Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
hogyvolt Szomszédok 1x07 2009.04.18 15:00:00
Mi történt két hete (azaz tegnap)? Relatíve csendes részt zártunk. Vágási Ferinek tanfolyamot ajánlottak és balatonszabadi beutalót, Jutka volt főnökével kávézott; Mágenéknál féltékenységi roham volt, pénzhiány, illetve táborozó Julcsi (eddigi teljesítményéért ezennel…..
Belsőség Koppány.Solex.Lada 2009.04.02 02:32:00
Mi tagadás, nem éppen verőfényes nyári napsütésre ébredt az ember vasárnap reggel. Ismerik az érzést, mikor tudjuk, hogy ez az a nap, amikor ki sem kell kelni az ágyból. Nem lehetett, megegyeztünk, hogy ma irány Tatabánya, Lada-találkozó lesz ott, az olyan pedig általában jó…..
Mister Rokonszenv nagy utat járt be: a nagy pofozkodóból, a ravasz fiúból, a rosszfiúból, vadnyugat hőséből lett fineszes, mindenkit megértő, minden problémát megoldó Don Matteo. És ez a szerep, az a szerep egyaránt jól áll neki.Megvallom nem sokat tudtam róla – túl, ami a…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Belsőség Vajon milyen autó ez? 2008.02.28 13:25:00
Drága Belsőség Olvasó! Elérkezett az idő, hogy bemutassuk Önnek a Totalcar-flotta új tagját, a .... -et! Remélem, hogy nagyon tetszik a belső világítása, amit 5 nap használat után is mások fedeztek fel a ....-ben. Hasonlóan nagy örömmel hívom fel a figyelmet a csövekre,…..
Lajaa 2008.02.28 14:28:19
Belsőség Jó csaj, jó bukó 2008.02.28 11:00:00
Az idejekorán elsüllyedt posztokat tartalmazó mappában bukkant fel ez a tavaly nyáron készült kép. Mari barátnőm modell, nem esik nehezére, ha fényképezik, sőt, képes egyenes vonalon, tökéletesen elvonulni akármekkora tömeg előtt, akármilyen ruhában. Nem egy nebáncsvirág, a…..