Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margó Rigó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ismerősöm helyzete nagyon hasonlít az enyémhez.Amint diagnosztizálták nála az autoimmun kórt, minden problémáját éveken át erre fogták, és a kezeléssel kis híján "megölték". Tisztelt Praxisblog!    Előre is elnézést kérek a hosszú levélért, de hat év…..
Margó Rigó 2018.06.17 13:22:52
@inf3rno: Humira és társai nem bizonyulnak agresszív szereknek? Ezernyi mellékhatása van, mint tüdőrák, nem véketlenül van félévente kontroll, szívmegállás, nyirokrák, candida, nem is sorolom, mert rengeteg visszafordíthatatlan mellékhatása van. Ebben is óriási pénzek "forognak"....
Ahogy a mondás tartja, egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel (Mark Twain). Különösen igaz ez internet világára. A világháló a lehetőségek végtelen tárháza, ha információk terjesztéséről van szó, és ezzel láthatóan sokan élnek – még többen…..
Az évek óta intenzíven folyó homeopátia-antihomeopátia vitában új hang jelent meg a napokban: a Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztályának tagjai támogatták a Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezését, amely szerint a homeopátiás készítményeket…..
Margó Rigó 2016.01.30 23:55:03
Alimento Egy újabb csodaszer 2016.01.27 19:58:38
Történetünk egy csodás magyar találmányról, pontosabban a terméket megjelenítő honlapokon olvasható állításokról szól. A termék neve végül is meg fog jelenni, mert nem lehet elkerülni, de szeretném hangsúlyozni, hogy nincs lehetőségem a termék bevizsgálására és a neki tulajdonított tulajdonságok…..