Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artemiev

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapelőtt éjfélkor lezárult a GABO SFF novellapályázata, amelyre idén összesen 293 pályamű érkezett be. Köszönjük a novellákat, hatalmas öröm, hogy a tavalyi antológia sikere után ilyen sok alkotó jelentkezett. Az eredményhirdetés július 18-án, csütörtökön várható. A nyerteseket legkésőbb…..
  Tavaly, miután már három éve sikeresen hoztuk el a magyar olvasóknak a Jonathan Strahan által szerkesztett Az év legjobb science fiction és fantasynovellái című sorozatot, eldöntöttük, hogy egy hasonló tematikájú, de pályázatra épülő magyar kötetet is kiadunk, amely alkalmas lehet arra, hogy…..
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Artemiev 2015.07.30 06:26:29
@rémTündér /aprócska kismacska./:
:D... Baszki, valami bámulatos, hogy az önreflexió szikrája sincs meg benned :D. Jó sok ferdítést és konkrétan hazugságot írtál ide le, úgyhogy inkább csak összefoglalva reagálnék, nagy általánosságban a hülyeségekre:
-Kezdjük azzal, hogy a hozzád hasonló feminácik kétbites gondolkodása alapvetően hibás: a "nők" meg a "férfiak" nem két birodalom, amik harcolnak egymással. Az emberi faj részei, egyének, mindannyian, a saját egyéni felelősségükkel és jogaikkal. Az, hogy valakinek pinája vagy farka van a lába közt, még semmit nem árul el magáról az egyénről.
-A nők egyenjogúságát a nyugati világban valóban a feminista mozgalom vívta ki, mint a szavazás, munka, stb. ŐK, OTT, RÉGEN, 80-90 évvel ezelőtt. NEM pedig az a förmedvény, ami az utóbbi 5 évben megfertőzte a nyugati közmédiát. Kissé kurvára unom már, hogy ha valaki az elmebeteg hülyeségeiteket számon kéri rajtatok, a régi feministákkal takaróztok állandóan. Nah most tisztázzunk valamit: nektek az ég világon SEMMI közötök hozzájuk, sem jellemben és tartásban, sem pedig célokban. A legszembetűnőbb különbség, hogy rájuk valóban szükség volt, rátok pedig egyáltalán nem. Tudod, azért is írta a fenti nők többsége a papírlapjára, hogy MODERN feminizmus. Ezt látványosan figyelmen kívül hagyjátok mindig és próbáljátok magatokat egybemosni a régmúlt feministákkal, hogy valami morális alapot szerezhessetek a baromságaitoknak, ami megint csak gusztustalanul gerinctelen.
-Az hogy van, hogy a feminácik szintén látványosan nem vesznek tudomást az ő "privilégiumaikról", pl. a fentebb említett hamis erőszakvád? Csak az USA-ban több tucat esetben derült ki tavaly, hogy hamisan vádoltak férfiakat, akik rosszabb esetben már lehúztak pár hónapot/évet a börtönben, mert VALAMIÉRT (lehet, hogy a kitartó lobbizásnak köszönhetően?) ez az egyetlen büntetési tétel, ahol a vádlott addig bűnös, amíg be nem bizonyosodik az ártatlansága, és általában a vádló tanúvallomásán kívül nincs is más bizonyíték. Miért nem indul eljárás hamis tanúzás miatt a nő ellen? Már persze amikor nő az áldozat, és nem az elkövető, mert arról mindenhol mély kuss van, hogy amúgy létezik olyan, hogy a nő erőszakol meg férfit, meg a feleség veri és terrorizálja a férjét és a csemetéit. De ezen mindenki csak röhög, már ha a nő veri a férfit. Pedig az erőszak az erőszak, lényegtelen a nemi hovatartozása az elkövetőnek és az áldozatnak. Látod? Köztem és köztetek ez a különbség: én EGYÉNEKET látok. Ha valaki egy szar ember, akkor egy szar ember, akár nő, akár férfi. De csak AZ a nő vagy férfi. Ha a te logikádat használnám, akkor azt kéne mondanom, hogy "Az összes nő erőszaktevő, és hazug, hamis tanúzó!". Ugye mekkora baromságnak hangzik? Ugyanannyira, mint az olyan faszságaitok, mint hogy "Meg kéne tanítani a férfiakat arra, hogy ne erőszakoljanak!". Nah tudod mit, tehetsz egy szívességet: valahogy én és az összes férfi ismerősöm tudja ezt. És miért csak az erőszaktevő férfiakat kell megtanítani? Az erőszaktevő nőknek nem? Ők folytathatják nyugodtan? Miért nem azt mondjátok, hogy "Meg kéne tanítani az erőszaktevőknek, hogy ne erőszakoljanak!"? Látod már, mennyire ostoba a kétbites kommunikációtok? Nem, mi? Miért is látnád.

Tessék, érvek garmadája. Ha erre csak személyeskedést kapok válaszul, és nem érveket, pontról pontra lebontva, akkor hivatalosan is elkönyvellek egy femináci (szigorúan az egyenjogúság nevében) FASZNAK.
Artemiev 2015.07.30 10:06:42
@DrotosRiChard: A nagy semmi ellen... Te melyik dimenzióban élsz bazdmeg?
Artemiev 2015.07.30 12:19:05
@Knowhere agent: Jajjdejó, megint a "Nem Igazi Skót" fasz ellenérvelés.
Érdekes módon minden médiafelületen csak ezeket az elmebetegeket látni. Ergo ők határozzák meg a feminizmus nyilvános arculatát, hiszen ők magukat nem "radikális feministaként", hanem "feministaként" azonosítják magukat a kamerába/blogon/facebookon.
Ha a "normális feministáknak" nem tetszik ez, akkor elsősorban nekik kell tenniük valamit ez ellen, mondjuk bekussoltatni az olyanokat, akik ilyen gyökérségeket találnak ki, hogy "manspreading".