Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi2626

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden rosszban van valami jó. Ez az őrületes közhely jut eszünkbe mindarról, ami az utóbbi hónapokban Magyarországon történik. Mióta ugyanis a kormány hathatós támogatásával a közbeszéd vezérfonala a menekültügy lett, olyan dolgok derültek ki a keményen dolgozó magyar…..
Zsuzsi2626 2015.08.05 09:32:13
@Kampfer: Nagyon szépen összefoglaltad.
a cikk írójához:
"Mivel a többség nincs tisztában a szíriai polgárháború kegyetlenségével, ", De tisztában vagyok vele, csak leszarom. Gyáva dögök, hogy nem maradtak ott harcolni hanem "menekültek", ha ő nem harcolt, én miért oldjam meg helyette?
(btw: életerős férfiak jönnek, nem pedig nők és gyerekek)
Leszarom, mert nem én okoztam a problémát, és leszarom, mert megvan a magam baja. Most épp az, hogy hova menjek nyaralni, és nincs kedvem dolgozni ma.... (igen, nekem ez a legnagyobb bajom) de én ezért megdolgoztam, nem pedig más ország szociális ellátórendszerén élősködtem, és nyafogtam, hogy szar az ellátás.
A szüleim is dolgoztak, és dolgoznak, és nem azért küzdöttek, hogy most valami afrikai, vagy muzulmán döghorda elvegye ezt tőlem/lünk.
Úgyhogy engem maximum az ejt zavarba, hogy leírtál egy akkora baromságot, hazugságokkal együtt, hogy mindjárt leszakad a plafon
Igen, tényleg. Nagyanyáink is úgy nőttek fel, hogy nem volt víz, áram, kacsalábon forgó angol vécé, franc se érti, mi ez a hisztéria a Martonfán létesítendő menekülttábor…..
Múltkori blog témánkban arról írtunk, hogy a nálunk (Párt-fogóknál) megforduló társkereső nőknek mi a legfontosabb külső tulajdonságok tekintetében a leendő párjukat illetően. De, hogy e szempontok mögött mi húzódhat meg a háttérben, azt az evolúciós pszichológia…..
Zsuzsi2626 2015.08.03 12:10:03
@Fot L' Mondó:
Jó reggelt!
:)
Amit írsz, való igaz. 1 évre nem lehet alapozni. De abban nagyot tévedtél, hogy rajtam van még az "egyetemi tojáshéj""
Hát először is;, lassan 5 éve, hogy szabadultam az egyetemről) azóta sok mindenen túl vagyok, a férjemet akkor ismertem meg, amikor végeztem.
Azonnal összeköltöztünk. Diploma után együtt mentünk külföldre, majd együtt jöttünk haza.
(miatta, mert neki honvágya volt) Azonkívül, hogy hol éljünk, hol teremtsünk otthont, minden másban egyetértünk. (mára már kezdem megszokni mordort) (Magyarország)
Úgyhogy; hoztam már kemény áldozatot értünk..... (a mihez tartás végett, itthon rongyos 180 ezer ft a nettó fizetésem, külföldön ennek a négyszerese volt) de mivel ő nem érezte jól magát, hazajöttünk.
Vettünk fel hitelt (még mindig nem voltunk házasok) és úgy nézett ki, bukunk mindent egy rohadék építési vállalkozó miatt. (végül megoldódott) de simán megtehettem volna, hogy kiszállok, mert az én nevem sehol nem szerepelt, és házasok sem voltunk.
Volt pár álmatlan éjszakám és félelmem, hogy mi lesz, hogy nem tudjuk megoldani.
De soha eszembe nem jutott volna elhagyni őt.
Nem azt akarom neked bizonygatni, hogy milyen jó feleség vagyok, hanem csak szeretnék neked példát mutatni arra, hogy nem minden nő ribanc, és nem minden nő számító picsa, van aki tud szeretni, küzdeni a közös célokért,
(igaz egyre kevesebb, mondom ezt nőként) és ez nem kor függvénye.

"Csak gyermekNEVELÉSre jók a nőknél... "
Újra elolvastam. Értem mire gondolsz.
Ezzel egyet értek veled. A környezetemben is sokszor látom, hogy olyan pasival csináltat gyereket akit én szinglin, futókalandra se.
Pontosan az a típus, akiről messziről szaglik, hogy balhés, de mégis vele kezd...
Aztán amikor a gyerek 1-2 éves lesz, lelép, a nő meg sír....pedig simán lehetett tudni már az elején, hogy nem lesz minta apa, de "jól nézett ki" és ez elég volt.
És ilyenkor jön a "selejt, pótlék" aki felneveli a gyereket, anyagilag támogatja stb. de később persze ő is lapátra kerül, és ha nincs szerencséje még ki is semmizi...
Ja, hát az ilyen nők miatt gondolkodnak a férfiak, úgy, ahogy!

UI: És nem vagyok már fiatal sem, mert már mindjárt 27 éves vagyok. (jó ég)
innentől felfelé kerekítenek. :-)
Zsuzsi2626 2015.08.03 12:10:39
@DennisVT1: "A te férjed valószínű olyan ember, aki látta fiatal korában, hogy mit várhat a nőktől és az élettől cserében azért, ha ő nagybetűs FÉRFIvá válik. De a legtöbb nőnek nem jut ilyen, mert a legtöbb férfi nem ilyen."

Hát ez az! A legtöbb férfi nem ilyen. " legtöbb nőnek nem jut ilyen".
Nekem jutott. Vajon miért engem választott?

"De ne csodálkozz, ha nem törte össze magát a saját karrierjéért, előléptetésekért, jobban fizető állásért. " Nem csodálkozom, csak simán nem érdekel az ilyen pasi, de akkor az ilyen pasi ne nyafogjon, hogy nem jut neki jó nő.
Az utolsó nap teendői közé tartozik a búcsúlevél megírása is. Úgy gondolom, erre érdemes külön is kitérni, mert láttam már suta és nagyon sikeres próbálkozásokat is. Körbeküldhetsz külön a kollégáknak, és külön a vezetőknek egy-egy e-mailt, de csak akkor, ha olyan…..