Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgfagf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áttörés, kérem szépen, azt hiszem ez a legjobb szó arra a bejelentésre, miszerint ettől a hétvégétől kezdve az M4 Sport a magyar labdarúgó bajnokság, közismertebb nevén Bohócliga minden összecsapását élőben közvetíti majd, a kor szellemének megfelelően leginkább online, csak azoknak, akik hajlandók…..
sgfagf 2016.09.09 22:19:21
@Hard merchandise: Nem kell bekopogtatni. Orwell 1984 című művében megoldotta a dolgot, csak egy telekép kell.
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
Itt van menten ez a kép: Ez a  Győri Audi ETO KC–FTC Rail Cargo Hungária női Szuperkupa-mérkőzés M4-es közvetítésének elején volt látható, és a felirattal ellentétben Ambros Martín nyilatkozott, aki a Győr vezetőedzője. Hogy Gremsperger Elemér kicsoda, rejtély, bár…..
Komolyan, akarja a pöcsöm ostorozni ezeket a szerencsétleneket nap mint nap, de hát mit tehetnék, ha a Facebookjukon a fenti bejegyzés 11 órával ezelőtt, azaz a hétvégi Forma-1-es futam után keletkezett, és azt reklámozza retroaktív stílben? A hab a tortán persze az, hogy az…..