Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salamon Kitti

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden rendkívüli eljárás keretében megszavazták a KATA adózás módosítását, ami a tervek szerint szeptember 1-től érvénybe is lép. Ezzel lényegében „kinyírták” az adózási formát, ami nem kevesebb, mint 4-500.000 embert érint. Azóta minden este tüntetések zajlanak Budapesten, a tüntetők többek…..
A szövegíró vállalkozásom mellett én is elkezdtem online networkinggel foglalkozni. Azért mondom, hogy én is, mert már sokan csinálják ezt a munkát és szinte minden nap vannak új belépők. Eddig ezt csak „kívülről” láttam, de most más „belülről” is tapasztalom. Sikeres vállalkozóként miért éreztem…..
November 1. Mindenszentek napja az elhunyt szeretteinkről való megemlékezés „ünnepe”. Ilyenkor mindannyian beleáramolunk az elmúlás érzésébe, miközben felidézzük azokat a régi szép emlékeket, melyek azokhoz kötnek minket, akik már nem élnek. A hagyomány szerint ezen a napon kisétálunk a temetőbe és…..
Nemsokára itt az ősz első hosszú hétvégéje, ideje hát, hogy a nagy hajtásban egy picit magaddal is foglalkozz! Most olyan tippeket mutatok neked, amiket akkor is be tudsz illeszteni ebbe a három napba, ha az energiáidat másfelé – gyerekekre, férjre, munkára – is összpontosítanod kell. Kezdj a…..
Gyerekkoromban sokat mondták nekem, hogy mennyire bölcs vagyok, ami valljuk be egy tizenévesre nem szokott jellemző lenni. :) A bölcs szerepét jellemzően az idősek tudhatják magukénak, akik életük során már sokat láttak és tapasztaltak. Innen ered az elképzelés, miszerint bár a test annyi éves…..
A kreativitás fogalma összekapcsolódik a fejünkben a kézművességgel, zenével, versírással, festészettel vagy más művészeti tevékenységgel. Ám, valójában nem kell művészpalántának lennünk ahhoz, hogy kibontakoztassuk a kreatív énünket, hiszen a kreativitás számos formát ölthet. Gondolkodom, tehát…..
Ugye neked is megvan még a népmesék kacskaringós zenéje és a főcím ágról ágra szálló madara? A népmesék napján minden mesekedvelő magyar felnőttnek illik megemlékezni pár percre ezekről a régi aranyos kis történetekről, már csak azért is, mert kedves emlékeket juttatnak eszünkbe – tégy hát most te…..
Szúr, lüktet, hasogat a fejed? Mielőtt gyógyszerért nyúlnál, mutatok neked néhány hatásos módszert, amik természetes úton hozzák el neked a jóleső enyhülést. 1.) Igyál egy nagy pohár vizet! Meglepő, de van, amikor tényleg csak ennyi kell a fejfájás utáni boldogságodhoz. Leginkább akkor válik be,…..
Most olyan szálláshelyeket mutatok neked, amik annyira hangulatosak, hogy már a puszta ottlét élménye miatt is érdemes útra kelned. Persze a környező táj szépsége, s a helyi programok is nagyon csábítóak, így a kora őszi látogatás egy megkésett nyári nyaralásnak is tökéletes. ODU House -…..
Ahogy beköszön az ősz, mindenhol pitét lát az ember lánya, simától a rácsoson át a morzsásig. És persze mindegyikben ott virul valamilyen szemet gyönyörködtető gyümölcs – meggy, szilva, cseresznye, netán barack. Eme szépséges finomság láttán még annak is megjön a kedve a pitekészítéshez, aki nem egy…..
Szeptember első napjait taposva még nem érezzük annyira élesnek az évszakváltást, de azért kicsit mindannyiunknak belesajdul a szíve, hogy a nyárnak bizony vége. Persze, még biztosan lesznek nyáridéző napok, amikor mehetünk kirándulni, sétálni, piknikezni vagy egyszerűen csak élvezni a napsütéses…..