Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Montero

10 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert Lewandowski jövője a Bayern Münchennél megkérdőjeleződött egyes pletykák szerint, sőt, a távozás lehetősége is felmerülhet a következő átigazolási időszakban. Mindezt a Sky Sports információira alapozzák a források, a csatár pedig távozhat a nyáron, ha élklubok részéről elég konkrét…..
A Hellas Verona elleni, csalódást keltő 1:1-es végeredménnyel záruló bajnoki mérkőzésen roppant kevés jó teljesítményt láthattunk a zebracsíkos mezben szereplő játékosoktól, az üdítő kivételek egyike Federico Chiesa volt, aki okos gólpasszal szolgálta ki Cristiano Ronaldót. "Igaz, hogy fontos…..
A Juventus számára az Inter elleni 2-0 több tekintetben is fontos lecke volt, és bár szinte az összes játékos csalódást keltő teljesítményt nyújtott, vasárnap este a leginkább talán a középpálya tehetetlensége világlott ki úgy védekezésben, mint támadásban, hiszen Rodrigo Bentancur és Adrien Rabiot…..
A Juventus egykori középpályása, Alessio Tacchinardi úgy látja, a zebramezeseknek nincs idejük arra, hogy az Inter elleni vereség után sebeiket nyalogassák, azonnal túl kell tenniük magukat a csalódást keltő teljesítményen, hiszen szerda este már a Szuperkupa döntőjében kell bizonyítaniuk. "Ha…..
A Juventus látványosnak aligha nevezhető teljesítményt nyújtva, a mérkőzés utolsó pillanataiban szerzett találattal aratott 2:1-es győzelmet a bátran és elszántan játszó Ferencváros ellen, s így két fordulóval a csoportkör vége előtt biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese…..
Montero 2020.11.25 11:13:48
@Dante01: Abszolute egyett ertek veled. En ugy erzem kihalt a spirito a Juvebol. A conte fele Juve tetszett meg amit fel tudok idezni. Nem voltak nagy nevek de magabiztossagot es akarast sugalt az a csapat. Mar nem kovetem annyira a csapatot mint regen.Mert mint egy regi szerelem ez is megfarad az emberben! Csak azert fajo mar ennyire szenvedni. Valoban sajnalatos. Inkabb nezek meccset semlges szurkolokent a foci elvezete miatt ha mar tobbe nem jatszhatom es nem elvezhetem szeretett csapatom meccseit! Udv
A Juventus a Serie C-ben szereplő Novara elleni felkészülési mérkőzéssel formálódott tovább, s Andrea Pirlo csapata 5:0-ás győzelemmel zárta a találkozót. "Különböző megoldásokat próbálunk ki. Az első félidőben négy védővel álltunk fel, ami bizonyos időszakokban háromvédős felállássá alakul. A…..
Montero 2020.09.14 11:04:31
@babo0410: Talan Mocsing tenyleg jo lenne veszmegoldasnak. Ingyen jatekos es Paratici biztos mar megkornyekezte. De lehet nagy fizut ker ki tudja. Khedira meg a kutyanak sem kene olyan egy szutyok jatekos. Kar volt szerzodtetni. Cobretti hozta vihette volna az interbe
Egyelőre úgy tűnik, hogy Andrea Pirlo kicsit befolyásosabb, mint elődjei, és van valamennyi beleszólása az igazolásokba is. Ő maga erősítette meg, hogy Gonzalo Higuaín szolgálataira nem számít, a sportújságírók pedig biztosra tudják, hogy megvan a Maestro kiszemeltje az argentin helyére, ő pedig nem…..
Montero 2020.08.28 00:04:51
@juve28adam: Nemtudom milyen problemai vannak. De mondjuk egy 2 eves szerzodeat lehet neki felkinalni. Kisebb fizu es ha serult nem jar fizetes. Mint ahogy nekunk gyari meloaoknak sem ha betegek vagyunk. Talan le epult de momdjuk Davids is ugy jott az interbol, hogy teljessen szar volt. Itt meglett valaki. Nem azt mondom, h Gotze szuper csak, h egy lehetoseg...
A Marcelino által irányított Valencia 2022-ig megújította Dani Parejo szerződését, amely magába foglal egy 50 millió eurós kivásárlási záradékot – számoltak be róla a klub hivatalos weboldalán. Az elmúlt időszakban a denevérek szépen lépegetnek előre a tabellán, amiben Parejonak is nagy szerepe van,…..
Sikerült Neto-t elcsipni a meccs után aki életben tartotta a csapatot Philipe Coutinho lövésénél és még megannyi helyzetnél.  A meccsről pár szóban? - Nehéz meccs volt egy rendkivüli ellenfél ellen. Nem veszitettűnk és mégis keserű szájizzel hagytuk el a pályát. Vezzetünk 0-2-re de sajnos nemtudtuk…..
Lenyűgözően kezdte meg a csapat a szezon 2.-ik felét amivel sikerült a megszerezhető 9 pontból 7-et begyűjteni. Nem mellesleg Gameiro is nagyszerű formának örvend hiszen nem kevesebb mint egy hónap alatt 2gólt  lőtt és 3asszisztot jegyezhet. Mindez azt eredményezte,hogy a csapat még harcban van a BL…..
Marcelino: Eredmény? - Az emberek úgy érezhetik,hogy csalódottak vagyunk de ez nem igy van. Ma egy fantasztikus meccset láthattunk látványos játékkal együtt de sajnos nem volt szerencsénk. Fáradtság? - Nincs hatással ránk hiszen 5 napunk van kipihenni magunkat. Látva a mai meccset milyen…..
A játékosok értékelése a 90.com szerint: BARCELONA: ter Stegen (6); Semedo (7), Pique (6), Vermaelen (5), Roberto (6); Vidal (7), Rakitic (7), Alena (7); Messi (9), Coutinho (7), Suarez (6). CSERÉK: Alba (6), Arthur (6), Malcom (N/A).   VALENCIA: Neto (7); Piccini (7), Garay (6), Gabriel (7),…..
  A csapat formája? - A legjobb frománkban vagyunk és mentálisan elég erössek ahozz,hogy legyözzük a barcelonát. Ez a csapat nehéz időkön ment keresztül és a játékosok nem  értették miért nem jönnek az eredmények mikor jól játsszottak. A kapu előtt adodtak igazán gondok de ezeket úgy gondolom…..
José Luis Gayá lesérült ezért kénytelen lesz kihagyni a Barcelona elleni mérközést.  ..
RONCAGLIA--Boldog vagyok és izgatott,remélem segiteni tudom a csapatot.  'Jobb vagy a középhátvéd poziciót részesited elönyben?-Középen érzem magam igazan kényelmessen de bármelyik oldalon játsszok is mindent bele fogok adni. 'Miért pont a Valencia?-Régi csapattársak mint pl. Neto,Piccini és Wass…..
A Valencia CF hivatalos honlapján közölte hogy szerződtette az Aláves 26 esztendős támadóját Rubén Sobrino-t, 5 millió euró ellenében. A spanyol támadó hároméves szerződést kötött a klubbal. Sobrino a Real Madridban nevelkedett, majd a királyi gárda második csapatában is szerepelt ahol 20…..
Drága barátaim szeretném ha csatlakoznátok ehezz a kis bloghoz amelyet ünnepélyesen elinditok. Segitségeteket is kérem egyben, hogy segitsetek fejleszteni és szerkeszteni a blogot. Adminok és bárki aki szeretné szerkeszteni illetve új bejegyzést is közzé tehet. Nekem ultra rossz a helyesirásom de…..
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
Massimiliano Allegri a Lazio elleni nehéz győzelmet követően saját magát tette felelőssé azért, mert Emre Cant nehéz helyzetbe hozta. A bianconero csapat a meccs jelentős hányadában alárendelt szerepet játszott, majd hátrányba is került Emre Can góljával, azonban João Cancelo…..
Montero 2019.01.28 09:40:00
@Cannavaro: Abszolut egyetertek veled de sajnos nincs mas edzo aki megfelelo a padra hacsak nem hozzuk vissza Contet! ;)
Montero 2019.01.28 13:49:30
@Jamal Jamal: Nem istenitem Contet es van meg miben fejlodnie de egy Allegri-Conte hibrid jol jonne! Valaki aki feltudja tuzelni a jatekosokat es taktikailag is felkeszult! Semmikepp sem rugnam ki Allegrit es jo edzonek tartom de valamiert a jatekosok tartalekolnak! Remelem a BL dontore ha eljutunk odaig!
A Juventus Football Club megerősítheti, hogy az olasz középpályás, Stefano Sturaro a következő évben kölcsönben a portugál Sporting CP egyesületénél fog játszani. Miután 2015 januárjában megérkezett a Genoa együttesétől, Stefano Sturaro az első szezonjában…..
Sami Khedira rendkívül fontosnak ítélte Emre Can megszerzését, illetve biztosította a szurkolókat arról, hogy nyáron nem fogja elhagyni Torinót. Emre Cant a minap jelentette be a Juventus, a válogatottban szereplő német középpályás pedig izgatottan beszélt az egykori liverpooli…..
A Bologna ellen látott Juventus, illetve a Napoli és Inter ellen játszó csapat nem sok izgalomra ad okot Beppe Marotta számára, már ami a januári átigazolási piacot illeti. „Bízunk a rendelkezésre álló játékosainkban.” - mondta a klubvezető a Bologna elleni meccset megelőzően…..
Montero 2017.12.18 21:52:38
@Juventino86: Hat remelem mert ez mar tenyleg szornyu. Nagyon sajnalnam es valoban tobbe mar nemtudom miert is nezzem a csapatot. Azok a jatekosok akik igenis a csapat gerincet alkottak lassan eltunnek!
Kevéssé látványos és emlékezetes, barátságos döntetlennel végződő hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzést követően, a Juventus a Crotone elleni hazai mérkőzéssel hangolódhat a Napoli elleni, jövő pénteki rangadóra. A Juventus keretéből továbbra is hiányzik majd Marko…..