Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Property Solution Group

106 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk egyik legnagyobb kihívása, hogyan tudunk megbirkózni az életünket érő stresszel. A felgyorsult és digitalizálódó világ, az egymást érő válságok sajnos nem könnyítenek a helyzetünkön, de éppen ezért értékelődik fel a tudatos életvezetés. ..
Ahogyan a legtöbb nemzet jelentősebb történelmi eseményeinél, úgy az 1848-49-es szabadságharccal kapcsolatosan is élnek olyan legendák, mítoszok a nemzet emlékezetében, amelyek a történészek szerint egyszerűen nem fedik a valóságot. Bár kétségkívül jól hangzanak...
Legyen cukor, a közösségi média, vagy káros szenvedélyek, az agyunk válasza nagyon hasonló: egy jó érzéseket adó neurohatást vált ki, amit dopaminnak neveznek. Ez adja számunkra az élményeket és motivációt. Azonban ha túl sok van belőle, akkor olyannyira felborul bennünk az egyensúly, hogy könnyedén…..
Átlátszó tévé, mentális egészséget csekkoló tükör, szinkrontolmácsoló készülék és robotizált fogmosás. Ismét nagy ötletekkel rukkolt elő a Las Vegas-i techkiállítás. ..
A karácsony a szeretet ünnepe, a meghitt családi pillanatoké, amelyet könnyedén be tud árnyékolni a készülődéskor, vagy a szentestén elkövetett hibák sorozata. Ezeket elkerülendő, felsoroltunk néhányat - mit ne tegyél semmiképpen sem karácsonykor. ..
El sem hiszi az ember, de máris eltelt egy újabb év, egy hónap és megint itt a karácsony. A plázákban, rádiókban felcsendülnek a klasszikus ünnepi slágerek, és az otthonokban is elindul a készülődés az év végére. Ehhez gyűjtöttünk néhány ötletet, amivel hangulatosabbá tehetjük a lakásunkat...
Miközben az izraeli háborús helyzet nyomán a nyugati világban is megszaporodtak az antiszemita incidensek, nem árt visszaemlékezni arra, hogy mennyi mindent köszönhet az ország és a világ a magyarországi zsidóságnak. ..
Napok óta dúl a vita arról, hogy valóban fokozott rákkockázatot jelent-e az iPhone, miután a 12-es modellel kapcsolatban Franciaországban viszonylag komoly figyelmeztetést adtak ki. Megpróbáltunk utánajárni, hogy mekkora a valós veszély, kell-e aggódniuk azoknak, akiknek szintén ilyen készülék van e…..
Egészen meglepő felmérést tett közzé a Gallup - a kutatócég azt vizsgálta, hogy milyen hatással van az emberre az, hogy ha rendszeresen köszön a környezetében levőknek, főként a szomszédoknak. Az eredmény magáért beszél...
Legyen szó dúsgazdag vállalkozókról, sikeres sztársportolókról, vagy kreatív művészekről - számos világhírű ember számolt be arról, hogy a karrierjében milyen fontos szerepet töltött be egy-egy könyv, amit elolvasott. Sokan klasszikus műveket emelnek ki, mint életük múzsáját - ami kiváló inspiráció…..
Egészen elképesztő módon menekült meg az a négy gyermek, akik az Amazonas dzsungelének legsűrűbb és legismeretlenebb része felett zuhantak le édesanyjukkal együtt egy kis repülőgéppel. Negyven napig bolyongtak a testvérek, mire a mentőalakulatok rájuk találtak, legkisebbjük alig múlt 11 hónapos. A…..
Kevés a hely, drága a kaja és a telefon is lemerült. Íme néhány javaslat, hogyan ne rontsd el a nyaralásodat még azelőtt, hogy elkezdődne...
Szakértők szerint komoly hátránnyal indulnak neki a karrierjüknek azok a fiatal pályakezdők, akik a távmunka korszakában csöppennek a munka világába...
Hónapok óta szólnak arról cikkek, elemzések, tanulmányok, műsorok, hogy milyen elementáris hatással lehet a világunkra a legújabb mesterséges intelligencia, a ChatGPT. Most viszont a nyelvi modellt fejlesztő OpenAI közzétette a program negyedik generációját, ami szinte minden területen túlteljesíti…..
Túlzás nélkül az egész világot megrázták a Törökországban és Szíriában történt földrengések. S miközben a számtalan halálos áldozat miatt rengetegen gyászolnak, minden létező előzetes várakozásra rácáfolva 8-9 nap elteltével is kerülnek elő életben maradt emberek a romok alól. ..
Egyre divatosabb social média "böjtöt" tartani a fiatalok körében is, sokan érzik úgy, hogy az állandó digitális jelenlét számos problémának a forrása. De mi is az a digitális detox?..
A köztudatban az év leggyönyörűbb időszaka a karácsony, ahol a szeretet ünnepe örök élményt csal minden otthonba. Igenám, de talán mindannyiunk fel tud idézni olyan kellemetlen pillanatokat, amiket jobb lett volna elkerülni...
Kevés szórakoztatóbb dolog van az elmúlt hetekben, mint Elon Muskot, a világ egyik leggazdagabb emberét figyelni, amint megpróbálja gatyába rázni a nehéz anyagi helyzetbe jutott techóriást, a Twittert. Elon Musk szinte azonnal berendelt mindenkit az irodába a home office-ból és lőttek az…..
Szép lassan az egész világ visszatért az irodai munkavégzésre a világjárvány alatti home office időszaka után. Sokan megpróbálják hibrid rendszerben megőrizni az otthoni munkavégzés előnyeit, a 2 évnyi szünet után ugyanis sokak számára kihívás lehet visszarázódni az irodai létbe. Íme néhány javaslat…..
Szinte alig van, aki ne úgy aludna el, hogy mellette szunnyadna a mobilja is. Folyamatos társaságunkká váltak az okostelefonok, hosszú órákat töltünk el a nyomkodásával, legtöbbször egészen a lefekvés pillanatáig is. Számos oka van annak, hogy miért lenne érdemes erről mihamarabb leszokni...
Ha őszinték vagyunk magunkhoz, észre kell vennünk, hogy jóval kevesebbet olvasunk, mint mondjuk 10, vagy 20 évvel ezelőtt. A ritka kivételektől eltekintve egy átlagos ember ma már napi több órán át nyomogatja a telefonját és alig olvas, pedig az olvasásnak rengeteg haszna van, ezeket gyűjtöttük most…..
Túlzás nélkül állítható, hogy magyar százezrei számolgatják most, hogy a fogyasztásuk vajon beleesik a kormány által bejelentett átlagba. Nyilvánvalóan senki sem szeretne a többlet miatt sokszoros piaci árat fizetni az energiáért. Néhány javaslat arra az esetre, ha lejjebb kellene nyomni azokat a…..
Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy mondták nekünk, hogy van egy hasonmásunk. Valaki idegen, aki elment mellettünk talán az utcán, és kísértetiesen úgy nézett ki, mint mi magunk. De mi van akkor, ha mi magunk alkothatnánk meg saját magunk ikertestvérét, önmagunk pontos digitális mását? ..
Elképzelni is nehéz, hogy lesz idő, amikor a hotelszobánk ablakából kitekintve nem a Balatont, vagy a horvát tengerpartot csodálhatjuk meg, hanem az emberiségnek otthont adó bolygót, a Földet. Néhány ambiciózus terv szerint ezt az élményt már 2025-ben átélhetik azok, akik a világűrben kívánnak…..
A legtöbb ember reménykedik abban, hogy egyszer lesz annyi pénze/fog annyit keresni, hogy szinte bármire lesz elég pénze. Sokan fizetésemelésért tepernek, mások munkahelyváltással igyekeznek növelni a büdzsét. Pedig az egyik leghatékonyabb és azonnali eszköz, ha a kiadásainkat kezdjük el…..