Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Webenlét Kft.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Megszívod.hu 2015.07.31 09:39:00
  Sokszor mondtuk, hogy olyan helyekről, amiknek így néz ki a kapcsolat oldala, ne nagyon vegyünk semmit, mert 1900 forintért talán még megéri a forradalmi hajcsavaróval együtt járó tanulság, de a fűkaszával mondjuk már 25 ezret bukunk, ha mégsem olyan király, és kontakt meg…..
Webenlét Kft. 2015.07.31 18:05:11
@Escaped: Kedves Escaped!

Kérem, ne keverje az ügyfelünk által regisztrált domain nevet cégünkkel. Cégünk 11 éve van jelen a domain és hosting szolgáltatói piacon, több ezer regisztrált domain neveink közül egyik a megveszed.hu, amit ügyfelünk regisztrált nálunk. Az említett domain névnek csak a regisztrátorai vagyunk, a tárhelyet is más cég biztosítja hozzá. A céggel történő kapcsolattartásra a technikai kapcsolattartónál rendelkezésre álló adatokat (telefonszám, e-mail cím) tudják használni.

Problémamentesebb online vásárlást kívánok a jövőben!

Üdvözlettel,
Rejtő Dávid
Webenlét Kft.
ügyvezető
Webenlét Kft. 2015.07.31 18:44:16
@bértrollbosszantó_kovi1970: Kedves bértrollbosszantó_kovi1970!

Ahogy az előző bejegyzésben is írtam, az említett weboldalhoz tartozó domain nevet cégünknél regisztrálták, más közünk nincs hozzá.

A .hu domain regisztrációs szabályzat 12.4 pontja alapján .hu domain név adminisztratív kapcsolattartója csak magyar lakcímmel rendelkező cég vagy személy lehet.
A már idézett whois lekérdezésből is látszik, hogy a domain igénylője külföldi cég. Mint ahogy sok más .hu regisztrátor cég, mi is biztosítunk ilyen esetben saját adminisztratív kapcsolattartót az ügyfélnek kérés esetén (mint ahogy Te se tudnál például .de domain nevet venni anélkül, hogy előtte vennél vagy bérelnél egy ingatlant Németországban, így ez egy bevált megoldás a domain regisztrációs piacon).

A másik bejegyzésedben nem én vagyok a kompetens beszélgető partner, ez az adóhivatalra/fogyasztóvédelemre tartozik.
Mint már említettem, a domain nincs a cégem tulajdonában.
Mi nem vagyunk se nyomozati szerv, se adóhatóság, az Ő hatáskörükbe tartozik a tényállást megállapítani és ha részünkről szükséges bármilyen lépést tenni, akkor azt velünk tudatni.

Hivatalos megkeresésnél természetesen a nálunk rendelkezésre álló adatokat, szerződéseket kiadjuk feltételezett visszaélés esetén.

Üdvözlettel,
Rejtő Dávid
Webenlét Kft.
ügyvezető
Webenlét Kft. 2015.07.31 19:33:57
@bértrollbosszantó_kovi1970: Az admin konktaktnál csak magyar lakcímmel rendelkező személy/cég szerepelhet. Lehet, hogy nincs ilyenje az ügyfélnek, vagy nem akarja megadni.

Magyar cég (vagy külföldi, magyar címmel) szerepelhet admin kapcsolattartónál, igen.

Általánosságban elég sok ügyfelünk használ titkosított domain regisztrációt, amit meg is lehet érteni, nagyon sok lehúzós próbálkozás van, ahol megpróbálnak domain hosszabbításnak álcázott célzott emailben elég szép összeget elkérni az ügyféltől. Tehát nem feltétlenül kell feltételezni, hogy maffiózó, aki ezt a szolgáltatást igénybe veszi.

Továbbra is csak a nyomozó hatóságokhoz tudom irányítani a sértettet, mi saját hatáskörből nem intézkedhetünk.

Többieknek meg kellemes hétvégét kívánok!