Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilincs ami nincs

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Vigyázat! Omlásveszély! 2015.12.07 10:19:04
  Az emberek általában teli szájjal zabálják a kellemes hazugságot, viszont csak cseppenként nyelegetik a keserű igazságot.  (Denis Diderot, francia filozófus, 1713. október 5. — 1784. július 31.) Magyarország jövőjére és boldogulására nézve rendkívül tragikus…..
kilincs ami nincs 2015.12.08 06:00:13
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Miért végre? Te is tudod, hogy a liberalizmus már régóta dől befelé - a szabadelvűség és szabadság nem jó, ezt bárki láthatja!
JogÁsz Megint elmeszeltek 2015.12.07 17:51:14
Hol is meszelték volna el újfent Magyarországot, ha nem Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságán. Nem először. És félek, nem is utoljára. De ami a most kihirdetett ítéletben igazán szégyellni való, az az, hogy a magyar hatóságok ismét megszegték a diszkrimináció,…..
kilincs ami nincs 2015.12.08 05:57:26
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Így igaz, elsöpri majd ezt a bíróságot egy igazságos forradalom nemsokára. Hiszen a liberális-ateista nyugatnak befellegzett és mindjárt vége van. De tényleg!
Hamarosan olyan alaptörvény módosítás készülhet a hatalom részéről, ami szerint a függöny mögött bujkálni a kellemetlen kérdések elől rendkívül nemes és bátor cselekedet. De az is lehet olyan feles törvény kerül megalkotásra ami megtiltja az ellenzéki képviselőknek a…..
kilincs ami nincs 2015.12.08 05:55:12
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Így van, a magyar választók bölcsek és tudják, hogy Orbán most a legjobb. Kár, hogy a nyugati-liberális választók még nem ilyen bölcsek, persze csak idő kérdése és megvilágosulnak és maholnap bedől a rendszer (már most is nagyon gyenge).
Hadd kezdjem ezt a bejegyzést boldog emlékezetű Karl Popper jeles gondolatával, melyet a jövővel kapcsolatban vetett elénk: amíg nem láttunk ilyen folyamatot, addig semmiféle módszerrel nem tudjuk előre jelezni azt, hogy a hernyóból pillangó lesz. És hadd említsem meg mindjárt e…..
kilincs ami nincs 2015.12.08 05:51:49
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Természetesen nem kell - Magyarország sokkal jobb utat választott most is, mert a választók bölcsek voltak és tudják, hogy a német-EU-s libárális-iszlamista hanyatló irányvonalnak befellegzett, ott sokkal rosszabb az élet. De legalább is nemsokára az lesz. Egy múló világ, az USA-val együtt már maholnap bedől, helyét átveszi az Oroszország és Magyarország által képviselt igaz keleti megvilágosodás.
bircahang Mikrosengen 2015.12.06 16:16:00
Miután a nyugat kiszívta a kelet vagyonát kozmikus porszívóként, most fenyegetőzik. Többsebességges EU, két euró, most már két schengeni övezet is. Ezek az új jelszavak. Fatima Mertkell kancellár mindenkit meg akar büntetni, aki ellenzi az Európai Kalifátus…..
Egy érdekes cikkre bukkantam a kanadai Waterloo Egyetem kutatóitól. A cikk eredeti címe is érdekes, de én az ateista nézőpontot emeltem ki belőle. Az eredeti cím:"On the reception and detection of pseudo-profound bullshit", azaz "Álbölcsességek észlelése és a rá való…..
kilincs ami nincs 2015.12.08 05:44:27
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Így van, kitűnő érvelés! Azáltal, hogy te ateista propagandának minősíted már nem is igaz, cáfolfa vagyon. Ámen.
Pár hete folyamatosan visszatér, hol érvként hogy fenyegetésként az a fordulat, hogy a kvótarendszert megtorpedózó országok kimaradhatnak Schengenből, és nekik ismét visszaáll az ellenőrzés az Unió belső határain vagy azok egy részén. Legutóbb pl. a HVG-n jelent meg ez a hír,…..
kilincs ami nincs 2015.11.29 18:45:54
@maxval bircaman BircaHang Média: Igen Márkell demagóg. Mert Ezkell a népnek. Demajd belebukik (segíteni a menekülteken nem jó senkinek Európában), és jön helyette egy igazi antiliberális H., és eljön a megvilágosodás és a menekültek odébb állnak.
Van-e alternatívája a liberalizmusnak? Meg kell különböztetni a nyugati világunkat átható liberális metaideológiát a mai politikai liberalizmustól? Vagy kár is erről beszélni, mert a liberalizmus térben és időben behatárolt volt, és mára kimúlt? A liberalizmusról vitáztak…..
kilincs ami nincs 2015.11.29 18:41:24
@maxval bircaman BircaHang Média: Így van, a jövő az emberies putyini eszmerendszeré. Minden kisembernek jobb lesz, boldogabb lesz. Már hamarabb is bebukott volna a szabadelvűség, csak a háttérhatalom ármánykodása miatt maradt fent ilyen sokáig. Igazából senki sem szereti a szabadelvűséget.
Ellentétes üzenetek jöttek a hétvégén a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt háza tájáról. Mindkét jelentősebb támogatással rendelkező ellenzéki párt szólt a másikhoz, meg a választókhoz is. Az MSZP veszekedős, a DK építkezős üzeneteket fogalmazott…..
kilincs ami nincs 2015.11.29 18:37:41
@maxval bircaman BircaHang Média: Dehát nincs reménység, a nyugati liberlális eszmerendszer már majdnem bedőlt. Senki sem akarja (csak a félretájékozott állampolgárok akik nem olvassák az igazi, mélyelemző bloggereket).
A legfrissebb botrány: Pestszentlőrincen egy férfi bántalmazott egy nőt. Ez önmagában még nem ügy, hiszen az a nő áteshetett éppen egy vak komondoron is, de ez esetben mégis van súlya a dolognak, mivel nem családon belüli nevelésről volt szó - ez nem igazán zavarja a…..
kilincs ami nincs 2015.11.29 18:35:52
@maxval bircaman BircaHang Média: Amióta kersztényelenes nem szeretni Putyint.
Amikor azt gondolhatnánk, már nincsen lejjebb, akkor kiderül: de bizony van! Amikor úgy hihetnénk, hogy minden szart láttunk már, akkor új versenyző bukkan elő a fekáliából és büszkén megrázza magát.  Történt pedig, hogy Győrben jótékonysági sütivásárt hirdettek a…..
kilincs ami nincs 2015.11.29 18:33:59
@maxval bircaman BircaHang Média: Így van. Liberalizmust csak a nyugati demokárciák félretájékoztatott választópolgárai akarnak.
bircahang A Pentagon tudta 2015.11.29 10:10:00
Egy kiszivárgott 2012-es Pentagon-elemzés előre megmondta, mégsem tett semmit ellene az amerikai kormányzat. A jelentés főbb megállapításai: Nem léteznek “demokratikus felkelők”. A szír kormányzat fő ellenfelei a szalafista csoportok és az Al-Kaida, ezek állnak a felkelés…..
kilincs ami nincs 2015.11.29 18:32:24
Megdöbbentő tény, de a házasságok és állandó párkapcsolatok több mint 90 százalékában felmerül a megcsalás kérdése, még ha csak vágyak formájában is. Bár hűségesnek maradni leginkább elveken, és saját döntésen alapuló magatartásforma, a kísértést mégsem tudja…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 08:53:04
@maxval bircaman BircaHang Média: Így van. Ha például szex közben focira gondol valaki (hogy tovább tartson) az iszonyú megcsalás. De a kategóriák közül az “Egyéb” a legnagyobb megcsalás (pl. ide tartozik az ha egy lehulló falevelet felveszel).
kilincs ami nincs 2015.11.25 16:27:59
@maxval bircaman BircaHang Média: Te tudod, de nem itt publikusan teregetném ki titkos vágyaimat. Nem illik egy bölcs, háttérelemző közbloggerhez.
Mandiner blog Na, ugye 2015.11.25 12:01:00
1. Na, ugye. 2. A francia kormányfő közölte: le kell zárni Európa határait. Több migráns nem jöhet. S mire is hivatkozott Manuel Valls? Többek között azokra az értesülésekre, amelyek szerint legalább két párizsi merénylő Görögországon és Szerbián át, menekültként…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 16:25:38
@maxval bircaman BircaHang Média: De a nyugati liberális demokrácia (akinek az egyik vezetője Mertkell) bukásra van ítélve, nem? Szóval már csak párat kell aludni és a nép leszavazza az ilyen rendszert (ahogy ez már Magyarországon és Ororszországban bekövetkezett).
Párizs, 1968. Zavaros fejű és rendezetlen küllemű diákok lázadnak a kötelmekkel teli élet ellen; gyermeteg indulataikat a nyílt utcán élik ki, hiszen, hol hatalom van, ott elnyomás van, s ahol elnyomás van, ott jogos a pusztítás. Ők mindenütt elnyomást láttak és csak pusztítottak – de nem…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 09:21:49
@maxval bircaman BircaHang Média: Ezt speciel (nagy ritkaság a te bölcs fejedtől!) rosszul tudod. Magyarul a német kancellár: Miértkell. Esetleg: Márkell. (Csakúgy mint az orosz elnök magyarul helyesen “jóságos, bölcs vezér”).
kilincs ami nincs 2015.11.25 16:23:04
@maxval bircaman BircaHang Média: De a nyugati liberális demokrácia (akinek az egyik vezetője Mertkell) bukásra van ítélve, nem? Szóval már csak párat kell aludni és a nép leszavazza az ilyen rendszert (ahogy ez már Magyarországon és Ororszországban bekövetkezett).
Paks2 talán a világ legértelmetlenebb gigaberuházása. Körülbelül annyira értelmetlen, mint a négyes metró. Ilyen alapon piramisokat is építhetnénk a kedves vezetőinknek, az is ennyire "jó" üzlet lenne. Sokba kerül, nem, irtózatosan, brutálisan hihetetlenül sokba,…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 16:12:03
@maxval bircaman BircaHang Média: Így van - egy igaz putyini illiberálist nem zavarhatják meg a tények! Egyébként is az atomreaktor hasznos dolog, főleg a régebbi orosz fajta (honnan lehetne egyébként beszerezni az igazi politikai játszmákhoz való polónium-210-et?)
Tegnap este, az egyik tévéstúdióban szóba hozta a műsorvezető, hogy Orbán Viktor a múlt pénteken közmondást idézett. A csinos újságírónő a szokásos miniszterelnöki rádióinterjújára utalt, amelyben az ország első embere a paksi atomerőmű bővítéséről beszélt, és ez…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 16:04:16
@maxval bircaman BircaHang Média: Szerencsére csak egy hangos kisebbség a balliba gágogása ez. És ez előbb utóbb az egész világon így lesz, hiszen már dől be a liberális demokrácia, gyengül a nyugat. A legtöbb ember (nyugaton is) áhítozik egy illiberális rendszer után. Sokak tervezik, hogy (ha mégsem jönne el országukban ez a kánaán a közeljövőben) megtanulnak magyarul vagy oroszul és emigrálnak az egyik országba. Mint pl. Gérard Depardieu, de Steven Seagal is tervezi. Nagy csapás az ilyen emberek elvesztése, és őket tömegek követhetik a keleti vándorlásban.
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 09:11:13
@maxval bircaman BircaHang Média: Így igaz. Sajnos Isten csak ezt a két pártot áldotta meg reális győzelmi lehetőséggel. Másra szavazni tehát nem érdemes. Sőt az a legjobb, ha nem is megyünk el szavazni.
Vendégszerzőnk, Szerencsés D. Márton írása   Nem féltünk eléggé „Ha elfogadjuk az amerikai történész, John Lukacs javaslatát, hogy a huszadik század 1914-től 1989-ig tartott, akkor e történelmi időszámítás szerint mi most éppen sehol sem vagyunk” – mondta Kertész…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 08:47:04
@maxval bircaman BircaHang Média: Dehát istentelen terrorizmus vagy sem, akkor is csak (idézve egy régebbi hozzászólásodat): “pár francia szarházi hal(t) meg”:
petrovai.blog.hu/2015/11/15/_bezzegmagyarok

Nomeg, ahogy mondtad: “A lényeg: mindez gyorsítja a liberalizmus bukását. Mert ez az igazi baj, nem az iszlám."
Bevándorlás és terror nem függ össze. Hanem ugyanaz. A kettő inkább intenzitásában különbözik, lényegében nem. Persze állításom magyarázatra szorul, s természetesen nem is maradok adós vele, ám mielőtt belemelegednénk, vegyük a kategorikus szillogizmusok egy szép…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 07:39:02
@maxval bircaman BircaHang Média: Így van, az ellenzéki (pláne ha liberális!) újságírókat nem simogatni kell, ezt Putyin is tudja.
Kell a sokk Európának, aminek szívében, Brüsszelben a második világháború óta először zárják be szombaton a zsinagógákat. Vajon igaza van a város főrabbijának, és valóban nincs már jövőjük a zsidóknak Európában? Egy biztos: a Saul fia 4 rangos díjat kapott a hétvégén:…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 07:35:05
@maxval bircaman BircaHang Média: Teljesen igazad van nekem is gond, ha moziban kell valamit megnéznem. Zavar a túl nagy vászon, de leginkább az hogy még pénzt is kérnek érte!
Orbán Viktor pár napja ismét  szerepelt kedvenc kormány-médiájában, interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának. Az illiberális kormányfő ezúttal azonban akkorát ment, hogy az a szokásosnál is jobban kiakasztotta a hantamétert, ezzel Pinokkió-díjat…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 07:05:13
@maxval bircaman BircaHang Média: Így van, Orbán a ballibektől és az amerikai követségtől teljesen függetlenül tud nagyon okosakat mondani.
A magyarok szeretik a szólásokat, közmondásokat – az ezekkel foglalkozó kiadványaink népszerűségéből legalábbis erre következtetünk. És miért is ne szeretnénk mi, magyarok a közmondásainkat, hiszen olyan gazdag szólásaink tárháza, hogy abban mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat.Akár…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 07:02:10
@maxval bircaman BircaHang Média: Bölcs hozzászólás. Tudvalevő például, hogy sok dakota közmondás létezik a magyar nyelvben.
Putyin. Ha egy baloldalinak meg kell neveznie egy nem kívánatos külföldi politikust, alighanem Putyin fog először eszébe jutni. Indoklásként hozza Ukrajnát, a melegeket és talán még Paks 2-t is. Persze ez nem csak a baloldaliakra igaz, hanem az Európai Unióra is. Putyin egy olyan…..
kilincs ami nincs 2015.11.25 06:54:17
@maxval bircaman BircaHang Média: Természetesen, ahogy mondod, Putyin igazi, jó humanista alternatívát mutat (ahogy az a “ФСБ взрывает Россию” című könyvben is ki van fejtve). A világ sokkal jobb helyzetben lesz erkölcsileg (és anyagilag is!) ha elvei több nyugati országban elterjednek a csúnya liberális eszmékkel szemben és az azokat valló pártok kerülnek hatalomra (ami egyébként már mindjárt bekövetkezik. De tényleg. Tutira.).
Nem akarok túl sokat hozzátenni a címhez, előttünk zajlanak az események. A régi Európa összezár, és Putyinnak, Orbánnak sikerülhet leválasztani az új mag-Európáról Kelet-Közép Európát, amely megmarad a Nyugat olcsó munkaerőbázisának és féldiktatúrák keltetőhelyének.…..
kilincs ami nincs 2015.11.21 17:08:22
@maxval bircaman BircaHang Média: Teljesen igazad van. Nem liberális alap kell (ahol például mindenki egyenlő a törvény előtt és szabadon kifejtheti véleményét), hanem emberi alap kell, ahol az ember igazi, a teremtőtől adott jelleme jön elő (mert az természetes).
kilincs ami nincs 2015.11.22 23:00:38
@HaFr: Nem tudom, nyugaton talán valamilyen áhitatos-vallásos-irgalmatlan áldemokráciát. Keleten lefejező-kalifátust. De @maxval bircaman BircaHang Média: -t kell megkérdezni, ő majd kijavít, mert mint világlátott háttérelemző pontosan ráérez a trendekre, a nyájnak éjszakai lámpásként utat mutat.