Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez a nick még nem létezik

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínai kütyük Xiaomi Mi Band 2 2016.06.30 13:43:21
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
Ez a nick még nem létezik 2016.07.04 15:53:56
Ma kezdődik el, az Upfronts-hét, az a pár nap, melynek során a nagy amerikai tévék bejelentik az őszi műsorrendjüket, és azt, hogy milyen új sorozatokkal/műsorokkal jelentkeznek a 2016/17-s évadban. Illetve nem hivatalosan már vasárnap este elkezdődött az NBC-vel, akik…..
Te is nehezen szánod rá magad, hogy végre neki állj a sütő kisikálásának? A ráégett foltoktól bizony nem könnyű megszabadulni, de szerencsére erre is van egy zseniális trükk! Mire van hozzá szükséged? víz szódabikarbóna ecet Hogyan csináld? Keverd össze a…..
Ez a nick még nem létezik 2016.04.24 17:12:34
Augusztusban a Lucasfilm feje, Kathleen Kennedy maga nyilatkozta, hogy még nem aktuális a kérdés, mostanra azonban előrelépés történhetett a fiatal Han Solo kalandjáról szóló film előkészületeiben, ugyanis elkezdődött a film szereplőválogatása. Legalábbis az űrcsempész új,…..
21 percben szinte minden, amit a forgatásról tudni lehet vagy kell, de persze csak nem spoilerfóboknak.  ..
Ez a nick még nem létezik 2015.12.29 14:40:14
A Dal, bármennyire is igyekszik ennek ellenkezőjét kommunikálni az állami tévé, pont olyan műsor, mint a kertévék tehetségkutatói, ugyanazokkal az arcokkal, zsűrivel, közönségszavazással, nyertessel, tűzijátékkal. Éppen ezért nem csoda, hogy a zsűrijében változtatnak…..
Ez a nick még nem létezik 2015.12.14 10:00:42
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Ez a nick még nem létezik 2015.10.14 11:09:29
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
Ez a nick még nem létezik 2015.09.05 17:01:07
@bikmakk: és miért érezted szükségesnek a szóköz a kérdőjel elé? Valami hibát mindenképpen akartál ejteni?
Fanyar Iron Igazán Ákos 2015.08.28 04:57:39
Ákos kegyetlen. Igazán kegyetlen. Jön valaki a magyar popban és nem azt közli veled, hogy hold az égen van, a szél fújni szokott, te meg elmenni, vagy visszajönni és arra ébredsz, hogy az ég, meg a föld rátok szakad, a kismadár száll, sab, sab, subabba. Kegyetlenül profi. Ákos egy…..
Hát ez is eljött. Végre itt van a legsikeresebb zombis tévés adaptáció szerelemgyereke, a The Walking Dead előzménysorozata, ami szereplők szintjén sem kapcsolódik a már említett eredetihez, csak annyi az átfedés, hogy ugyanabban a zombis filmektől és irodalomtól mentes világban…..
Oké, lehetett számítani rá, hogy ez embertelen marketingkampány és a testvársorozat The Walking Dead elképesztő sikere kihat majd az új leágazásra, a Los Angeles elbukását krónikáló Fear The Walking Dead-re is, de azt szerintem senki nem tippelte előre, hogy a premier nézettsége…..
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..