Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BKKata123

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda van, a dél-spanyol ősz első napja. Az elmúlt napokban minden újság főcímben hozta, hogy vége a nyárnak, ennyi volt, viszlát, a mai Kolombusz Kristóf nap meghozza az őszt, a lehülést és a szakadó esőt az egész félszigetre. Na, ez így is lett, tegnap még gyorsan felvettem a nyári ruhámat, a…..
Elég sok idő telt el az előző poszt óta, aminek az a magyarázata, hogy nem volt időm vagy kedvem írni. Ugye mindig időjárásjelentéssel kezdem, legyen így most is hát: amióta Alexáék elmentek, május második hetében, azóta nem esett az eső és nyár van. Néha nagyon nyár, néha kevésbé. A szél…..
Kedves Kis Otthoniak! Már olyan régóta élek itt, hogy kezdek hozzászokni pár dologhoz, pl ahhoz, hogy minden szöveges üzenet végén úgy kell elbúcsúzni, hogy XX. Ez valami olyasmit jelent, hogy szia puszi csók üdv. De ezt idegenek is nyomják. Állítólag iróniából, aztán innen szépen átcsorgott a…..
Jaja, tudom rég írtam, ami ráadásul nem is igaz, mert itt van ám a sorban következő blogbejegyzés már vagy 2 hete, csak vmiért nem volt kedvem feltölteni. Nem olyan izgalmas, az lehet a baj. De most megint esemény van, amit leírtam már pár érdeklődő szerettemnek, szóval gondoltam akkor legyen egy…..
Na tehát az első bekezdésben főleg a közelebbi barátokhoz szólnék röviden. ( A drámai történet kb 5 bekezdés múlve kezdődik, ha egyből oda akarsz görgetni.) Először arról, hogy hogy lehet elérni minket: skypeon szinte mindig, mert ott mindig onlájnék vagyunk. Ezen túl engem el lehet érni…..
Na hát igen, múlt hét szombaton (szigorúan a régóta tervezett programjaink előtt) beköszöntött a randa mediterrán tél, és azóta is minden másnap visszatér. Már most látom, hogy nem fogjuk szeretni egymást, mert elég aljas egy dolog. Szerencsére nem tart sokáig, jövő hét elején már itt is hagy…..
Hát igen, mint azt előre sejteni lehetett, a kezdeti posztcunami után belassulás következett, és nem csak a virtuális, de a valós életemben is. Az előző év ezerrel pörgése majd közepesfokú befordulása, illetve életunalmam (plusz munkahelyutálat) után most előbb a költözéssel járó előkészületek…..
Sajnos az uj mentas linuxomon keptelen vagyok egyedul atallitani a nyelvet magyarra, pedig mar vagy ketszer 2 percet raszantam, ugyhogy most ekezet nelkul kell olvasnotok. Nos tovabb folytatodik a dekurvajolerzemmagam hangulat, kezdem aterezni, milyen az, amikor egy nyaralasban el az ember.…..
Ismét eltelt pár nap a nyaralásból, igazából mászkálás volt a fő téma, jövünk-megyünk felfedezünk, eszünk-iszunk vásárolunk. Szépen lassan meglesz minden. Megvan a kedvenc bioboltom, voltunk már piacolni, ma indiaiban ettünk, lett kedvenc oliva árusom is. A speciális táplálkozási szokásaim…..
Új bejegyzés a blogon   Ami arról szól, hogy van munkám! Pontosan 1 hónap múlva nyit egy fitness terem, ahol én leszek az egyik recepciós és jógaoktató. Amúgy a Kriszti által kerültem ide, ma voltam megbeszélésen, és fel is vagyok véve. Az első egy hónapban elég sokat fogok dolgozni, de aztán…..
Nyaralás a Hotel Krisztinában   Annyit meg kell jegyezzek, hogy képek azok már készülgetnek, csak egyelőre nincs kedvem feltölteni őket ide, amikor meg lesz kedvem, akkor meg mindeb bizonnyal otthon leszek, ott pedig még ugye nincs vezetékes net, szóval spórolnunk kell a bájtokkal, de addig is…..
Hétvége Pénteken megkaptuk a lakáskulcsot, az ingatlanosunk el is dobott minket, meg a kisebb bőröndjeinket. Este meg Kriszti szedett fel minket Gibraltáron a fő téren, 2 bőrönddel, szombat este pedig az utolsóval is, így végre elkezdhetjük a berendezkedés első részét. ( A második rész majd akkor…..
El. Na de hol, miért, meddig, hogyhogy?  Tehát röviden Spanyolország legdélebbi részén, egészen pontosan La Linea de la Concepicónban, Gibraltár mellett egyből. Azért, mert ezt terveztük már majdnem 3 éve (ezúton is köszönjük a remek tippet Évikének), és mostanra jött össze, vagyis kapott munkát…..
Lakáska Képek 2015.09.07 11:11:27
Már majdnem kész, de még nem. Jelenleg így néz ki, a felújítás utolsó stádiumában járunk.     ..
Lakáska ITT! 2015.07.29 13:18:52
LAKÁSKA ..
Lakáska Erről van szó 2015.07.29 13:17:15
Szeptember végére elkészül a kedves kis lakásunk, teljesen új formát kapott, kívül-belül megújult, és ez azt jelenti, hogy hamarosan kiadóvá válik! Jellemzői: - XII. kerület, Avar utca eleje - 40 nm, első emelet, lift nincs - nagy, világos szoba + alvógaléria, hall, pici…..