Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stylist.blog

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2017. A nagy változások éve! Legalábbis így jövendölték. Mindenki nagyon várta már, hogy végre elérkezzen. Ki ezért, ki azért. Bizonyára sokan ebben az évben mondják ki a boldogító igent! Nekik szeretnék kedveskedni ezzel a bejegyzéssel. Összegyűjtöttük ugyanis 2017 általunk leginkább kedvelt,…..
   Lassan, lassan elcsendesedik a 2015-ös menyasszonyi szezon, így úgy gondoltam, hogy teszek némi kitérőt 2016- os év felé és megnézem, hogy mivel is készülnek a tervezők. Sok izgalmas darabot találtam! Bízom benne, hogy Nektek is elnyeri tetszéseteket és sok új ötletet ad…..
 A romantikussal ellentétben itt sokkal több a csillogás. Hisz milyen legyen egy ünnepelt csillag, ha nem lélegzetelállítóan szemkápráztató?!  Választásom egy Dalaarna ruhára esett, melynek több oka is van. Részleteiben megfelel mind az idei trendeknek mind pedig előre mutat a…..
Ha jelzőkkel kellene leírnom egy romantikus menyasszonyt , akkor talán így fogalmaznék: egyszerre érzéki és bájos. Összeállításomban fontos szempont volt a letisztultság, melyet igyekeztem végig a szemem előtt tartani:  A ruhát illetően választásom az itthoni tervezők…..
A magyar tervezők kollekciói után most hoztam egy kisebb összeállítást a külföldi tervezők ruháiból is.      A hazai tervezőkhöz hasonlóan a külföldi tervezők is a…..
   A hazai tervezők közül Sármán Nóra, Léber Barbara, Bódis Boglárka és Benes Anita kollekcióiból készítettem egy kis összeállítást.    Megfigyelhető…..