Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonVincenzo

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, álmot láttam. Ritkán emlékszem ennyire élesen rájuk, úgyhogy monitorra vetem, mielőtt a memóriahiányom martalékává válna. Igazából nem is bonyolult a története: két hete állt a játékautóm a fűtetlen garázsban, kint pedig jó ideje ordítottak a farkasok, félő volt, hogy megsínyli az akku.…..
DonVincenzo 2018.03.05 23:07:16
@Matenak: Na ő csak ne legyen sértődött. Havonta 4 napig folyik belőle az olaj, mégis szereted!
Képünkön nyolc nő a réseken át figyeli, hogyan érkeztek meg tegnap Debrecenbe a Wizz Air diszkont légitársaság első  utasai  Londonból. Pedig bemehettek volna, hogy lássák a hetente háromszor menetrend szerint közlekedő repülőgép landolását, amely még London-Lutonból…..
DonVincenzo 2018.01.23 15:41:06
@Dr. Tim Pedersen Dr. (egy L-lel): "Ne legyenek illúzióitok, nem sokáig lesz Db-i járat, ősszel majd szép csendben kivonul a sajtó csendjében."

Látod te bohóc, ennyit ér a nagy arcod. :)
A Wizz nem hogy nem vonult ki, hanem a tavalyi évben 200.000 feletti utasforgalmat ért el, csak Debrecenben. (Az egész reptér 300.000 felettit)
Úgyhogy bekaphatod okostojás! :D
1944. április. Amerikai B-17-es egy légvédelmi találatot követően zuhan a jugoszláv Nis pályaudvara fölött...
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..
1982. A brit miniszterelnök asszony, Margaret Thatcher lóg egy hevederen a királyi haditengerészetnél tett látogatása alkalmával. A Falkland-szigetek fegyveres visszaszerzése után a Vaslady népszerűsége megnőtt..
DonVincenzo 2015.09.26 20:45:51
@David Bowman: Szerintem is egy Mercedes 300 D Adenauer
DonVincenzo 2015.09.26 20:53:41
@DonVincenzo: Sőt,javítok mert csak hasonlít rá. Valóban Rolls-Royce Phantom V.
1885. Buccleuch Avon, minden labradorok őse..
DonVincenzo 2015.03.01 15:10:13
@warr: Arra gondolok,hogy a bukkanó tetején vették észre egymást,de már későn. A keskeny úton mindketten az út közepén mentek. A borult autónak a bal első kereke találkozhatott a másikkal mert az van kicsavarodva. (Nem vagyok helyszínelő)
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
DonVincenzo 2015.02.21 11:37:47
@kerepelo D: Nyugodt szívvel ajánlom az 1.6-ost mert hét évig használtam egy utolsó évjáratú I-es Focus kombiban. 2004-es évjáratú Fresh felszereltségű ami a Ghiától csak annyival szegényebb,hogy nem digit hanem manuális klímás,csak elől volt elektromos ablak és kazettás rádió volt benne CD-s helyett. 3 éves volt amikor megvettem és 10 amikor eladtam. Ezalatt csak kuplung alsó munkahengert cseréltem benne és egy kormányművet (bontottat 25ezerért) mert másnapra kellett az autó és nem volt időm felújíttatni a régit.
2x6km-es téli városi átlag sem ment 8 liter felé,de családi kirándulós 90-100-as tempónál 5.5 literes átlagok jöttek ki. (A fed.computert minden tankolásnál nulláztam mert érdekelt) :)
A csomagtartója pedig a katalógus szerint 20 literrel nagyobb mint egy B5 Passat Varianté. 520 literes.
1933. A 7 éves Hans Massaquoi Hamburgban. Később a Hitlerjugendbe is jelentkezett, de a nürnbergi törvények szerint nem vették fel. Libéria német nagykövetének és német feleségének fia. A háború után az USA-ba emigrált, ahol katonának állt. 1950-ben szerzett állampolgárságot...
McDonald's, Paul McCartney, viszont Douglas MacArthur és Andie MacDowell - mekkora a kavar e fránya mekkes előtag körül... Oké, aki egyáltalán foglalkozott fenti néggyel írásban, azért tudja, hogyan kell legalább azokat leírni, de a McPherson-MacPherson zűrzavar a magyar…..
DonVincenzo 2015.01.28 17:40:34
@csata ha jó:
"...a Mac-ot inkább a skótok, az Mc-t inkább az írek használják, de vannak átfedések. "

Vannak. Például Colin McRae aki skót volt.
  A hirdetést Vályi Pista küldte be a listára, és nem igazán térek napirendre fölötte. Míg mások szövegben alkotnak nagyot, ez képi világával viszi be állcsúcsra a vizuális jobbhorgot. Küldöm mindenkinek, aki szereti a szépet. A háttérben húzódó dunántúli lankák, a…..
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
DonVincenzo 2015.01.19 21:33:45
@MP: Én is pont ezt akartam írni de látom más is olvasott 20-30 éve autós újságokat.
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
Felgyűlt a sok ki nem vett szabadság, elfogyott az év, szögre akasztom hát a billentyűzetet. Ma még fáért mentünk, s mivel a Kati 190-esének és a foltos állólámpás Mercinek sem elég nagy az utastere, ezért elővettük a tökéletes karácsonyfa-bevásárló autót, a Bianchit.…..
A Prodrive-M3 egy igazi kultautó már, ára a 100 ezer eurót veri Forgattunk, nem keveset, ellenben sokat. Nem nagy titok, de egy meglehetősen alapos, háromrészes sorozaton dolgozunk Varga Cigány Zoltánnal. Annak idején, amikor kitaláltuk az egészet, még valójában fel sem merült a…..
DonVincenzo 2014.12.10 17:47:11
@nikarágja: Cserkuti.
Hányszor hangozhatott már el ez a mondat üzletekben, amikor bedöcögött a Coca-Colát szállító teherautó. Nézzük meg, hogy néztek ki egykor a világ minden táján ezek a kólaszállítók. 1970 körül. A cikk megjelenése után Komlós Béla olvasónk küldte ezt a képet a Facebookon egy magyar kólás…..
DonVincenzo 2014.12.09 22:07:21
@Namely: A Merci utániak olyanok mint a felette levő képen az 58-as. Opel Blitz
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
Jóbarátom alábbi ezüst Corsáját keressük, segítsetek Ti is! "Nem szokásom hinni a csodákban, de a részletek: új típusú Opel Corsa (Corsa D), a rendszáma: KXB-607, háromajtós, ezüst színű. Ismertetőjegyek: a hátsó ablakok és a csomagtérajtó ablaka feketére van…..
1976. Az erős keresztszél miatt a leszálló kisrepülő a pálya szélén álló kisteherautónak ütközik. Senki sem sérült súlyosan. Sanarate, Guatemala...
DonVincenzo 2014.09.06 22:32:00
@Andrassy Gabor: "a tűz lefelé nem terjed"

Kivéve,ha több tízezer liter kerozin folyik az épületben lefelé.
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
DonVincenzo 2014.09.03 21:11:02
@w a s d: Látszik alatta a hátsó futómű. A Suzukié,mivel az csak elől hajt,nem ilyen.
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
DonVincenzo 2014.08.17 20:20:09
Meglepődnek rajta, vagy sem, de már én is a Bianchival álmodom. A másfél héttel ezelőtti próbautunk előtti éjjelen azon kaptam magam, hogy valamiféle teljesen nyitott járműben ülünk Zsolttal egy olasz kisvárosban. A jármű leginkább egy városnéző vonatautó lehetett, tudják,…..
DonVincenzo 2014.07.17 18:42:34
@muhi: Aki 1988-as 206-ost ajánl az úgysem fogja megérteni ezt a trippet. :)