Adatok
Gábor Fazakas
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Leteszteltük a korábbi listavezető halsütőket, és azt tapasztaltuk, hogy továbbra is vannak szuper helyek, amelyek generációs hagyományokat visznek tovább, de azért néha egy kis hiányérzettel álltunk fel az asztaltól. A lelkesedés többé-kevésbé megmaradt, de az alapanyag nem…..
Gábor Fazakas
2015.07.31 19:33:31
A cikk ajanlasara kiprobaltuk a zamardi Halas Karcsi sutodejet. Hekket ettem, sult krumplival uborkaval, froccsel. A hekk sotlan es ezert izetlen volt, a mirelit burgonya hideg, a kert kovaszos uborka helyett sima ecetes uborkat kaptam. A froccs viszont szinte ihatatlan rossz volt, plussz szodat kellett hozza toltenem hogy meg tudjam inni. Nem ertem a blog irojat mi motivalhatta, vagy hogy miert volt minden ilyen hetkoznapi, vacak a mi rendelesunkben.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz