Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masika

0 bejegyzést írt és 381 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napló Barniról 1 év után 2010.10.29 10:15:00
Ismét ősz lett..Barni már 2,5 éves. Kiegyensúlyozott, boldog kisfiú. Ahogy figyelem, nagyon vegyesen örökölt tőlünk külső és belső tulajdonságokat. Mániás, (vagy ha másképp szeretnék fogalmazni: ragaszkodik a kialakult dolgaihoz.) mint az apukája. Nem mindegy melyik székben…..
masika 2010.11.18 03:01:07
Lassacskán megértem, hogy az ördögöt miért a kecskékről mintázták, sőt a napokban gyakran jutott eszembe az a mondás is, hogy ha nem tudsz káromkodni, vegyél egy kecskét.A két megesett kecskelányunk (anya és lánya, névszerint Picur és Kispicur), március elejére várják…..
Panka baba mindennapjai Majdnem 3 2010.09.01 21:35:31
Látszik milyen lelkes és lelkiismeretes blog író vagyok....a gyerek szülinapos vonalzója még mindig happy 2 birthday-t mutat..khm. Már felesleges kicserélni, 24 nap múlva 3 lesz....Hétköznap szaladgálunk a mókuskerékben, a hétvégéket pedig élvezzük, csendben szeretjük egymást.…..
Hunor&Minka&Zsigu Minka léptek 2010.09.19 22:15:00
A videó gyatra minőségű, telefonos és szembefényes, a lényeg azonban kivehető: megkezdték munkájukat azok a puha, apró talpacskák, valamint, hogy Micu is képes a tehetetlenség törvénye elleni lázadásokra. ..
Áron Félrehallások... 2010.06.06 19:53:00
Áron félrehallásai olykor rendkívül szórakoztatóak. És elgondolkodtatóak...A nappaliban játszunk, egyszer csak zajt hall a lakás másik pontjáról és összerezzen. "Csak apa jött ki a fürdőből", mondom nyugtatólag. "A börtönből?..." hallatszik a mégis…..
Hunor&Minka&Zsigu Amit én sose 2010.09.04 16:28:00
avagy klasszikus iskolapéldája a soha nem mond, hogy soha alaptézisnek:(a tulirózsaszín micsoda a körösztanyja szerzeménye, én ilyet tényleg sose... de meg kell követnem önmagam, valóban édes, na)..
Hunor&Minka&Zsigu Képekben 2010.08.26 09:36:00
Bármennyire is igyekszem minimál képessé tenni naplónkat, most mégis kikívánkozik belőlem három  aktuális kedvenc kép.Az első számú a konvencionális felállás és győzedelmes vigyor megörökítése:(Huncos hasonszőrűje itt látható)Ha Apa dolgozni indul, immáron ketten…..
Élünk. Nagyon is. Magunk mögött hagytunk egy fotómentes balatonos hosszú hétvégét, előttünk pedig áll egy barátos, sokemberes rövid hétvége.A Balatonos hosszúról annyit érdemes megjegyezni, hogy ismét megállapíthattuk, hogy kevés olyan hely van kishazánkban, ahol olyan…..
és igen, ma volt az az első nap, amikor egyik gyerekem sem volt egy szemhunyásnyit sem hajlandó egész nap aludni. Azaz de: este 6-kor Hunor ásítozott, Minka dörzsölgette pillogóit, én *kemény-anya* összecsomagoltam őket és jóóól meghajtottam a játszótéren a kicsiket.És csakis…..
Panka baba mindennapjai No1 2010.05.17 06:00:00
Nagyon kedves ez a kép számomra, nem tudom miért...talán mert annyira őszinte, kedves:-)..
masika 2010.07.22 08:31:23
6 hónapos kor környékén illett elkezdenünk a hozzátáplálódást, főként úgy, hogy lyánykám bizonyítottan el- és befogadó.Talán újabb kivetítésem a gyerekre, de még élénken él bennem Hunorral való viaskodásom, aki ugyancsak érdeklődő és befogadó volt a mikajánk iránt,…..
Ezen a felvételen Panka az apukájával beszél telefonon.némi segítség:""Eperke néztem apa, Eperke, előbb.Kapcsolatam, vártam. Pisiltem. Az előbb szóltam az anyucinak, pisilni kéne.Pisiltem a bilibe. Az előbb pisiltem. Tuc kekszet, tuc kekszet ettem. Megettem rudimat, nem…..
Hunor&Minka&Zsigu If I... 2010.03.24 15:06:00
Ha ittlenne, tudom, most büszke lenne rám... mindig is szeretett volna belőni egy számára élhető irányba, én pedig mindig is foggal-körömmel tiltakoztam az ő iránya ellen... később, talán túl későn, rájöttem, csak jót akart, azt szerette volna, ha elhúzhatná előlem azokat a…..
Panka imádja a bölcsit, örömmel megy és szívesen mesél róla esténként, jó döntés volt, továbbra is ezt érzem. Az viszont elég aggasztó, hogy lassan annyit van itthon különféle betegségek miatt, mint amennyi időt a bölcsiben is eltölt. Túl vagyunk a közelmúlt legdurvább…..
Hunor&Minka&Zsigu Hason(is)más? 2010.02.27 10:10:00
Kicsik, kerekfejűek, rókafülűek, párnán támasztóak, a mosoly a szájuk szögletében... vagy csak én akarom ennyire görcsösen látni a hasonlóságot?!Ezek lennénk mi: balra kiscucka, jobbra kisminka, egykorúan...
Panka baba mindennapjai Nagyon 2010.02.09 17:02:27
Harmadik hetét tölti Panka a bölcsiben, lassan kezdem elhinni, hogy ez tényleg nem büntetés egy gyereknek, hanem annál inkább ajándék már ebben a korban. A gondozónő is észre vette: nagyon össze vagyunk nőve a gyerekkel, ezért kicsit nehéz az elválás-hozzátette, nem…..
A mélyzuhanást mindig magasröpte követi. (tán csak nem depresszió?) Nem vagyok hipochonder, de megboldogult lánykoromban előszeretettel húztam magamra mindenféle tanított betegséget, légyen az belgyógyászati, hematológiai vagy akár pszichológiai téma. Aztán jöttek a manapság…..
Hunor virágszál kettős személyiségéről tesz újabban tanúbizonyságot, gyakorlatilag minden téren, légyen az játék, evés, bármi. A pillanat törtrésze alatt képes angyalból ördöggé válni. Mint ahogy arra is képes, hogy reggelire sajtkrémes sonkás kiflit egyen tejszínhabbal,…..
Végül Panka is beállt a sorba, egy hét bölcsi után egy hét betegszabadság következett. Torokgyulladás a diagnózis. Hétvégén lázas volt a lady, most kicsit köhög és folyik az orra, de szerencsére nem vészes. A láztól megijedtem, mert ilyen magas láza még nem volt. Egyik éjjel…..
Hunor&Minka&Zsigu Újabb játék 2010.01.28 21:23:00
Alapvetően szeretek kapni, és tudom, hogy elcsépelt, de adni talán mégjobban. Persze a magam sajátos feltételeivel. Azaz, ha van időm ráhangolódni a megajándékozott félre és akad elég energiám személyreszabottan ajándékozni. Mert annak csak úgy van értelme. Ezért is mentem bele…..
Hunor&Minka&Zsigu Rajongás 2010.01.26 09:37:00
Vállvetve emeljük Apjukkal a gyerekszoba szekrényeket egymásra, izzadunk, erőlködünk, majd minden a helyére kerül, elégedetten szemléljük a művünket, mire Hunormedve csillogó szemekkel tekintve apjára csak ennyit mond váóóó, Táti! Csak így, lazán, mintha én ott se lennék.....
Bölcsis lett a királylány. Még a beszoktatásnál tartunk, de eddig jól megy, igaz még csak kétszer voltunk:-) Az már biztos, hogy éhen fog halni, de szerencsére jól tartalékolt az ínségesebb időkre és a jelen bő 16 kilójából biztosan eléldegél egy ideig....:-) aztán meg…..
Hunor&Minka&Zsigu Dobozok 2010.01.18 19:45:00
Mért van az, hogy az ember lánya költözéskor döbben rá, hogy az egész élete pár kukászsákban és lezárt dobozban bőven elfér... és az igazán fontosak talán még ennyi helyet sem foglalnak el, hiszen itt vannak mélyen belül.....
Hunor&Minka&Zsigu Fotók 2010.01.14 21:54:00
Az elégedett, jóllakott, fürdés után azonnali teliberotyogással pelenkacserét igénylő, orrleszívott Pufifánk:és a szintén elégedett, jóllakott, fürdés után azonnal valami rágcsálnivalót igénylő, szintén orrleszívott IrigyKutya nagytesó, aki nem maradhat ki újabban egyetlen…..
Hunor&Minka&Zsigu Mint két tojás 2010.01.04 17:28:00
Minkettejükről kb. 3  hetesen, véletlenül készült egy-egy ilyen fotó. Az én rodzsaszín fölsőm egyezése is tényleg csak a véletlen műve (nomeg a praktikumé, ebből tizedmásodperc alatt tudok eleséget prezentálni éhező dedeimnek...): És aki számára ez nem lenne…..