathatnám magam azzal, hogy kicsi, de szívós rajongótáborral rendelkezem, abból kiindulva, hogy nem érkezik 50 fikázó komment egy-egy posztom alá), az tudhatja, hogy előszeretettel írok olyan filmekről, amelyeket elkerült a hírverés,…..
Frank Darabont azzal írta be magát a filmtörténelembe, hogy a horrorkirály Stephen King két, egyáltalán nem horror-jellegű művéből rendezett két remek alkotást. 2007-ben azonban egy valamivel klasszikusabb King-darab filmváltozatát adta ki a kezéből, de az előző két alkotás…..
Smoking Barrels The Signal (2014) 2014.09.11 12:00:00
William Eubank mondhatni, olyat csinált, mint még senki más előtte: fogott egy kis költségvetésű sci-fit, és éppen ellenkezőleg forgatta le, mint ahogy mindenki más várta volna. Ugyanis a történet és a büdzsé ismeretében velem együtt minden néző valószínűleg egy ambiciózus…..
Az előző szövegekben bemutatott iskolai példában érezhető, hogy az iskolai kommunikáció sok aktusa nem felelt meg a racionális megbeszélésnek. Hogy jobban tudjuk elemezni a kommunikációs helyzeteket, el kell tudnunk különíteni egymástól a különféle cselekvéseket. A…..
Subba Eközben Érden 2014.09.03 09:49:54
Nagy Alekosz befektetett az internetbe. Magát meg az új számítógép darabjaival megrakott asztal mögé fektette be.  A kompjúter a helyén, az ember nincs a képen. Mindenki boldog ..
Egyre több ételre veti ki a kormány a chipsadót, így elképzelhető, hogy 2012. január 1-jétől már csak a paleolit szakácskönyvben szereplő fogások mentesülhetnek a közteher alól. Egyelőre versenyben van még Stahl Judit Gyorsan valami adómenteset szakácskönyve, valamint a Lajos…..
Sokan, sok helyen elmondták már, hogy bár a felnőtt válogatottunk nem igazán tartozik Európa élcsapatai közé, azért az utánpótlás-nevelés terén még mindig a legjobbak közé tartozunk. Persze, ezt csak mi, pontosabban a honi klubok utánpótlás csapatainak edzői, és a klubok…..
mifocink Mi a példaértékű? 2011.06.02 21:40:00
Igazi közhely, de egy játékosnak, egy labdarúgónak megtiszteltetés kell, hogy legyen a nemzeti mez viselése. Bizony, vannak olyan klasszis játékosok, akik fél életüket vagy pályafutásukat odaadnák azért, ha egyszer szerepelhetett volna a magyar válogatottba. Sőt, ha egyszer is…..
Sokan azt mondják, a magyar futballisták tudásukhoz, mutatott játékukhoz és főleg eredményességükhöz mérten sokat, nagyon sokat keresnek.Nos, aki ilyet állít, az bizony még nem látta egyetlen, MTK játékos szerződését. Nekem megadatott. Bizton állíthatom, nem keresnek…..
A Youtubenak köszönhetően, most 1 óra 38 perc tömény afrikai ZS, gagyi cgivel, übergáz színészi alakításokkal. Játékpuskákkal, az ugandai filmgyártás csúcsterméke. Keressük együtt a választ a nagy kérdésre: Ki ölte meg Alex kapitányt?         ..
Dehogynem! Dan Meth rajzán tökéletesen követhetjük melyik hollywoodi trilógiának melyik volt a legszarabb része. VIA..
Subba Ki van a képen? 2011.03.03 08:30:00
Hint: a kép 12 éve készült, akkor még nem szerette a testét...
petrov144 2011.03.04 21:45:49
A keddtől a kórházbaszállításig tartó buli alatt. /via vizz/Bónusz, az egyik vendég:Függöny!..
Mi történik ha egy derék pohár forrásban lévő vizet a mínusz harminc fokos levegőbe löttyintünk ? Nos, kigyúlnak a fények, a szívekbe pedig melegség költözik - kedvenc levesalapunk ugyanis nyomban sűrű "havazássá" lényegül át. Igaz, hogy mindez olyan, mintha homokot…..
Már nagyon régóta böki a csőrömet ez a dolog, és bizonyára egy felkészült szemüveges szociológus hosszú tanulmányt írna róla. Nem annyira az angol nyelv térnyeréséről van szó, hiszen már kifejtettem a véleményemet arról, hogy aki szerint a magyar nyelvet felváltja majd…..
Bornírt Blog Izmos idióta 2010.12.09 10:45:00
Veress Jenő a Népszava nevű hecclapnál dolgozik, ami per definitionem azt jelenti, hogy elfogult bolsevik, és teljesen mindegy, hogy mit csinál a jelenlegi kormány, az per definitionem csak helytelen lehet. Míg, ha családját kivégezné Gyurcsány Ferenc, azt kiabálná, hogy "Éljen…..