Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hypofx

0 bejegyzést írt és 769 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kathleen Kennedy nevével 1994-ben találkoztam először, amikor elolvastam Charles Champlin George Lucas: A szárnyaló képzelet című könyvét. Volt a kiadványban egy fotó, ami az Indiana Jones és a végzet temploma londoni királyi díszbemutatóján készült, Steven Spielberggel, Kate Capshawval, Lucasszal,…..
Hörphörp...
Hypofx 2016.10.19 08:41:17
Aszongya, áradjon a THÉTA felétek!  Feléd meg a végtelen nyányó B)  ..
Hypofx 2016.02.08 17:58:34
Oglit sose unjuk meg! ..
Hypofx 2015.12.02 17:18:07
Subba Ha ez nem vicc, akkor az baj 2015.11.17 11:36:53
A Miniszter úr oldalára írta ez az alulcsillós, bemélyedt szájüregnyi plazmával gondolkodó, ámde szavazati joggal mégis rendelkező tüppedék: Én nekem az okos emberekre amúgy föláll B)..
Most lenne szükség leginkább egy keresztény hitet védő, határozott egyházfőre, amikor Hágár unokái leplezetlen hódító szándékkal ugranak neki Európa keresztény népeinek. Kőszikla kellene ezekben a nehéz időkben, nem egy celebeskedő öregember. Erdő Péter szelídszavú…..
Minden idők pofók rappere ma és itt, ezt: ..
Hypofx 2015.08.01 07:54:52
A MetalInjection.net webzine összeszedett egy listát, amin összegyűjtötte minden idők tíz olyan metal albumát, ami legnagyobb hatással volt adott stílusra, vagy hatással volt egy másik kialakulására. Érdekes lista, alapvetően egyet is tudunk vele érteni (na jó, talán a black metal…..
Én is unom a twerkelést , meg minden, de izéhozé, azért kb. erre még nekem is megállt a szivem. Kiverni ér! ..
Tudja valaki, hogy ezeket ki csinálta meg mért, vagy Erich Von Danikennél keressem a választ ?..
Csontos Sandra, fiatal kereszténydemokrata a Helyi Témának adott interjújában elmondja, hogy talicskával hordta a könyveket megsemmisítésre, valamint politizált az iskolában. A hölgy korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy besétált a Corvinus Egyetem aulájába társaival,…..
Az utóbbi pár hónapban többször is megfordultam a Kádár Étkezdében, ami a Klauzál tér egyik régi gyöngyszeme. Az éttermet 1957-ben alapította Kádár Béla, az elmúlt húsz évben pedig Orbán úr tulajdonában van a hely, aki egyben a szakács és a mindenkivel elbeszélgető host…..
Hypofx 2014.01.21 22:49:13
Bevallom, azt hittem, hogy a Felcsút és a Mezőkövesd NB I-be való feljutásával a nagy múltra visszatekintő MTK mintegy létszám felülivé válik a 16 csapatos bajnokságban. Elvégre milyen ciki lenne, ha a Puskás Akadémia egyből kiesne a másodosztályba az új stadionjával. A…..
Subba Dopeman karácsonya 2013.12.25 22:28:38
a jótékonyság  jegyében telt: Legalább nem italra költi..
Subba Arany Vasárnapina 2013.12.22 19:01:56
Ha már úgysem lesz idén fehér karácsony ..
Ilyen csúnya, borús időben nincs is jobb, mint egy dal, ami állítólag a nyárról szól ..
Kyle Lambert a Procreate nevű program segítségével boszorkányosan élethű festményt tapicskolt a pofók kis ujjaival Morgan Freeman-ről. 200 óra volt. Jój, de durva. ..
Már eléggé leszállóágban van ez az egész ingyenbuli-ügy, de sokáig azt gondoltam, hogy Deutsch Tamás például határozottan fel tudná támasztani. Most nagyon úgy tűnik, hogy ő sem, azért itt van néhány kulcsszó a legújabb Facebook-bejegyzéséből: közepsúlyosan…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Régóta tudjuk már, hogy az egyik legkommunistább magyarországi párt a Jobbik, a rezsicsökkentő-versenyben ezt végképp nyilvánvaló is tették, de úgy látszik, ezt kevésnek gondolják egy mérhető választási eredményhez, úgyhogy most bedobták az új arculatot. Új kampány, új…..
Hypofx 2013.10.26 08:22:25
A hollandok ma magyar gulyást ennének, jussatok ki negyed évszázad után egy Vb-re! • A magyaroknak saját kezükben a sorsuk • A szlovákok tét nélkül meccselnek a jó hírükért • A csehek még matekozhatnak kicsit Hollandia-Magyarország 1986 után újra…..