Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaginaXX

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép tavaszi napon - amikor épp szakadt a hó - megcsörrent a telefonom. A vonal végén egy izgatott hölgy beszélt, aki elmondta, hogy bár nem tudja mi az, stencil ügyben keres minket. Az Üllői úti Hobbiboltból irányították hozzánk, - amit ismeretlenül is nagyon köszönünk nekik, - azzal, hogy mi…..
Kedves Olvasóink!Az év 10. hetében látszólag kevesebb újdonsággal leptünk meg titeket, pedig nem is. Sokat dolgoztunk a héten azon, hogy fejlesszük az információs anyagainkat. Fotóztunk is infografikát is készítettünk, videóztunk is. Ovalia Ornamentika stencillel készített díszpárnahuzat - a fotó…..
Kedves Olvasóink!Ígéretünkhöz híven összegyűjtöttük a 9. hét legfontosabb eseményeit a Pagina Galériában, nehogy lemaradjatok valami fontosról. Előző összefoglalónkat, mely a januári és februári eseményeket taglalja, szintén összegyűjtöttük és ajánljuk szíves figyelmetekbe.Keresztszemes stencil -…..
Az év harmadik hónapjához közeledve készítettünk nektek egy kis összefoglalást arról, hogy mi minden történt nálunk az év elején, különösképpen Februárban. Bőségesen gyarapodott új termékeink skálája, tartottunk nyereményjátékokat és akciókat, bővítettük jegyzeteinket a termékeink felhasználásával…..
Úgy tapasztaljuk, óriás méretű csipkés vagy mandala mintás stenciljeink módfelett népszerűek. Akár egy egész falfelületet látványossá tehetünk velük otthonunkban is, de remekül mutatnak éttermekben, közösségi terekben is, vagy a mandalás, keleties hatású minták pl jóga stúdiókban, wellness…..
Minap felmerült egy kérdés a Facebook oldalunkon, hogy vajon mi az a 3 legnagyobb hiba, amit stencilezéskor el lehet követni. Egyetlen gyűjtőnévvel én úgy nevezném, hogy a "hűbelebalázsozás". Iszonyatosan, rettenetesen, borzasztóan nagyon nagyon remélem, hogy ezzel a kis szösszenettel és firi-furi…..
Itt van az ősz, itt van újra, s vele együtt nyakunkon az iskolakezdés problematikája is. Egyik gyerek már holnap indulna a suliba, másik még szűkölve bújik meg az árnyat adó diófa lombjai között nagymamánál, mint aki soha ki nem mozdulna onnan legszívesebben, csak egy kis lekváros palacsintáért…..
Gyermeknapon innen, Anyák napján túl szeretnénk mi is gyarapítani azoknak a közös családi programoknak a számát, melyeken szülők és gyerekek egyaránt szívesen vesznek részt, amikor jelenlétükkel, a közös élménnyel, játékkal, alkotással ajándékozzák meg egymást. Ennél nagyobb kincset mit adni lehet,…..
Május közepén új stencil workshop helyszínünkön várjuk az érdeklődőket. A Rózsadombi Képzőművész Akadémia meghívására május 14-én 16 órai kezdettel nagy szeretettel várunk mindenkit stencil workshopunkra, aki hétvégi kikapcslódásként velünk, és még néhány alkotni vágyó társával szeretné múlatni a…..
Mostanáig workshopjaink nagy részében díszpárnahuzatokat stencileztünk. Szeretjük, szeretitek, ebben biztosak vagyunk. Jól választottunk alapanyagot, szép a színe, a legtöbb lakásba illik, szépen megáll rajta a festék, végül és nem utolsó sorban nekünk is könnyen…..
Úgy érzem, mostanra nem hogy kihevertük az év végi hajrát, de kicsit túl is punnyadtuk. Nem bírok hétfőig várni, úgy döntöttem, ma egy picit már dolgozok... jó, épp csak egy rövidke írásnyit, ebben viszont nektek szegezek egy cseppet sem lényegtelen kérdést:Mely napotok…..
Bibliofil körökben alapvetés, hogy könyvet nem adunk kölcsön... ha mégis elgyengülnél, vagy elgyengülne könyvmoly családtagod, barátod, ismerősöd, bizony nagyon jó használatot tesz majd egy kis könyvpecsét, amivel megjelölhető a szeretett olvasmány. Az Ex libris pecsét grafikája általában valamilyen…..
Vészesen közeleg a Karácsony. Legtöbbünk minden évben megfogadja, hogy nem hagyja az utolsó pillanatra a karácsonyi meglepetések beszerzését, elkészítését, aztán valahogy mégsem úgy jön össze. Sebaj, nincs még veszve semmi! Ha sajátkezűleg készült meglepetést szánsz családodnak, barátaidnak,…..
Hogyan stencilezz díszpárna huzatot otthonodba, vagy ajándékba? Pofon egyszerű, de tényleg… olvasd el leírásunk és ne aggódj: ha betartod tanácsainkat, garantált a siker! 1. Készítsd elő a szükséges kellékeket:- stencilt- kimosott és kivasalt textilt, amiből majd párnahuzatot varrsz, vagy kész…..