Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superjani

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A piros sarokban: az önvédelmi guruk varázstechnikái. A kék sarokban: az igazi, működőképes utcai önvédelem...
superjani 2016.02.27 12:49:26
@Valaki2: Persze manapság nagyon menő itt leszólni mindent amihez elhívatottság kell.

A harcművészetek a küzdősportok. Támadják az atlétát a tornászt az erősportolót és röhögnek a testépítőn aki hullára diétázza magát.

A lényeg hogy az árokásó gerzsonka jól érezze magát a bőrében mert 30 éves korára csak egy dagadt culáger szintjére vitte..

Nem tudom ez a szokás honnan jött de remélem a lányom vagy a fiam még azért akarja majd vinni valamire és nem veszi rá a társadalom hogy ő is segédmunkás legyen mert azokat nem nézi le senki :D
superjani 2016.02.22 16:57:04
@Valaki2: Bocs de ez egy mérhetetlen nagy hülyeség volt :D
Több okból is.

De egy nagyon fontos tévedésedre:
Egyébkén egy kés vagy akár egy kard sem ér semmit ha nem olyan személy fogja aki ki van képezve a használatukból.
Egy hadonászó idiótától akárki elveszi a fegyvert.

Ha láttál már diszkós agy szabadtéri balhét lőfegyverrel biztosan láthattad ahogy a sok idióta össze vissza lövöldöz a levegőbe meg káromkodik... még a lőfegyver is akkor ja hó nem egy képzetlen átlagember vagy valami retardált kezében van.
Legalábbis szerintem.

Az átlag ember egyébként is lelkileg gyenge az igaz harchoz. Hiányzik belőle szinte minden ami ehhez kell...

Ne hasonlíts átlag ember harcoshoz mert az olyan mintha összehasonlítanád az acélt a hungarocellel. Értelmetlen.
superjani 2016.02.27 12:38:49
@Valaki2: Én az életből merítettem te a youtube-ról :D

De ha komolyan akarlak venni akkor mindenhogy arra jutok hogy az egész harcművészet egy baromság és egy átlag csavargó vagy jobb kötésű roma lealáz bármilyen katonát és küzdősportolót. :D

Mert ebből ez jön le számomra.
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
superjani 2015.07.31 13:04:16
1. A terem nem azért van hogy kiskirálykodjunk hanem hogy edzünk benne. Ha valaki súlyemelést gyakorol vagy köredzést csinál had csinálja. Nem csak az a edzésmódszer jó amit te csinálsz. Az hogy téged ez provokál az ok arra hogy elmenj egy orvoshoz a saját érdekedben. Amúgy közlöm hogy a corssfitt sokkal férfiasabb mint a hobbikondi nem is beszélve arról hogy célravezetőbb is.
2. Leszólod a corssifittereket de te futópadon futsz mint egy dagadt nő. Nem hiszem hogy aki funkcionálisan edz elvenné tőled a padot futkározz csak rajta ajánlanám a lépcsőgépet festesd be a tulajjal az egyiket babarózsaszínre hogy teljes legyen a kép.
3. szolgáld ki magad bár egy teremben nem hiszem hogy vannak előjogok. Egyébként egy erőedzést végző ember nagyobb erővel bír mint egy kondis. Lehet hogy könnyebben elbírom a húszas tárcsát mint te a 110 kilóddal.
4/1. A kigyúrt óriás nevetségesen néz ki a társadalomban. A színpadon egy szubjektív szépségben gyönyörű de a világ nem a testépítő színpad. Egyetlen testépítő sem azért edz hogy szép legyen a közembereknek.
Amúgy aki erőedz és küzdő sportol az meg 60 kilósan beleállítja a törött kezedet a hátadba lehetsz te bármekkora király egy konditeremben a harchoz nem elég a limiterő sőt... Bár ettől annyira nem kell félned egy ilyen komplexusos retardált inkább sajnálatot vált ki a férfiakból és nem haragot smile hangulatjel Az ókori görögök meg nem testépítők hanem harcosok és katonák voltak. Gondolom megnézted a 300 mindkét részét és onnan tanultad a történelmet. Ne hidd hogy meglepődtem.
4/2.
A 110 kilóddal úgy nézel ki mint egy rakás szerencsétlenség a testépítőnek akarja képzelni magát holott csak egy balfasz. A korodért akkor lehetne tisztelni ha eszed és bölcsességed is lenne mellé. Egyébként férfiasabb sportot nem igen ismerhetsz lehet hogy nem egy olyannal kéne kötözködnöd aki küzdő sportol vagy harcművészetet tanul. Mint mondtam ha kiharcolsz egy pofont nem valószínű hogy a másik fél jár rosszabbul.
5. Ha úgy érzed hogy mindenki viccelődik rajtad az kisebbségi komplexus beteges megnyilvánulása. A nőkkel kapcsolatban meg gondolom esténként depressziós vagy mert a buta pléhalfahím stílusod egyetlen nőnek még a buta ribancoknak sem jön át...
A gerontofóbiád oka pedig az hogy a szikár sportos srácok minden korosztályú nőnek bejönnek a nagy fizikumot meg nem tartják vonzónak de te erőlteted mert olyan egyszerű vagy hogy nem tudsz alapvető információkat egymás mellé tenni.
Az meg hogy a diplomásokra irigykedsz még nevetségesebb. Talán a diploma nem kulcs a pénzügyi sikerekhez előbbre lehet vele jutni mint a hobbikondi túlzásba viteléhez. Ennyi idősen egy versenyen sem voltál miből gondolod hogy bármit is bizonyítasz vele a kiszámítható péniszméret problémáidon kívül? A szteroidoktól csak rontasz a sajt helyzeteden minthogy javítanál vele még ha semmi károsodásod nem lesz akkor is. A kocsiddal kompenzálni beteg egyenesen fénylő óriástranszparenssel mutat rá hogy mennyi probléma van a magánéletedben amit ilyen szánalmas módon próbálsz kompenzálni.