Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narancsle

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Anglia. Soroljam a szokásos, sokat hallott közhelyeket? A kutyák nem ugatnak.Nincs kutyaszar  sehol. /lásd .fotó: Southampton, tengerpart,saját kép/ Weston-super Mare,turisták által igen kedvelt kisváros utcáján....és nem kellett nagyon keresgetni ..(saját kép) A bolti…..
Már említettem, de most kifejtem bővebben, hogy férfiak nőktől általában sose fogadjanak el párkapcsolati tanácsot, mert azok 98%-a nem működik, értelmetlen vagy téves. Vonatkozik ez a legnagyobb őszinte jószándékkal adott tanácsokra is, sőt, sokszor ezek a…..
Narancsle 2015.07.31 21:37:08
@DennisVT1:
Amúgy asszem minden állami helyes álláshirdetés alá ez van kiírva. Az ÖNB összes állásánál pl, meg az egyetemieknél, ezek nem egyedi esetek.

"Egyetemeken a STEM szakokra (természettudomány, info, mérnök) szinte gyakorlatilag csak női PhD-sokat vesznek fel, férfiak panaszkodnak, hogy nem tudnak menni PhD-zni, mert nőket várnak."

Ezt egy cikk alatt a kommenteknél olvastam, arról panaszkodtak a férfiak, hogy nem tudnak PhD-snak bekerülni vagy ha bent vannak akkor előrelépni, hiszen Frauenquota van (női kvóta).
Persze ezt így nyilvánosan senki nem fogja megírni egy újságcikkben, de vajon miért panaszkodnak erre tanult (tehát min Msc-vel rendelkező) férfiak a noname der standard fórumon, ha kamu?
Narancsle 2015.07.31 21:15:17
@Narancsle:

Legjobban lecsúszott segélyesnek éri meg, mert felnőttenként kap az ember 2x 600 eurót, ha férj meg feleség, gyerekekre 250-et gyerekenként havonta, lakásra meg 1000-et havonta.
A fehérek meg halálra dolgozzák magukat, így meg párkapcsolatra meg gyerekekre nincs idejük...

A osztrák nép már Bécsben, nagyrészt kihalt, mint írtam, a huszonévesek kb. fele már nem osztrák, mint írtam, hanem másodgenerációs mindenféle, rengeteg török meg szerb van, meg ázsiai is, néger is mindig van mindenhol.

De ugyanez van Németországban is, sőt, azok papíron még elfogadóbbak és még több mindenkit fogadnak be.

Egész Ny-Európa elrontotta önmagát ezzel a multikulti meg toleráns hozzáállásával.

Ha kimentek Bécsbe hétköznap DÉLELŐTT az utcára, amikor minden fehér ugye dolgozik, akkor olyan az egész, mint valami menekülttábor, ott 3 néger, jobbra elhúznak a török nők gyerekkel, közben jóízűen traccsolnak, meg néhány osztrák nyugdíjas meneget, délután török fiatalok csapatba verődve, mint a cigányok otthon járják az utcákat meg gyülekeznek a nagy terek/megállók sarkában, komolyan mondom...

És ehhez kötelező jó pofát vágni, különben náci vagy.

Nem véletlenül írsz te is ezekről annyit, hiszen nehezen emészti meg ezt az ember és idővel egyre inkább zavaró (kb. 1 év után tűnt nekem fel, hogy mi a franc van), de ugyanez van a feminizmussal.

Na kifogytam történetekből, mondom, már jórészt nem olvasok semmit, főleg ezekről a témákról, mert csak árt a lelki egészségemnek.

Ja a bérek meg reálértékben csökkennek, nominálisan meg stagnálnak, közben Bécsben 2007 óta a lakásárak laza 50%-kal emelkedtek, 80 ezer euró egy 40 nm-es luk a török negyedben rossz környéken, 120 ezer euró (36 millió HUF) egy normális környéken.

Olvastam fórumokon, hogy 6-8-10 évvel ezelőtt alig 5-10%-kal alacsonyabb bérekről beszélnek, mint ami ma van. Hát rohadt jó!

Ja és ami fizetést írtam (3500-4000 euró brutto), az sokszor egy álom az osztrákoknak, csak a jól képzett, egyetemet végzett, a szakmájában dolgozó kaphat ennyit.

Szóval kb. így néz ki a nyugat rohadása, amit most röviden leírtam, csökkenő reálbérek, embertelenül drága ingatlan, növekvől muszlim/afrikai/közel-keleti gyerekszám, 80% a GDP arányos államháztartási hiány, gyakorlatilag csődben van az állam pont úgy, mint Magyarországon.

Tegnapi hír az újságban: az itteni műszaki egyetemen ingyenes infó oktatás a menekült gyerekeknek. Mi ez?!

Pfff, most meg a polgárokat bíztatják a der standard-en, hogy fogadjanak be ők a saját házukban menekülteket?! MI A FASZ FOLYIK ITT?!

Azt amúgy vágjátok, hogy 3-5000 euróba kerül (900ezer-1,5 millió HUF) egy átjutás a Földközi-tengeren és az éhhalálból menekülő négereknek valahonnan mindig van erre pénzük. Utána ahogy elérik Olaszországot, rögtön eldobják a papírjaikat és mennek tovább/kiszöknek a menekült táborokból és mennek északra, Ausztriába, Németországba meg a skandinávokhoz, mert ott van a legjobb ellátás.

Aztán belépnek pl. Ausztriába és mintha a semmiből teremtek volna Európa közepén azt mondják, hogy itt vagyok és tartsatok el. Innentől kezdve az az ország felelős, ahol először bejelentkezett a menekült, tehát Ausztria. Itt behazudik valamit, hogy miért jött el, megkapja a menekült státuszt, utána eltartják élete végéig az osztrák alsó színvonalon, ami kb. a magyar középosztály aljának a szintje (úgy, hogy mozdulni nem kell érte!).

A lúzer kelet-európai meg kimegy melózni és szarabbul él mint a néger a minimálbéres melókból, ha meg jól képzett, akkor meg jól elveszik tőle a növekmény egy jó részét adó formájában.

Mert ugye itt jóléti állam van és sokkal kisebbek a különbségek, mint otthon a keresetekben, mosogatással keres valaki 1100 euró nettót (semmire nem elég itt), ha meg vezető, akkor keres 2500 nettót, de ehhez már nagyon jónak kell lenni és sokan erről csak álmodoznak.

Viszont senki nem hal éhen, de egzisztenciát építeni meg nem tudsz.

Azt meg valahogy senki nem fejtegeti, hogy az hogy van, hogy a menekült több 1000 km-t pl. Szíriából, meg Eritrea-ból (Közép-Afrika), sok-sok biztonságos országon keresztülvándorolt, akkor hogy hogy éppen Európa leggazdagabb országaiban kötött ki. Miért nem állt meg egy szomszédos, biztonságos országban?

Ja és az itteni pc média mindig azzal jön, hogy a NŐK meg a gyerekek (megint áldozatszerep), erre kiderült, hogy 80%-ban egyedülálló férfiak jönnek. Ha megvan a letelepedési neki meg a vízum, akkor hozzák a pereputtyot, egy nőt, meg a gyerekeket, ez a séma megy mindig itt.

Persze az EU meg a befogadó államok csak töketlenkednek és nem merik azt mondani, hogy elég. Minden héten jön a hír, hogy a menekültbefogadók 110%-on vannak és semmi hely nincsen már a sokszor kamumenekülteknek.

Áhh, na látjátok, miért nem olvasok erről, ez van itt nap mint nap.
Narancsle 2015.07.31 21:27:58
@DennisVT1: kívánságod parancs:

karriere.oenb.at/Jobs/Job?Job=1758

ÖNB, osztrák nemzeti bank

Ha nem tudsz németül:
"
Die OeNB strebt eine Erhöhung des Frauenanteils an und lädt deshalb qualifizierte Frauen zur Bewerbung ein. Frauen werden bei gleicher Qualifikation vorrangig aufgenommen.
Bewerbungen von Menschen mit Behinderungen sind ausdrücklich erwünscht."

Az ÖNB elkötelezett híve a nők arányának a növelésében ezért kvalifikált nőket szívesen hív meg jelentkezésre. A nők azonos kvalifikációk mellett előnyben részesítve lesznek felvéve.
Fogyatékossággal rendelkező emberek jelentkezéseit is kifejezetten várjuk.

Ugyanez a szövek van szó szerint egy professzori állásnál:
www.uibk.ac.at/info-berufungsverfahren/ausschreibungen/aquatische_evolutionsoekologie_x_99_mbl_2015-06-17.pdf

"Die Leopold-Franzens-Universität Innsbruck st
rebt eine Erhöhung des Frauenanteiles an und
lädt deshalb qualifizierte Frauen zur Bewerbung ein. Frauen werden bei gleicher
Qualifikation vorrangig aufgenommen."

Éljen az EGYENLŐSÉG!