Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.esther

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Olvasói Hét filmjeit itt találjátok. A filmnek nincs központi története, egyedül egy központi eleme van, ami köré a két óra felépül, és ez a szeretet. Írhattam volna azt is, hogy a szerelem, de ez így nem lenne teljesen igaz, mert bár tény, hogy a legtöbb történeti szál fő mozgatórugója a…..
Néhány évvel az amerikai polgárháború kitörése előtt járunk a kontinens déli részén. Képzeljük magunkat egy olyan világba, ahol a barna hajúak nem tekintik embernek a szőkéket. A Django elszabadul című 2012-es Tarantino-western pont egy ilyen világot vázol fel, csak ez esetben a bőrszínükkel van…..
[Supernatural Movies] Pán 2015.10.28 15:00:00
A Pán Péternek több változata is napvilágot látott J. M. Barrie skót regény- és drámaíró 1902-ben íródott első műve óta, az irodalomban és a filmvilágban egyaránt. A soha fel nem növő fiú A kis fehér madár című regényben tűnik fel először, de ekkor még csak  mellékszereplőként van jelen a…..
A hónapban ünnepelte a filmes világ a 116. születési évfordulóját az egyik legzseniálisabb rendezőnek, Alfred Hitchcocknak. Bár Oscar-díjat hivatalosan egyszer sem kapott (bár kijárt volna neki), az Akadémia később mégis megajándékozta őt egy életmű-díjjal, amit ő a gála…..
m.esther 2015.08.30 17:34:50
@lutánnia: Köszi a dicséretet, és a figyelmeztetést is, azt főleg! :D Valamiért elronthattam azt az infot, és ha nem szólsz, lehet, hogy észre sem veszem.
Szuperhős-filmek évtizedek óta léteznek, és bizonyára mindenki látott már közülük egyet, ha máshogy nem is, akkor egy vasárnap esti tévékapcsolgatás eredményeképp. Ezek a képregényekből a vászonra adaptált filmek legnagyobb arányban talán mindig is a fiúkat, férfiakat…..