Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Addamm

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Addamm 2021.01.17 02:22:47
@VV Erőlegény: basszus őt el is felejtettem, vele nem volt gond ez igaz. Bár nem maradt meg és nem is hallani róla. De legalább egy jó példa volt már, most akár lehetett volna mégegy talán emlékezetesebb jó példa. Na majd legközelebb:D
Addamm 2021.01.17 02:58:20
@PYT: basszus milyen jókat írsz, ekg, totál elfelejtettem őket. Vv5-ben volt Fecó aki bent házasodott meg, bevitték neki kintről a menyasszonyát. Ő egy elég kulturált pasi volt, és az előző évados lekvár Lacika is. Tök buta volt (ugye ige: lekvár) de amúgy jó indulatú és nyugodt tujaként elvolt bent. Szóval csak annyi történt, hogy a negatív példák (Radics és mostmár Renátó) jobban megmaradtak mint a pozitívak. Még a vv4-ben volt ugye a Rácz testvérpár, ott nem tudom eldönteni, hogy pozitív vagy negatív példák. A Gigi ugyan lefeküdt Jerzyvel, de akkoriban még elég szemérmesen, volt hogy a kamerát is letakarták. Szóval ilyen szempontból pozitívabb mint vv9 Vivien aki gyűrűs menyasszonyként takaró nélkül lovagolta meg Radicsot:D
Béci meg nem mindig volt bent szimpatikus, korábban elvileg voltak neki is ügyei, azóta viszont rapperként talán normálisan élve megtalálta a helyét.
Mindent összefoglalva, igazad van, teljesen elfelejtettem az eddigi normális cigány karaktereket. Kicsit azért sajnálom, hogy Renátó végül nem bővítette a listát, hanem rekordalacsony szavazattal hatalmas utálatnak örvendve fejezte be a villalétet, egy újabb pozitív példa helyett.
Addamm 2021.01.17 10:04:21
@MsIreneAdler: nyilván sokat tett azért, hogy ilyen megalázó vereséget szenvedjen. Én inkább egy afféle alternatív valóságot vázoltam fel, ahol Renátó tudta volna tartani az első 1-2 heti viselkedését ami sokaknak szimpatikus volt. Utána jött egy piálás és el is rontotta a Virágos intenzívre küldéssel. Elrontás alatt én azt értem, hogy nem tudta tartani a kulturált szerepét.
Mint írtam tegnap, rencsi kezdeti kedves énjét például Mérő Vera is bekajálta, aki azt mondta hogy ha több olyan férfi lenne a világon mint Renátó, akkor a nők könnyebben beszélnének az őket ért fájdalmakról. Itt a cikk: filmsor.net/a-szakerto-szerint-vv-vivi-nemi-eroszak-esete-minden-szempontbol-tipikus-volt/
Ugye ez volt az amikor nagyjából csak Renátó állt ki Vivi mellett.
A tanulság csak az, hogy nagyon sok embert megvezethetett az elején.

Viszont a Vivi-Rencsa párhuzamra is reagálok, bár nem csak nekem szólt ahogy írod is.
Én Rencsa benti viselkedését (mínusz első 1-2 hét) mélyen elítélem, és egy undorító alaknak tartom. Mi már a kinti életéről beszélgettünk ami valószínű még mindig nem egy mintapolgár élete, de talán nem olyan gáz mint Radicsé. Ez még önmagában nem a dicsőítése Rencsának, csak kisebb szar mint a másik mocsárlény.
Vivit pedig a benti viselkedése, játékstílusa miatt ekézzük, és nemigazán került szóba, hogy kint milyen lehet.
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Addamm 2021.01.15 22:17:59
@MsIreneAdler: Nem akart dicsekedni:D
Addamm 2021.01.16 00:52:00
@.Zsu: 0:55-kor pedig betáncol Moh:D
Igaz akkor még meg se született, de hasonlóság azért van.
Addamm 2021.01.16 00:57:47
@vágtázó vadmalac: no offense, PYT szerintem azért nem reagált, mert írta is hogy távolról nem diagnosztizál. Ha másért nem azért is torz eredmény születhet innen kintről nézve, mert nem látjuk őket 0-24-be. Akkor talán pontosabb diagnózist állíthatnátok fel róluk. De jelenleg a 24 órából látunk kb 45 percet amit a szerkik összevágnak.
Kicsi rá az esély de elméletben az is előfordulhatna, hogy Renátó 23 órát egy tünemény csupaszív ember és egy órát olyan faszkalap mint amit látunk. Robi meg 1 órát kedves mindnekivel, 23-at meg egy tomboló állat.
Nyilván túlzó a példa, de már csak az összevágott dolgok miatt sem tudunk pontosan ítélni.
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Addamm 2021.01.15 02:04:59
@Fálki: Igaz, ezt a sima A betűs profilképet át kéne cserélnem a jó öreg Attilásra. PYT-ben ne csalódj, a lényeg hogy szurkolna nekünk, a többi majd a végén eldől:D
Ha másra nem Vivi és a korábbi Zsuzsu azért jó most nekünk, hogy felkészüljünk a 11-re, mert ilyen bolondok biztosan lesznek abban a szériában is.
Addamm 2021.01.15 02:06:56
@ÁrmándóMerigold: Én is szeretnék elnézést kérni Tőled, túltoltam a biciklit rendesen. Nyugodt körülmények között (például holnap este) megbeszélhetnénk, hogy mit gondolunk a Bálint-Vivi vitáról.
Remélem nincs harag.
Addamm 2021.01.15 02:30:00
@ÁrmándóMerigold: Én is örülök, mostanában úgyis volt elég feszültség a kommentszekcióban, legalább mi ne feszüljünk egymásnak.
@PYT: olyan vv sajnos úgysem lesz, ahol kiegyenlítettek az értelmi viszonyok, és legalább 6-6 arányban vannak normális taktikus játkosok a többi mocsárlénnyel. De abból kell dolgozni amit kapunk. Attila idejében is volt mocsár, pl Cristofel. Lelki terrorra visszatérve, Attila rendszeresen sittesnek nevezte a Gergőt aki valami 4 évet ült a műsor előtt. Megnézném, hogy egy mostani vv-ben lenne-e elhatárolódás Attilától a módszerei miatt.
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Addamm 2021.01.13 22:46:14
@vágtázó vadmalac: elolvastam a kommentet, nagyrészt egyetértek azzal amit ott írtál. Nekem minden bántás nélkül az jön le belőle, hogy Vivi egyszerűen nem alkalmas (jó) vv játékosnak. Sok más ember se, Dani például kb semmire nem alkalmas. Vivi simán lehet jó a szakmájában/munkájában, biztos jó feleség is lesz egyszer, de ha ennyire érzékeny személyiség akkor nem biztos, hogy egy ilyen lelkileg megterhelő játékba kellett volna jelentkeznie.

A másik ami érdekel, hogy ha igaz volt az erőszakos sztorija és undorodik a férfiaktól, akkor hogy lett most szerelmes Bálintba? Vagy kamu a szerelem sztori? Vagy kamu az undorodás? Mert ez nekem nagyon ellentmondásos
Addamm 2021.01.13 22:50:24
@PYT: Korábban még durvábbak voltak, ez tény. Nem mondom, hogy az jó volt de sokkal keményebb volt. Attila terrorba tartott néhány embert, Annamarit és Verát is ekézte rendesen. De akár az előző széria is sokkal durvább volt ahol az együgyü Zsuzsu kapta az ívet Radics féle mocsárlakóktól. A mostani széria egy elég könnyű menet az előzőekhez képest, a mocsár fő képviselője (Digo) rögtön elsőnek kiesett, azóta sétagalopp a normálisabbaknak a műsor
Addamm 2021.01.13 23:08:20
@vágtázó vadmalac: Több is van, Moh jól hozza a tuja karaktert, tudatosan vagy véletlenül de kerüli a durva konfliktusokat. Mercivel kicsit elcseszte, de akár még jól is jöhet neki. Gábor tökéletes tuja lett volna, simán ellavírozhatott volna a top3-ba, csak hirtelen bekattant, ez még most is furcsa nekem, hogy mégis miért. Ettől függetlenül a többiek nagy része tényleg durván defektes és szerintem nem jó játékosok.

Az erőszakos sztori valódisága azért fontos, mert ha valaki képes hazudni egy nemi erőszakot, az szerintem bármit képes hazudni/előadni. Ha pedig igaz az erőszak, és az azzal járó dolgok, akkor a szerelem sztori önmagában elő se fordulhatott volna. Lehet ezt tudatállapottal magyarázni, de ha igazat mondott az elején, akkor nem hiányozhat neki a testiség, érzelem hisz állítása szerint undorodik a férfiaktól (ebbe a férfiak érzelme és testisége is benne van szerintem).
A másik, hogy van a fiú aki túl sokszor farkast kiáltott. Lehet a depresszió most pont valós, ha így van sajnálom is, de ha előtte már 10-szer hazudott valamit, akkor ne lepődjünk meg, hogy most se hiszik el neki. Már utaltak rá korábban többen is, hogy hazudós, Moh és Robi már fogták a fejüket ha szóbakerült egy újabb "volt egy pasim aki..." sztori. Több pasiról számolt be a vv-ben, mint ahány az összes lánynak együtt lehetett.

Tehát egy szónak is száz a vége, a korábbi hazugságai azért fontosak most, mert ha túl sokat hazudik akkor nehéz komolyan venni a mostani állapot valódiságát.
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..
Addamm 2021.01.12 23:35:09
@Mittudomki: Az jelenleg nem számít, hogy Bálint mit csinált volna 22 éves fejjel. Most okosan, higgadtan és távolságtartóan kezeli a helyzetet. Lehet, hogy 22 évesen ugyanazt csinálta volna, mint most Moh. Bár emberek között nagy különbségek vannak még ugyanabban az életkorban is. Azt sem tartom kizártnak, hogy Bálint korábban is tudatosabb, okosabb fickó volt, mint most Moh. Vagy nézd meg Danit, 22 évesen egy butább 10 éves szintjén van.
Addamm 2021.01.12 23:54:44
@Mittudomki: Ne érts félre, nekem Moh-val nincs bajom. Korábban nem volt szimpatikus, és most se tetszik, hogy nem igazán áll bele a konfliktusokba. De milliószor inkább ő mint Dani.
Ettől függetlenül jobban járt volna ha hasonlóan építi le, mint most Bálint Vivit.
Abban is egyetértek, hogy Bálintnak könnyebb dolga van, mert valljuk be Vivi nem olyan vonzó, könnyebb neki nemet mondani ha testiségről van szó. Nem is állítom, hogy Moh-nak könnyű lett volna Mercit lepattintani, de arról nem Bálint tehet, hogy rá a kevésbé vonzó nő indult be:D
Addamm 2021.01.13 00:25:25
@Kiégett Hobbynyúl: ekg, plusz ne felejtsük el, hogy ez egy játék, aminek komoly főnyereménye van. Itt nem lehet korrektségről meg szívről beszélni. Illetve de, az összes "én szívből nyomom" játékos vagy kiesett vagy hamarosan ki fog esni. Nagyon jól teszi Bálint ha taktikázik és nem az érzelmeire hallgat.
Kétféle típus nyerheti meg ezt a játékot. A szerethető szimpatikus tuja, vagy az okos taktikus. Jó kivételek akadnak, Aurelio például nem volt se tuja se taktikus. Bálint eddig úgy tűnik, hogy tényleg látott már vv-t és értette is. Tud a nézők fejével gondolkodni, és ez hatalmas pozitívum az egybites Danik és Renátók között.
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
Addamm 2021.01.11 21:11:33
@repuloezustmokus: www.instagram.com/p/BXJWfhRhROE/
Itt pedig az arca kifejezetten szép. Valamikor 2019-20-ban hízhatott elég hirtelen
Addamm 2021.01.11 22:31:53
Addamm 2021.01.11 22:37:38
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Addamm 2021.01.02 18:20:27
@Gia: TMG arra gondolt, hogy Moh exének az az instagram fiókja. Felhasználónév: sktnyreei
Moh régebbi képein még meg van jelölve. Egyébként jobb nőnek tűnik Mercinél, szóval nem csodálom, hogy lepattintja
Hellóhalló kedves olvasók és kommentszekció, ma megint én és az ápoltak mindennapjai. Megint PP, ezúttal egy szolid vasárnapi szettben, a cipője megy mondjuk az asztalhoz. Mindenféle sallang nélkül vágunk is bele rögtön a közepébe, hogy ki mehessen el egy álomcsónakázásra. Wtf. Egyrészt hova?…..
Addamm 2020.12.21 22:25:16
@Mók_Ica: inkább a szteroidoktól szokott kipattogni a gyúrósok háta, nem pedig a fehérjétől. Ettől függetlenül nem hinném, hogy Gábor szteroidokat szedett, annyira nem volt nagy fizikum
Addamm 2020.12.21 22:31:32
@Mók_Ica: Nem kizárt, most megtaláltam instán azt a képet, simán lehet hogy csak sima kamaszodás.
Nem volt durván izmos, de formába hozta magát az tény
  Éljen május elseje, ég a szívem belseje! Éljen a munkahét, yihaaa! Jól van tudom, nincs május elseje, de ünnepi hangulatom támadt a munkahét kapcsán és úgy néz ki Anikónknak is, mert irtózatosan lelkes, de a tegnapi összefoglaló alapján szerintem csak azért, mert nagyon élvezi, hogy rommá…..
Addamm 2020.12.16 22:17:39
Addamm 2020.12.16 22:21:42
@VV10 Velőtrázó Vélemény: de ki ám, szerkik humorosan be is vágtak alá egy madárhangot
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem?…..
Addamm 2020.12.14 22:18:21
Addamm 2020.12.14 22:21:31
@Alice from madness: nagyon gáz, hogy nem találtak egy embert aki normálisan tud beszélni
Addamm 2020.12.14 22:44:14
Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok. Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik. Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is…..
Addamm 2020.12.13 22:17:43
@Niemandhäuser: Nem is az, hogy ti hittétek. Csak azt hiszem az első 1-2 nap elmesélte a bentieknek, hogy neki 3-400 nővel volt már dolga
Addamm 2020.12.13 22:18:11
@Alice from madness: Teljesen ekg, Dani nagyon gáz
Addamm 2020.12.13 22:22:58
@Hannibal Gabter: ez a kidobós sztori akár a Danival is előfordulhatott volna, hasonlóan korlátolt szerencsétlen
Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem. Buli volt és mit jelent a buli?…..
Addamm 2020.12.12 22:48:08
@Mók_Ica: Te is magyaráznád, ilyenkor ez a dolguk. Nem ülhet ott full kussban
Addamm 2020.12.12 23:04:58
@Cimili2: Ez miért neveletlen?
Addamm 2020.12.12 23:14:05
@Cimili2: sokminden miatt lehet nem kedvelni, ez az üléspozíció pont nem gáz
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Addamm 2020.12.08 23:00:27
@Nátha ellen bálna: 15 perce nem lehetett. A játék előtt 10 napot egy szállodai szobában töltöttek elkülönítve. Ettől függetlenül kínos volt így első adásban ellőni egy ilyet, de lehet 10 nap után akkor először tudott üzenni. Gina "baszdmeg anyu ez a való világ" üzeneténél azért jobb volt
Addamm 2020.12.08 23:03:05
@Nátha ellen bálna: Látta de nem voltak együtt. Nem mondom, hogy az semmi de nem ugyanaz mintha konkrétan 15 perccel előtte még együtt lettek volna testközelben
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Addamm 2020.12.07 23:01:04
@Alice from madness: Kizárt, hogy Vanda rosszabb lesz mint Győző. Mellékhatásban nem volt rossz, bár nem sok szerepe volt. Instán pedig vannak normális tartalmai is
Addamm 2020.12.07 23:03:03
@Alice from madness: Már azzal is jobb, hogy nem hiszi magát José Armandonak, és nem liheg perverzen ha szexjelenetről van szó
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Addamm 2020.12.02 23:35:05
@Alice from madness: Ati játéka nekem is nagy kedvenc volt. Mostani szériában is jó lenne. Emlékszem milyen taktikát nyomtak Péterrel már a legelején. Péter meg maga köré gyűjtötte az együgyü hülyéket, mint Cristofel és Bandika, hogy aztán úgy ugráljanak ahogy ő fütyül. A mostani szériának is jót tenne 1-2 ilyen karakter, mert az ilyen Moh-féle "kedves cuki, szeretem a mélytorkot" karakterek baromi unalmasak egy hét után
Addamm 2020.12.03 19:39:18
@MsIreneAdler: Biztos vagyok benne, hogy beköltözés előtt részt kellett venniük orvosi vizsgálatokon, teszteken. Főleg most a covid miatt, de szerintem az előző évadoknál is muszáj volt. Kizárt, hogy egy alap std szűrés sincs mielőtt bemennek a villába. Szimplán csak azért fogdossa a farkát, mert rossz szokás és sose szóltak rá. (Ettől függetlenül szerintem is undorító, hogy állandóan fogdossa)
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Addamm 2020.11.29 01:46:18
@PYT: Ebben van igazság, bár általában arról találhatók meg intimebb képek, videók akik rendesen tolták a meztelenkedést. Aurelio állandóan a farkát prögette mégsem jön szembe napi szinten egy kép róla. Aki meg folyton alsógatyában fürdik azt szinte be sem vágják a belevalóba.
Zsarolni pedig nem tudom hogy lehet ezekkel a képekkel. Ha önként megyek egy ilyen műsorba, és önként meztelenkedek is, akkor elfogadom hogy ezeket a képeket/videókat bárki láthatja később. Nem fognak tudni zsarolni, hogy megmutatják ennek-annak, mert tudom hogy már látták.

Nőként ezzel amúgy nem tudsz mit csinálni, ki tudja hány férfi ismerősöd fantáziájában szerepeltél már eddig is.

A szagokkal egyetértek, bár valamiféle szellőzés csak van, különben egy merő penész meg pára lenne az egész villa.
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..