Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takibacsi

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott ültünk a tévé előtt, majszoltuk a cseresznyét, amit nagypapám fájáról szedtünk. Izgatottak voltunk, hisz alig vártuk, hogy kezdődjön a Tenkes kapitánya. A germersdorfi cseresznye édes volt, Eke Máté nyelve csípős, kardja hegyes, kalandjai pedig felejthetetlenek. Tudod, Taki…..
takibacsi 2013.10.08 14:13:58
Gólszerzők, gólátlagokkal: Peti: 4 (2)Zoli: 4 (0,8)Vitya: 4 (0,57)Roli: 4 (0,57)Edu: 2 (0,22)Kocsis: 1 (0,5)Isu: 1 (0,17) Lejátszott mérkőzések: Milán: 9/9Edu: 9/9Kristóf:9/8Vitya: 9/7Roli: 9/7Márk: 9/6Isu: 9/6Zoli: 9/5Kocsi: 9/2Peti: 9/2Zsolt: 9/1 Tabella:..
Bácsi Milan - Red Blue 3:1 (1:1) G: Gábor (2), Vasi (1) 2012.07.15. Láng, 1 néző Bácsi Milan: Milán, Kocsis, Gábor, Vitya, Vasi, Márk, Edu Hiányzók: Kristóf, Roli, Andris Játékos szurkoló: Kránk A csoport végeredménye:…..
Bácsi Milan - Békás City Hurricanes 6:3 (1:3)G: Vitya (3), Kocsis (2), Roli 2012.07.08. Láng, 3 néző Bácsi Milan: Ebergényi Zsolt, Milán, Roli, Kocsis, Tóth Gábor, Andris, Vitya, Edu Hiányzók: Kristóf, Márk A csoport állása:…..
Bácsi Milan Bácsi Insider #2 2012.02.17 10:26:00
(Kiadja és szerkeszti: Andris) !! SZENZÁCIÓ: a nagy érdeklődésre való tekintettel előre hozott számmal jelenünk meg !! A Kocsis paradoxon A Bácsi Milán védekező közeppályását Kocsis „Mindenttudok” Lacit lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy dolog biztos: mindenkinek…..
takibacsi 2012.02.17 11:23:20
@Bácsi Kristóf: én olyan cikket szeretnék írni, amit pl TE is csak itt olvasnál el mindenkivel egy időben, értem?
takibacsi 2012.02.17 11:28:02
@Bácsi Kristóf: te kinek mutatod meg? nekem? :)
Wernádó - Bácsi Milán 1:0 (0:0), G: Kránk (ÖG) 2012.02.12. 8:00,  Láng csarnok, játékvezető: Gyula + Csaba, 3 néző Bácsi Milán: Kristóf, Edu, Milán, Laci, Márk, Kránk, Roland, Vitya Hiányzók: Andris Sérülten/betegen/másnaposan szurkoló: Andris A csoport kör…..
...hogy a komolyabb eredmények hiánya egyértelműen a támadóink gyenge szerepléséből következik. 6 ponttal előrébb járnánk, ha az ikszes meccseinken a tonnányi helyzetből csak néhánnyal többet rúgunk be. Simán első háromban lehetnénk, nem kéne semmin izgulni.No de, nézzünk…..
Iszomláz - Bácsi Milán 1:1 (1:1), G: Roland2011.11.27. 14:00,  Csata utca, játékvezető: Keménykezű Károly, 13 nézőBácsi Milán: Kristóf, Milán, Laci, Márk, Kránk, Andris, Roland, VityaHiányzók: EduJelenlegi tabella: bajnoksagok.huGólszerzők, eredmények:…..
A Bors már a negyedik interjút szenteli Geszti Péternek, az X-Faktor egyik zsűritagjának, aki csak a mai részben árulta el, hogy a tehetségkutatóból kétszeresen profitál. Nemcsak mentorként kaszál, hanem ő készíti az X-Faktor reklámjait is. Mint bulvárlapnak elmondta: "A…..
takibacsi 2010.09.09 14:56:16
@Kassian: de teszik, még ha nem is tetszik, de hogy írni tudni nem teccik?!

(ki vagyok?)

muhaha
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
Kommentelőink is aggódtak amiatt, hogy mi lesz a "humor nagyágyúival" azután, hogy a Fidesz közvetve betette a lábát az RTL Klubba, de nyugi a Heti hetes megmarad, bár nemsokára nyári szabadságra mennek. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint felesleges az…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
takibacsi 2010.04.29 15:02:40
@anonim222 [semleges néző]:
tudom h igazából itt arról van szó, hogy volt egy (köz)vélemény, amit megbuktat a videó, és védeni kell a mundért, de ez már kezd sok lenni... te is látod h hasbarúgták, hagyjuk már ezeket a baromságokat :)
takibacsi 2010.04.29 15:50:03
@rizla:
attól függetlenül h a képrejtvényeken én is beszarok a röhögéstől, sztem felesleges vesződni, aki kezezést AKAR belelátni a videóba, annak tökmindegy
Biztos, hogy volt már ilyen videónk, de kit érdekel, a Drótot nem lehet és nem is szabad megunni. Húsz perc, 200, bármikor, bármilyen helyzetben kiválóan idézhető beszólás a sorozatok egyik all-time királyától.   ..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Hogy kicsoda Modor Tibi? Hogy nem ismertek?Mint derült égből a gumibot, úgy ért végh hanta megkeresése a Labdabiztosról, miszerint odaát a Modoroson annyiszor énekeltük meg a magyar labdarúgás és imádnivaló szurkolói sajátosan közhelyes fordulatait, bölcsességeit, hogy…..
Minden posztnak megvan a maga karaktere, amihez az ott játszó labdarúgó akarva-akaratlanul is, de idomul. Természetesen a védők sem születnek kapákkal, kaszákkal a kezükben, ám aztán amolyan fordított törzsfejlődésen mennek keresztül. Minden védőjátékos életében…..
Éppen a fociszezon kezdetére készítette el a Borsodi az idei focis kampányát, amellyel ringbe száll a hazai focisör képzeletbeli, de annál többet érő trófeájáért. Legnagyobb ellenfele a Soproni, ami idén valahogy lemaradt a küzdelemben. Az NB már vastagon elkezdődött1, ők…..
takibacsi 2009.09.01 13:53:38
@Mu Deng: "a "harcoljatok!" bíztatás meg kifejezetten életidegen számomra, soha nem hallottam ilyet focipályán"

márpedig ez alap.. szal neked vagy kurva jó a csapatod, vagy reménytelen :)
Hogy nevezzük azt a labdarúgót aki egy barátságos meccs(kupa) utolsó percében,  egygólos előny birtokában, pusztán mérhetetlen sutaságból, nyújtott lábbal, térden talpal, 100 millió dollárt? A kérdés költői, de Istenem...az az üres tekintet .És ötvenszeres Cseh…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
takibacsi 2009.07.31 11:29:00
Update: Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy ezúttal takibácsi nyerte a HELL ajándékokat. Azt tudom, hogy Gazdagréten lakik, de kérem, hogy a pontos címét küldje el nekem. A tálca Hell jól fog jönni az éjszakai taxizásoknál. A megfejtésért kattintsatok a képre.A múlt heti…..
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
takibacsi 2009.07.17 11:55:57
Emlékszik még valaki arra az FTC-stadiontervre, amit tavaly decemberben nagy csinnadrattával bemutattak a sajtónak. Nem? Nem csodálom. Az nagyjából annyira volt izgalmas, mint a Pólus Center. Na már most ahhoz képest az ez a terv maga a mennyekből az Üllői útra ereszkedett Guggenheim…..
takibacsi 2009.07.14 15:31:27
Több forrás is megerősítette, hogy hiteles az AT&T kiszivárgott memója, amiből kiderül, hogy az iPhone GS jobban startolt, mint bármelyik készülék korábban. Az írás szerint az iLaunch day 2009 bekerül a társaság rekordjainak könyvébe, mert soha korábban nem jegyeztek fel…..
takibacsi 2009.07.03 10:42:29
@Ulkesh: egy magát komolynak gondoló oldal meg ezt írja:
support.apple.com/kb/HT2101

gondolom erre az a válasz h milyen jó, mert hát hol máshol építették be előre a hibaüzenetet.. :)))

vicces h ezen a blogon a jótanácsok és hibákra való felhívás helyett szánalmas szopkodás megy, mintha bármi közötök lenne a céghez azon kívül h drágán vásároltok szart :)
takibacsi 2009.07.03 11:21:25
@TáltosBandi :

jaja

de h én is magasztaljak egy kicsit, ebből az látszik h tényleg mennyire jó az apple marketing, h még a mi kis országunk szerencsétlen lakóiból is képes ilyen érdekvédő zombikat gyártani :))