Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gsizoli

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
autózz! Öt méteres büntető 2011.11.17 07:43:00
Természetesen nem labdajátékokról lesz szó, hanem hatósági eljárásokról. Amikor tanultam vezetni, az oktatóm mesélte, hogy az egyik tanítványa simán leparkolt kb. 4 méterre a saroktól. A vizsgabiztos kérdésére, hogy milyen messze áll a kereszteződéstől, azt válaszolta, hogy…..
A múlt pénteki szmogriadónak már a kihirdetése is szabálytalan volt, hiszen nem hagytak felkészülési időt az embereknek. Tamás mindezek ellenére reggel tájékozódott és jogkövető állampolgárként meghozta a szükséges áldozatot, autóját otthon hagyta. A média hangos volt …..
gsizoli 2011.11.16 16:06:15
@SvenH.:

Van érettségid megoldod, ügyes gyerek vagy..a Blahára meg vegyél hobbi betont, azt tudod buszon is vinni...Teee Tarzan...
Mélygarázs lesz belőle? Kitalálom 3e havidíjért.
gsizoli 2011.11.17 07:28:52
@SvenH.:

Nem vagy túl követezetes, de csak megvan a lényeg:"es ha en ugy tartom hogy a Blahan a betonkeverot jaratni pont ugyanolyan alkotmanyos jogom van mint masnak a gurulo esernyojet tarolni akkor mi van?".
Na, akik ott laknak pont így gondolják, és tesznek Rád, meg a "miért van annyi autó" problámádra.
gsizoli 2011.11.17 18:05:24
@SvenH.:

A belvárosba a XI.-ből a Blahára járni nem luxus...??Áááá nem az, bammeg 15 perc villamossal..gratulálok ecsém! - vagy minden nap viszitek a betonkeverőt? Autóval úgy 20-30 perc lehet ha már van forgalom? Az értelmes képzeld tart autót a belvárosban, a hülye meg a "külvárosból" bemegy autóval a belvárosba, áll a dugóban, fizet a parkolásért no meg nyervog, hogy nincs hely.
Egyébként gondolom otthon se a kecód előtt állsz, minden nap/este felviszed a verdát a kéglibe, vagy Érden lerakod azt sárga busszal haza.
Na léptem, lökjél még valamit Tied a végszó.