Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SolidSnake

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a spanyol kupa közvetítési jogai egészen tegnapig sehol nem voltak, így joggal gondolhatta a fodballszerető jónép, hogy az idei El Classicók közül következő kettőből egyet sem látnak. Pedig de. A Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.…..
SolidSnake 2019.02.06 20:19:22
@GNDL: Sajnos a reddites linkeknek annyi: "r/soccerstreams has been banned from Reddit. This subreddit has been banned for violations of Reddit’s Copyright Repeat Infringement Policy.". A stáb a Discordra költözött, Soccer YouKnowWhat néven.
Dionysos Rising Saga: 20/20 (2012) 2012.07.26 17:30:31
Kiadó:Ear Music Honlap:www.sagaontour.moonfruit.com Saga és Sadler. Mindkettő fogalom a rockzenében. Saga és Sadler. Elképzelhetetlenek egymás nélkül. Sadler is csinált egy szólólemezt, ami jó-jó, de nem az igazi, a Saga is csinált egy lemezt Rob Morattival, ami nem rossz a…..
SolidSnake 2012.07.30 10:59:45
@turisas: Persze, rengeteg ilyen van, amikor egy-egy dalt lopnak, csak ritkább, amikor lényegében a teljes lemez plágium, egyetlen forrásból merítve. Lásd még az LGT esetét, 82 táján újult meg a zene, itthon siker is volt a X. lemez, de Angliában körberöhögték őket, mert arrafelé ismerték Gino Vanellit...
hogyvolt 24 7x12 – 19:00-20:00 2011.07.12 16:00:00
19 óra van. Az elmúlt részben kiderült, hogy Dzsuva tábornok célpontja a Fehér Ház, ezt viszont Renéen kívül még senki nem tudja, ő is egy hajóról menekül a szárazföldre, nyomában KisSamu. Dubakut megölték a kórházban, Chloe le lett tartóztatva, Jack is le lett tartóztatva,…..
SolidSnake 2011.07.13 14:13:04
@Gabba: Ó, dehogynem sikerült, csak az még a XIV. században volt, Guillaume de Nogaret pápát pofozott, ő sikerrel is járt, de úgy könnyű lehetett, hogy Jack még nem élt...
Miután a Forbes összeállította a leggazdagabb fiktív karakterek listáját, a NAV javasolta az országgyűlésnek, hogy Betéti társaságokban mesehősök is lehessenek beltagok. A Dagobert bácsi által vezetett Forbes-lista alapján az országgyűlés komolyan fontolóra veszi, hogy hazai…..
Vannak, akik el se tudják képzelni, hogy egy közterületet ne politikusról nevezzenek el. Tarlós ötletére rögtön lecsapott két párt is, hogy a maga jelöltjét tolja reflektorfénybe. Az ezek szerint még mindig létező SZDSZ szellemi elődjét, Jászi Oszkárt, A Jobbik meg a párt…..
Újra színpadra lép a 28 éve feloszlott legendás Dinamit együttes: a december 29-én a Diesel Clubban tartandó koncerten a régi slágerek mellett új albumuk dalai hallhatók élőben. Egykori megalakulásuk után negyedévszázaddal kezdték a koncert szervezését, de Vikidál Gyula nem…..
november 13. Tápiószentmárton 17:00 november 14. Nyíregyháza Bujtosi Szabadidő Csarnok 18:00november 20. Tököl http://www.tutietterem.hu/ november 24. Freddie Mercury emléknap nincs még bővebb információ november 25. Szeghalom 19:00 november 27. Zalakaros (még nem tudjuk, hogy…..
Subba Falfirkáért böri 2010.11.17 16:32:00
Börtön a graffitért? Picit tegyük már le. A szerencsétlen romboló toyokhoz viszont szivesen kölcsönadunk egy szerkesztőségi faszkorbácsot.Nagy Gábor Tamás, a Fidesz I. kerületi polgármestere egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetné a graffitik elhelyezését. A…..
Subba Ki nagyobb mint Jézus? 2010.11.03 13:04:24
A Google szerint a Beatles már tuti nem. via..
SolidSnake 2010.11.04 02:45:45
@R. Daneel Olivaw: A neved honnan van? Nem valami Izsák ötlötte ki? :-D
Október végén újabb érdekes dokut ad az HBO, a Menny és pokol című, 2009-es cseh film négy férfit és nőt mutat be, aki szereti, ha bántják, vagy ha bánthat. Altair, Fronéma, Lenka és Terezie négy különböző korú, különböző szakmában dolgozó, más-más életet élő ember.…..
Egészen egyszerűen nem találunk szavakat.  ..
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
SolidSnake 2010.07.05 17:02:12
@flea: www.youtube.com/watch?v=d1foYhldHyg
Megvan ez még itt is.
Ha az ember nem tud önerőből zenekart alapítani, hát összerak egyet. A poszt megírásának ötlete egy szép tavaszi délelőtt pattant ki a fejemből. Impulzusként szolgált a vadiúj mp3 játékosomra feltöltött xGB zenemuzsika randomba állítása, valamint a B-oldal hasábjain…..
Subba Kínzó Kérdés: Riff-Röff 2010.03.02 09:00:00
Kinek a klubjában volt annó az első Madball koncert? ..
Nem felejtem ám a tavaly augusztusi kerékpártúráimat, amikor is Észak-Pestet és Belbudát egyaránt dicséretesen bejártam fényképezőgépemmel - itt-ott 1-1 pohárra megállva. A budapesti ellátóhelyek szinte minden kategóriáját lefedtem a rákosrendezői Manó büfétől kezdve a…..
A Homár egészen közelről ismeri a szimpla önkormányzati esküvők menetét, hiszen egyszer aktív résztvevője volt egy Imoláékhoz hasonló eseménynek, ahol szintén az anyakönyvvezető irodájában történt az aláírás, minden plusz költség és elegancia nélkül (a hivatalos hölgy…..
A Dinamitot 1979-ben alapították a Skorpió, a P-Mobil és a Mini tagjai. Rövid élete alatt (1982-ben oszlottak fel) összesen két kislemeze és két nagylemeze jelent meg az együttesnek, de mindegyik hatalmas példányszámban fogyott, így igazi sztárzenekar lett belőlük. A feloszlás…..
Pokolgép: Kegyetlen asszony (1983) Tán még a huszonéves korosztály képviselői között is akadnak olyanok, akik a H40, a Szvetter, vagy a Testcselpuszi zenekarok neveinek hallatán nosztalgikus könnyekben törnek ki. Ám volt idő, mikor bizarrabb formációk is megfordultak a Ki Mit Tud…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
Gyanúsan jó wellnessajánlatot kapott Orsi mailben, felhívta a zalacsányi szállodát, ahol nem ismerték a levél feladóját, az állítólagos munkatársukat. Mi is telefonáltunk, a recepción nekünk azt mondták, a levelet egy olyan nő adta föl, aki félreértett egy árajánlatot, és…..
Beyoncé @ Papp László Sportaréna 2009.04.29. Nem a nyitóperformanszt elkövető Karmatronic hibája, hogy a 20 perces ráhangolásuk után, következett a dögunalmas lehangolás, a másfél óra masszív semmi, ameddig egy bizonyos „technikai hibát” próbáltak orvosolni. Hogy…..
Mikrotörténet, azzal a tanulsággal, hogy egy szülő sosem lehet elég figyelmes. Tündér szárazon akarta levágatni a kisgyereke haját, de nem jutott eszébe, hogy az Árkádban fura dolgok szoktak történni. Ezúttal a számla nőtt meg misztikusan. Nyakviszkettető sztori alant:…..
Az előrecsomagolt, klasszik téliszaláminak álcázott gagyi egyéb szalámiba könnyen belefuthat a felületes vásárló, de azért az mind tudjuk, hogy milyen márkák készítik a valódi 100 napig érlelt, gyerekkorunkban csak hó elején ízlelt, népszerű magyar terméket. Gábor az…..
A híres-nevezetes magyar szinkron hétfőn este totál leszerepelt az m2-n. Az még hagyján, hogy a kettes közszolgálati raszteres fehér pöttyökkel és hosszú másodperces adásszünetekkel jött országszerte - az ember mindent kibír, ha John Cleese-ről van szó. De azt a…..
Fura, hogy az emberek elenyésző hányadának jut csak eszébe, hogy óriásplakátokon üzengessen vissza a hirdetőnek vagy embertársainak vagy az előtte üzengetőnek. F azért talált néhány felmatricázott citylight-reklámot a Petőfi-híd budai hídfőjénél. Nyugdíjasnyomorral…..