Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davidbrent

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön a folytatás! Sorban állt a téma, de végül csak befejezem, az első rész néhány poszttal lejjebb olvasható. Nem azért késett, mert ennyit godolkodtam rajta, hanem babával nehezített képvadászatot kellett űznöm, de még így is vannak hiányzók. Például a kisbenzinkút,…..
HUGIPAKK Negyven fölött az ég 2008.07.08 17:01:00
Szeretném előre tisztázni, hogy nem önajnározó posztot akartam írni. Ezzel kapcsolatos mindennemű hasonlóság, látszólagos egyezés a véletlen műve. Most, hogy ezt helyre tettük, hadd osszak meg néhány gondolatot a közelmúltban megtapasztalt élményeimről. Van nekem egy…..
Adtam magamnak egy ötletet ezzel az előző babahordozós posztban tréfásan elejtett megjegyzésemmel, miszerint ha vége a boldog békeidőknek (tudniillik GYED), szívesen beszámolok az autófinanszírozás érdekfeszítő témájáról, ha már unjátok a bébis dolgozatokat. Nos, a…..
HUGIPAKK Csak főzz, pucéran 2008.02.27 14:23:00
Soha nem értettem, miért pucér szakács Jamie Oliver (az eredeti cím 'The naked chef'), valószínűleg jobban visszaadta volna a cím jelentését a fordító, ha a címben rejlő 'naked' szó másodlagos jelentést próbálja megértetni, azaz hogy Jamie barátunk annyit szeretne közölni…..
davidbrent 2008.02.27 17:01:49
www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/ David Brent egy briliáns BBC sorozat főszereplője, itthon is ment valamelyik adón 'A hivatal' címen. DVD-n is kapható, asszem 2 évad van már belőle, no nem kell a 'Lost'-ra, vagy ilyesmikre gondolni, egyrészt itt egy évad kb. 6 részből áll, másrészt aki a ködös Albion fiainak humorát kedveli, annak egy hihetetlenül szellemes filmélményben lesz része.